Jump to content

Recommended Posts

παιδες μια βοηθεια..

υπαρχει το toshiba satellite L300-22L

http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=672&Itemid=559

εχει ενα μικρο υπολοιπο εγγυησης μερικους μηνες ακομα,ομως δεν υπαρχει αποδειξη αγορας..

μπορω μεσω toshiba να εχω την εγγυηση κανονικα χωρις την αποδειξη?

το pc το πουλαει ενας γνωστος και ψηνομαι να το χτυπησω για την αδερφη μου..

ποια ειναι μια λογικη τιμη πωλησης?

μεχρι ποσα να δωσω για την αγορα του..?

αυτος ζηταει 300...

ευχαριστω!

Αν έχεις το serial number μπορείς να τσεκάρεις από το toshiba.gr πόσο έχει ακόμα από το εργοστάσιο.

Φυσικά επειδή είναι κάφροι, θένε σώνει και καλά την απόδειξη μπας και γλυτώσουν κανά service. Οπότε θεώρησε ότι δεν υπάρχει πια εγγύηση. Εμείς ευτυχώς, πήγαμε στο μαγαζί που το είχε πάρει η γυναίκα, έψαξαν και βρήκαν την απόδειξη και μας έκαναν αντίγραφο.

Τώρα για το συγκεκριμένο, δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει ο Dual-Core T3400, αλλά και με Intel 4500M ελπίζω να πιάνει πολλά ψάρια :hehe: .

Αλλιώς, ένα οποιοδήποτε laptop με 2core και intel on board VGA είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ειδικά αν μιλάμε για την αδερφή σου, αν το χρησιμοποιεί όπως όλες κλασικά, facebook και καμιά άλλη σελιδούλα και κανά MSN, ε καταλαβαίνεις..

βασικα βλεπω απο σκρουτζ οτι βρισκεις με 380€ λαπτοπ με dual core,intel 4500 κτλ και εχεις και 2 χρονια εγγυηση και το κεφαλι σου ησυχο...και δεν εχω τσεκαρει καν carefour,media markt κτλ,οπου τετοια μηχανακια θα τα εχουν στανταρ κοντα στα 350 με καμια προσφορα..

οπότε κρινω τα 300 υπερβολικα,ακομα και αν εχει εγγυηση..

αν δεν εχω εγγυηση ή εχει εστω 2-3 μηνες(μου τα μασησε για την εγγυηση,δεν εχω αποδειξη,εχει λιγο ακομα κτλ) τοτε πανω απο 200 νομιζω δεν αξιζει το κοπο να το συζητησω..

οποτε καταληγω στα 200 σα λογικη τιμη...

«Λογική» τιμή δεν υπάρχει αφού τα 200 για τον άλλον είναι μάλλον σκότωμα ενώ για σένα όχι.

Από εκεί και έπειτα μπορεί να βρείς με 300 και κάτι ευρώ καινούργια μηχανάκια αλλά καλύτερα να συγκρίνεις με την ίδια μάρκα και όχι με διαφορετικές.

Π.Χ. μπορεί ένα used Toshiba να είναι «καλύτερο» (με εισαγωγικά) από ένα π.χ. καινούργιο Acer (π.χ. για την μάρκα, ΜΗΝ το δέσουμε κόμπο τώρα) με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Αν το Toshiba έκανε κάνα 600άρι και κάτι ευρώ (ο skroutz τόσο το έχει) και είναι ενώς χρόνου και κάτι αφού έχει ακόμα εγγύηση τα 200 που είπες είναι σκότωμα.

Νομίζω ότι Toshiba χωρίς εγγύηση δεν συγκρίνεται με Acer με εγγύηση. Εκτός αν είμαι τρελός. Στο πρώτο αν σου χαλάσει τον ήπιες, στο δεύτερο θα το φτιάξεις, έστω κι αν παιδευτείς.

Επίσης, βαριέμαι να ξαναλέω τα περί "ποιότητας Toshiba", ψάξ'τε το thread με την Sony από YDinopoulos.

Έχουμε περάσει λίγο τον καιρό που συγκρίναμε μάρκες στην ποιότητα. Όλα intel/amd/nvidia έχουν μέσα.

παιδες με καιει το θεμα εγγυηση...

μια μικρη ιστορια...

προχτες σε σπιτι φιλου ανοιξε το 3ετιας toshiba να μου δειξει κατι που ειχε κατεβασει και μολις ανοιξε ειδαμε μια λευκη καθετη γραμμη..και στο bios και παντου..χωρις εγγυηση πλεον ο φιλος τον ηπιε, διοτι μαλλον ειναι οθονη αν δεν κανω λαθος...κατα τα αλλα το μηχανημα φυσαει ακομα κ με τοσα χρονια στη πλατη..απλα του ετυχε..

οπότε λαπτοπ χωρις εγγυηση δεν αγοαρζω σε καμια περιπτωση..

οπως και να εχει ευχαριστω,οντως τα 200 ειναι λιγο υπερβολη,αναλογα ποσο υπολοιπο εγγυησης εχει κ αν βρουμε ακρη με αποδειξη ή SN απο toshiba,θα πραξω αναλογως..

η Toshiba μπορεί να σου πει ΟΚ, αλλά το θέμα είναι που θα πέσεις στην Ideal, καθώς 2 φορές μου έκαναν έλεγχο ΟΚ χωρίς απόδειξη, αλλά μία φορά που έπρεπε να αλλάξουν τη μητρική, εντός εγγύησης από το SN δεν το έκαναν χωρίς απόδειξη μπας και τη σκαπουλάρουν.

Χωρίς απόδειξη = χωρίς εγγύηση :)

Ρε παλικάρια, από την μέχρι τώρα συζήτηση σας είναι σαν να έχετε σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χαλάσει το μηχάνημα... :giveup:

Εξάλλου ακόμα και αν βρείτε την απόδειξη έχει μερικούς μήνες ακόμα ισχύ.

Αφού το φοβάσαι φίλε τόσο πάρε καινούργιο, δεν έχει νόημα οτιδήποτε άλλο...

Η αγορά του μεταχειρισμένου γενικότερα εμπεριέχει 2 στοιχεία.

Σταθμίζω την πολύ χαμηλή κια συμφέρουσα τιμή από την μία με την περισσότερο αυξημένη περίπτωση να μου παρουσιαστεί πρόβλημα όταν θα είμαι πλέον εκτός εγγύησης από την άλλη.

Αν με συμφέρει περισσότερο χρηματικά λόγο ανάγκης το πέρνω, εξάλλου δεν είναι και σίγουρο ότι θα μου χαλάσει, πιθανότητες είναι αυτά.

Δεν είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς. Έχεις να συγκρίνεις μεταξύ μτχ κι αν σου χαλάσει έχασες 300 ευρώ ή να πάρεις όμοιο με 400 κι αν σου χαλάσει όλα ΟΚ. Αν σου κάτσει;

Άλλωστε, η τιμή του δεν μου φαίνεται τόσο δελεαστική για να πεις ΟΚ, 300 ευρώ έδωσα...

Δεν είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς. Έχεις να συγκρίνεις μεταξύ μτχ κι αν σου χαλάσει έχασες 300 ευρώ ή να πάρεις όμοιο με 400 κι αν σου χαλάσει όλα ΟΚ. Αν σου κάτσει;

Άλλωστε, η τιμή του δεν μου φαίνεται τόσο δελεαστική για να πεις ΟΚ, 300 ευρώ έδωσα...

Kαι 200 να δώσει, άπαξ και του κάτσει και χαλάσει με την ίδια δύναμη θα κτυπάει το κεφάλι του... :wall::slap:

Έτσι όπως το σκέφτεσαι, 300 μετάχειρο vs 400 καινούργιο σίγουρα το καινούργιο είναι η μόνη συμφέρουσα λύση.

Αλλά το δικό μου σκεπτικό είναι ότι από 600τόσα που έκανε το παλιό, στα 300 που θα το πάρει μετά από ένα χρόνο και κάτι μήνες δεν ακούγεται και τόσο χάλια, δεν το λες και πεπαλαιομένο μηχάνημα...

(με την προϋπόθεση πάντα ότι το παλιό είναι ποιό «φορτωμένο» από το φθηνότερο καινούργιο :...: )

BTW.

Σε κάποιο άλλο νήμα αναφέρθηκε ότι μπορεί να αγοράσει έξτρα εγγύηση για το Toshiba ακόμα και τώρα.

Το μηχάνημα 600 πριν 2 χρόνια με το μηχάνημα 600 φέτος έχει διαφορά όμως. Αν ήταν τωρινό μοντέλο δεν το συζητάς, εκεί είναι ευκαιρία. Αν τώρα παίρνεις το ίδιο μηχάνημα ή ανάλογο με 50-100 ευρώ παραπάνω δεν λέει.

Τρελό χρέπι, στα 399€ το θυμάμαι ράφι λίγο πριν πουληθούν όλα. 200€ maximum ειδικά αφού δεν έχει απόδειξη αλλιώς βάλε ελάχιστα παραπάνω και πάρε ένα καινούργιο, ελάχιστα καλύτερο, αλλά καινούργιο μ' εγγύηση κλπ κλπ....άκου 300 :getlost:

απο το site ideal/toshiba βαζωντας το SN λεει εγγυηση εως 26 may 2011..

αποδειξη δεν υπαρχει,την εχει χασει...

αν ο τυπος εχει κανει register την εγγυηση στο ονομα του,εχω εγω προβλημα στο να χρησιμοποιησω το υπολοιπο της εγγυησης?

με απλα λογια,η εγγυηση πιστωνεται στον 1ο αγοραστη ή μεταφερεται?

παίρνεις τηλεφωνάκι στην Ideal και τους ενημερώνεις οτι ο κάτοχος αλλάζει. Θα ζητήσουν κάποια επιβεβαιωτικά στοιχεία του πρώτου κατόχου (πιθανόν να χρειαστεί και τηλεφωνική συνομιλία μαζί του) και είσαι οκ:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.