kolofagos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 Οπως τα λεει και ο τιτλος, θελω να εγκαταστησω τα windows xp sp3 και τα windows 7 στον ιδιο σκληρο.Δοκιμασα να κανω νεο partition (με το partition magic) αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω, primary η logical?Υπαρχει αλλος τροπος να κανω αυτο που θελω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 βαζεις πρωτα το πιο παλιο λειτουργικο.τα partition τα φτιαχνεις ειτε με ενα boot cd τυπου hirens boot cd ειτε απο το cd εγκαταστασης των windows.μπορεις να τα χωρισεις νομιζω.EDIT: για ποιο λογο θες να βαλεις τα xp?μπορεις να τα τρεχεις ανετα με το συστημα σου με Vmware μεσα απο τα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Tα XP τα εχω ηδη εγκατεστημενα,και τωρα θελω να περασω τα 7,απλα δεν θελω να χασω καποια δεδομενα.Τελικα, καταφερα να φτιαξω ενα partition 25γιγα και θα τα βαλω σ'αυτο. Το θεμα ειναι ομως αμα θα μπορω να τα bootαρω. Τα windows δεν θα τα βαλω σ'αυτο το συστημα,γιατι δεν το εχω συναρμολογισει ακομα λογω εξετασεων..αρα θα τα βαλω σε ενα αλλο πιο παλιο,το οποιο ομως τα σηκωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Μάϊος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Ενα ευκολο προγραμματακι που ειχα χρησιμοποιησει εγω ειναι το g parted! To ekanew boot με ενα cd δουλευε σε περιβαλλον λινουξ εκανες ενα παρτιτιον, μετα ρεσταρτ και ετοιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 To δοκιμασα και αυτο αλλα δεν μου το εκανε boot..Το partition το εκανα με Acronis Disk Director Suite,και μου ειχε 3 επιλογες, active,primary και logical. Εγω εβαλα primary,επρεπε να βαλω μηπως καποια αλλη επιλογη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Το gparted ή όποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα θα σου φτιάξουν απλώς τα partitions κια θα χωρίσουν το δίσκο μόνο, τίποτα άλλο.Τον boot manager, δηλαδή την επιλογή του λειτουργικού που θα ξεκινά στην αρχή θα τον εγκαταστήσουν τα 7 όταν τα περάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 29, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Α ενταξει τοτε..Ευχαριστω dpolal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.