deNordic Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 Εχω παρατηρησει οταν τρεχω π.χ OCCT Gpu stress , οτι το ανεμιστηρακι παρ'ολο που το εχω 60% ~3500RPM , καπου καπου βγαζει εναν ηχο που σου δινει να καταλαβεις οτι λειτουργει πιο γρηγορα.. και οντως οι στροφες εκτινασσονται στις 4500 (για 1 δευτερολεπτο) Αυτο γινεται οταν τρεχω το stress tool και κανω drag ενα window σε μια αλλη θεση , το gpu load πεφτει κατα 10-20% και το ανεμιστηρακι ανεβαζει στροφες παρ'ολο που ειναι ρυθμισμενο σε μια στανταρ ταχυτητα π.χ 60% . Ειναι λογικο η κατι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 αυτό πάει να πει ότι το ανεμιστηράκι πρέπει να ανεβάσει και άλλο της στροφές ώστε να ψύξει καλύτερα την κάρτα ... και αυτό είναι το χαρακτηριστικό για να καταλάβεις ότι θέλει υψηλότερες στροφές δεν είναι τίποτα. το έχω πάθει και εγώ με την 5870 και έψαχνα να δω στο δωμάτιο τι κάνει έτσι edit αλλά δεν μας λές τι θερμοκρασίες χτυπάει η κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάϊος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Δεν νομίζω να είναι αυτό που λες γιατί οι θερμοκρασίες ήταν κανονικές για stress tool... 74-75 πυρήνας και 80 τα VRMs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 είναι σαν να χάνει κάποια στιγμή επαφή με τον ccc όταν αλλάζεις παράθυρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.