Skinny13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2004 Τα ΧΡ βαφτισαν gericom το μοντεμ μου!!!:'( Εχω βαλει λοιπον τα ΧΡ pro και δεν μπορουν με τιποτα να αναγνωρισουν το μοντεμ σου.απο SupraSST 56i PRO DF που ειναι το κανανε gericom!!!!δυστηχως το cd που εχω ειναι παλιο δεν κανει για XPετσι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω των ΧΡ μουκανει σαν να παιρνει τηλ αλλα δεν ακουγεται αυτος ο συνεχης ηχος που κανει το μοντεμ οταν μπαινει με pstnεχω κατεβασει λογισμικο αλλα δεν το δεχονται γιατι λενε οτι το ηδη υπαρχον ειναι καλυτερο....Τι μπορω να κανω???Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Kαταρχας προσπαθησε να καθαρισεις οτι παλιους drivers εχουν μεινει μεσα(c>windows>inf)....και μετα με τον χειροκινητο τροπο απο device manager προσπαθησε να το αναγκασεις να δεχτει τους σωστους!!!να και ενα link με πολλους drivers http://www.windowsxp-drivers.com Υ.Γ Τωρα πως θα τους κατεβασεις αφου δεν εχεις ιντερνετ.....στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 η πλακα ξερεις ποια ειναι?????εγινε κατα λαθος dual boot το συστημα!!!!!!!κουφο ε?αλλα πολυ kwλοφαρδο!!!!!ετσι μπορω να μπαινω στο ιντερνετ απο τα me που ειναι και το προηγουμενο λειτουργικο!αυτους τους drivers που μου εδωσες στο λινκ εχω και δεν παιζουνθα προσπαθησω και μακαρι να φτιαχτει....τα WINDOWS EINAI PLUG & PRAY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 www.diamondmm.comή www.diamondmultimedia.com Το official siteαλλιώς πήγαινεwww.driverguide.comΓια login ( εδώ δες πλάκα) , το username & το pass είναι κοινό για όλους:username: driverpassword: all Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Αν δεν βρεις drivers απο τις παραπανω σελιδες του Billpeppa.Skinny δες πανω στο το chip που εχει το modem τι γραφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Πολύ καλή ιδέα Kallileo ,αν δεν καταφέρει να βρεί drivers , ας κατεβάσει κάποιους Generic για το chipset , ή κάποιου άλλου modem με το ίδιο chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Λογκα πρεπει να είναι της Connexant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Φεβρουάριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Ειναι αυτοι suprasst-2850-betav92_win2k_30512.exe και κανεις manual install τον 2850.Μπορω να στους στειλω αν δεν τους βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 6, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 τους εχω βρει ηδη ευχαριστω πολυμαλιστα τους ειχα κατεβασει απο ενα site και το αρχειο αυτο δεν ηταν .exeτους ξανακατεβασα αλλα αυτη τη φορα τα ΧΡ ελεγαν οτι οι οδηγοι αυτοι ειναι παλιοι...δεν λεει να τους παρει με τιποτα που να τα παρει και να τα σηκωσει,αυτο ειναι το μονο προβλημα...και αυτη η diamond το κοβω να εχει βαρεσει διαλυσημου ειπε καποιος πιο πανω αυτο:(c>windows>inf)αλλα δεν γινεται τιποτα,τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Τι σου λέει; Δεν θέλει να τους πάρει; :devil: :devil: Στο χέρι του νομίζεις είναι; Πάτα update και βάλε τους ότι μα@@ και να σου λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Ρε συ πανε διαχειρηση συσκευων->κανε εξι κλικ στο modem πανε ιδιοτιτες και κανε ενημερωση προγραμματος. Απο κει βρες το .inf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 6, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 ε αυτο κανω :devil: (διαολε) και δεν τους παιρνει γιατι λεει το λογισμικο που εχουν τα ΧΡ ειναι καλυτερο απο αυτο που παω να βαλω εγω......2 λυσεις υπαρχουν αμα δεν βρω ακρη1)να βαλω παλι τα win me2)να αγορασω κανα αλλο μοντεμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Δεν θυμάμαι να μου έχει βγάλει ποτέ ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers που θέλω. Μήπως σου βγάζει ένα μήνυμα και σου λέει αν είσαι όντως σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις; Μετά πατάς ότι είσαι σίγουρος και όλα καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Φεβρουάριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Ναι το κανει αυτο skinny, αν θυμαμαι καλα κανε uninstal τον generic πρωτα και βαλτους μετααν παλι δεν τους παρει κανε reboot και ξαναπροσπαθεισαι sorry αλλα δεν θυμαμαι ακριβωςτην διαδικασια αλλα δουλευουν μια χαρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Δεν θυμάμαι να μου έχει βγάλει ποτέ ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers που θέλω. Μήπως σου βγάζει ένα μήνυμα και σου λέει αν είσαι όντως σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις; Μετά πατάς ότι είσαι σίγουρος και όλα καλά.... αυτο πρεπει να κανουν αλλα σε αυτη τη περιπτωση μου λενε οτι οι οδηγοι αυτοι...........και εχει μονο το οκδεν μπορω να κανω τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Δες τι θα κανεις.Πες τι γραφει πανω στο chip του modem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Τότε κάνε το εντελώς remove και βάλε το πάλι επιλέγοντας εσύ ποιο είναι από λίστα. Μην το βάλεις να ψάξει. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.