Jump to content

Ποια ηχεια να διαλεξω;

ManolisX

Recommended Posts

Καλησπερα.Σε 3 βδομαδες απο τωρα,αφου εχουν κλεισει τα σχολεια,θα κανω ενα παρτακι για να γιορτασω και τα γενεθλεια μου.Τα ακουστικα που εχω τωρα ειναι τα Z323 2.1.Ελεγα να παω στα z5500 που τα βρηκα 150 ευρω;Εσεις τι λετε;Αξιζει;Έχετε καποια αλλα να προτεινετε;

Εκτος αυτου,εχουμε και ενα ενισχυτη Sony http://yfrog.com/6d28052010620j ετουτον στο σαλονι με 2 μεγαλα ηχεια.θα μπορεσει να συνδεθει με τον υπολογιστη και αν ναι πως;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Αν και δεν εχω δοκιμασει να συνδεσω τον ενισχυτη στο pc,φανταζομαι με τα απαραιτητα jack καλωδια,γινεται(αν βρεις με χρυσα βυσματα για καλυτερο αποτελεσμα).:big_boss:

Οσον αφορα τα ηχεια,ως προς την τιμη που βρηκες τα z5500 και βεβαια συμφερει,αφου αλλου ξεκινουν απο ~390

Γενικοτερα αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις κανα 100αρι παραπανω παιρνεις καλυτερα.Απ'οσο εχω ακουσει τα z5500 δεν αξιζουν ουτε τα 200 απο τα 400 ευρω που κανονικα κοστιζουν.Οποτε και με 400 να τα παιρνες,παλι κατι αλλο θα σου λεγα.

Περιμενε να δεις και τι θα σου πουν οι sound geekz....:patsak:

Μεταχειρισμενα ειναι αλλα δεν λειπει τιποτα εχουν και εγγυηση.Εχω στειλει μηνυμα στο παιδι και περιμενω απαντηση.Οσο για τον ενισχυτη τι θα χρειαστω;Χελπ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.