Tiltevros Μάϊος 31, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Venom7 έχεις το write back ενεργοποιήμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 31, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Venom7 έχεις το write back ενεργοποιήμένο?Δεν έχω ενεργοποιήσει τπτ τέτοιο!Δν ξέρω!:to_pick_ones_nose3:Τι είναι αυτό και που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 31, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Δεν έχω ενεργοποιήσει τπτ τέτοιο!Δν ξέρω!:to_pick_ones_nose3:Τι είναι αυτό και που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένο?http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062829001&postcount=2140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 31, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 μπορει καποιος να μας πει τι κανει αυτο ? εχω διαβασει το intel ssd tipoc απο την αρχη αλλα δεν το εχω τελειωσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 31, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Το κοίταξα και είναι ενεργοποιημένο. Ρε παιδιά κάτι έγινε και στα καλά καθούμενα τα παίζει ο ssd g-skill!!!Εκεί που έκανα install ένα παιχνίδι ξαφνικά σταμάτησε και δεν έβλεπε τον δίσκο.Μία τον βλέπει και μία δεν το βλέπει!Μπήκα και στα bios και ούτε εκεί τον έβλεπε.Έκλεισα το pc και το ξαναάνοιξα,και τον έβλεπε αλλά μετά από λίγο πάλι όχι!!!Και τώρα που τον βλέπει και δεν έχω δοκιμάσει να ξαναπεράσω παιχνίδι για τρίτη φορά γιατί πριν κολλούσε και σταματούσε να τον βλέπει, οι ταχύτητες write έπεσαν δραματικά!!!Τι έγινε πάλι ρε γ@μ*τ* μου!Χάλασε?Παίζει κάτι?Τι να κάνω ρε παιδιά? ορίστε το πριν και το τώρα Τι να κάνω???Τι έγινε???δε μπορώ άλλο ρε παίδες!!!:help::help1::help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 1, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Κάποιος...???:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 2, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 HDD erase, align, format και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ το CrystalDiskMark στον δισκο. Θα τα φτυσει και δεν θα φταιει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 2, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 HDD erase, alignΤι είναι αυτό και πως το κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 2, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 check here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Ιούνιος 4, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 αυτές είναι οι επιδώσεις του G.Skill μην περιμένεις παραπάνω.κάθε φορά που τρέχεις το Crystal disk mark κάνεις τόσες εγγραφές στον σκληρό σου όσες φορές τρέχεις το πρόγραμμα. Δηλαδή. 5 φορές τεστ στα 1000MB = 5000MB εγγραφές. 4 φορές να τρέξεις το Crystal disk mark την ημέρα έχεις κάνει 20.000ΜΒ εγγραφές μέσα σε μια μέρα.Και πια είναι η κορύφωση? Και sequential writes αλλά και RANDOM writes ( όπως έχει 10.000.000γραφεί......... τα Random δολοφονούν τον SSD.AS SSD κάνει 2-4GB writes ανάλογα με το τι τεστάρουμε.το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα προγράμματα. Τα αποτελέσματα των συνεχών εγγραφών είναι οι επιδόσεις να πέφτουν δραματικά και παράλληλα να σκοτώνεις τον σκληρό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Ιούνιος 4, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Venom7, no offence man, αλλά εντύπωση μου προκαλεί ότι αγόρασες 2 SSD, και βαριέσαι να μπεις στον κόπο να ψάξεις και να μάθεις πράγματα για αυτούς. Ψάξε λίγο, παιδέψου και ρώτα ύστερα. Φιλικά χωρίς παρεξήγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Μα αυτό το κάνω man!Απλά δεν γνωριζω-α κάποια πράγματα οπως κάποιοι άλλοι περί σκληρών γιατί ποτέ δε με απασχολούσε το θέμα ιδιέτερα. Τεσπα.Το θέμα είναι ότι τώρα όλα δουλεύουν ρολόι!Δεν ξέρω τι σκάλωμα είχε πάθει.Τον ξανα γύρισα σε IDE και έφτιαξέ.Και μετά τον έβαλα πάλι AHCI και όλα καλά εδω και 3-4μέρες.Τουλάχιστον μέχρι στιγμης!!! Ένα πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι...γίνεται να έχεις από επιλογή κάποιους IDE κια κάποιθς άλλους AHCI?Γιατί κάποιοι μπορεί να αποδίδουν καλύτερα σαν IDE και κάποιοι σαν AHCI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Ιούνιος 4, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Ένα πράγμα που ήθελα να ρωτήσω είναι...γίνεται να έχεις από επιλογή κάποιους IDE κια κάποιθς άλλους AHCI?Γιατί κάποιοι μπορεί να αποδίδουν καλύτερα σαν IDE και κάποιοι σαν AHCI!Όχι δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 4, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Κρίμα... Τελικά όμως τι είναι καλύτερο....IDE or AHCI?Και τι χρησιμοποιείται εσείς και γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.