serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 Καλημέρα. Σε laptop με XP, στην εκκίνηση μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: Έκανα μία επανεκκίνηση και τώρα δε το ξαναβγάζει. Ξέρει κάποιος σε τι αναφερόταν αυτό και αν πρέπει να ανησυχώ; Να ενημερώσω ότι προχθές, ψάχνοντας κάτι σε διάφορα sites, φορτώθηκα κάτι ιούς, ξέρετε... μικρά .exe που πήγαν και χώθηκαν στο Temp των Windows και εκτελούντο στην εκκίνηση. Τα καθάρισα όλ' αυτά (temp delete *.*). Επίσης, ζημιά που μου έκαναν ήταν ότι, όταν έκανα αριστερό click στο ηχειάκι στο systray, δεν έβγαινε ο ροοστάτης (αν το λέω καλά, αλλά νομίζω καταλάβατε) για να ρυθμίσω ένταση. Και όταν έκανα διπολό click στο αντίστοιχο εικονίδιο στο Control Panel, όλα απενεργοποιημένα. Σαν να είχε σβηστεί σαν συσκευή. Ήχος όμως υπήρχε. Ξαναπέρασα τον driver και μου ζήτησε επανεκκίνηση. Από τότε επανήλθαν όλα σε φυσιολογικές καταστάσεις. Μόνο αυτό το μήνυμα μου έβγαλε από την πρώτη επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση του driver. Όταν ξαναέκανα επανεκκίνση δε βγήκε τίποτα. Να ανησυχώ; Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τον οδηγό του JP για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι οκ.Προφανώς κάποιος από τους ιούς/trojan προσπάθησε να τρέξει και τον τσίμπησε το DEP και τον σταμάτησε.Εγκυκλοπαιδικά, http://support.microsoft.com/kb/875352 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Πας δεξί κλικ στον υπολογιστή μου->Ιδιότητες και πας στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Εκεί στην πρώτη ομάδα "Επιδόσεις" πατάς το κουμπί ρυθμίσεις και εκεί στην καρτέλα "Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων". Δες εκεί τις πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάϊος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Πας δεξί κλικ στον υπολογιστή μου->Ιδιότητες και πας στην καρτέλα "Για προχωρημένους". Εκεί στην πρώτη ομάδα "Επιδόσεις" πατάς το κουμπί ρυθμίσεις και εκεί στην καρτέλα "Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων". Δες εκεί τις πληροφορίες. Το σημείο αυτό έχει ως εξής: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.