Phant0m Ιούνιος 12, 2010 #22 Ιούνιος 12, 2010 ΜΑΚΡΙΑ απο τετοια καταστηματα για αγορες η/υ και σχετικων περιφερειακων! So simple
morfeas-dsl- Ιούνιος 14, 2010 #23 Ιούνιος 14, 2010 +1000 Πηρα μεσω site ενα παιχνιδι σημερα και μου ηρθε email να παω να το παραλαβω. Οταν πηγα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει και πως δεν του ειδοποιουν απο τα κεντρικα για τις παραγγελιες με αποτελεσμα να μη γινεται παντα κρατηση... Τηλεφωνω στα κεντρικα και μου λενε πως το συστημα τους ,τους δειχνει οτι υπαρχουν και μαλιστα 3 παιχνιδια στα κεντικα!... Ειπαν πως για καθε παραγγελια στελνουν και email για κρατηση και στο αντιστοιχο καταστημα και πως δε γινεται να "ειδοποιουν" με αλλο τροπο. Μου ειπαν απο κεντρικα εδω και ωρες οτι θα επικοινωνησουν και θα με παρουν τηλεφωνο.. Ε ακομα στο δρομο ειναι... Το κορυφαιο? Εχω απο περυσι (κυριολεκτικα) που εχω παραλαβει κατι προιοντα και στο site τους λεει "υπο παραλαβη". Το παιχνιδι που ουτεποτε πηρα το εχει σαν "παραληφθηκε"..... EDIT: μολις με πηρε η κυρια απο τα κεντρικα. Τι να πω δεν εβγαλα ακρη με το παιχνιδι αλλα να λεω και τα πραγματα οπως ειναι ηταν ευγενεστατη και εδειξε προθυμη να διορθωσει τα κακως κειμενα αλλο που δεν μπορεσε
morfeas-dsl- Ιούλιος 13, 2010 #24 Ιούλιος 13, 2010 Λοιπον εχω και το αλλο ωραιο με τον κωτσοβολο. Οπως ειπα το παιχνιδι που εχουν σε προσφορα ειναι το steet fighter 2 για ps3 μαζι με 2 φιγουρες σε συλλεκτικη εκδοση στα 15 ευρω. Σημερα που περασα απο το καταστημα ειχαν ΜΟΝΟ τις φιγουρες απο το παιχνιδι προς 15 ευρω!!Τι ειχανε κανει δηλαδη?! Ειχανε βγαλει τις φιγουρες που ηταν δωρο στο συλλεκτικο πακετο που κοστιζε 15 ευρω και τις πουλουσαν μονες τους προς 15 ευρω!!Οι φιγουρες γραφανε πανω collectors edition with ps3 game street fighter 2.Ρωτησα τον πωλητη πως γινεται να πουλουνται ξεχωριστα και που ειναι το παιχνιδι και δεν..ηξερε αλλα λεει δεν υπαρχει προβλημα ιδιος κωδικος ειναι!Τωρα αν το cd το δινουν μετα, εαν ειναι κρυμμενο σε λαβυρινθο πισω απο τις φιγουρες ή οτι αλλο δεν το ξερω, ουτε ο πωλητης ηξερε.Ε ρε κοροιδια....
Snips Ιούλιος 13, 2010 #25 Ιούλιος 13, 2010 Παλι ομως συμπεριφέρεται σαν απατεωνας, ειτε εκτελει εντολές, ειτε οχι. Με την ανεργία στο full, μην έχουμε τρελές απαιτήσεις από υπαλλήλους τέτοιων καταστημάτων. Κάνουν ότι τους λένε (αλήθεια, τι μου θυμίζει;;; ) . Και ο υπάλληλος μάλλον δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί το πως συμπεριφέρεται, αλλά το πως θα βγάλει τον μήνα. Σε καθέναν απο μας εξαρταται αν διορθωθεί κάτι. Με επώνυμες καταγγελίες σε όποιον αρμόδιο φορέα βρίσκουμε. Ακόμα και ένα τέτοιο ΘΕΜΑ εδώ βοηθάει. Θα το δουν 2-3, θα το πουν σε άλλους 10, να ακούγεται χρειάζεται....
yanni Ιούλιος 13, 2010 #26 Ιούλιος 13, 2010 Τι ειχανε κανει δηλαδη?! Ειχανε βγαλει τις φιγουρες που ηταν δωρο στο συλλεκτικο πακετο που κοστιζε 15 ευρω και τις πουλουσαν μονες τους προς 15 ευρω!!Αυτό το καρφώνεις όχι μόνο στο ΙΝΚΑ, αλλά και στην κατασκευάστρια εταιρία του παιχνιδιού που παίζει να τους τρέξει ποιο πολύ από το ΙΝΚΑ.
Phant0m Ιούλιος 13, 2010 #27 Ιούλιος 13, 2010 Σωστά παιδιά... ο υπάλληλος είναι ο τελευταίος που φταίει και πραγματικά πολλές φορές τα παιδιά δεν είναι ενήμερα για τέτοια θέματα.
zomg Ιούλιος 13, 2010 #28 Ιούλιος 13, 2010 Σωστά παιδιά... ο υπάλληλος είναι ο τελευταίος που φταίει και πραγματικά πολλές φορές τα παιδιά δεν είναι ενήμερα για τέτοια θέματα.Εθελοτυφλία λέγεται.
morfeas-dsl- Ιούλιος 17, 2010 #29 Ιούλιος 17, 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=51641 666 ευρω/διαβολικο καταστημα
goubianos Ιούλιος 18, 2010 #30 Ιούλιος 18, 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10045571Ευρώ/διαβολικότατο
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #31 Ιούλιος 18, 2010 Αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε έτσι να μου το πείτε, να κλειδώσει το θέμα. Ευχαριστώ.
postfire Ιούλιος 30, 2010 #32 Ιούλιος 30, 2010 δεν θα περνα ποτε ξανα απο κοτσοβολο!οτι παρεις και ειναι ελλατωματικο του το πας και σου λενε εμεις δεν ξερουμε τιποτα τραβα στην αντιπροσωπεια!ειχα παρει 1 στικακι usb 8gb και ητανε ελλατωματικο τους το πηγα πισω και μου ειπανε να το παω στην αντιπροσωπεια εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!ενω αν πηγαινα στο πλαισιο θα μου κανανε επι τοπου αντικατασταση!!μακρια!!!!
Indiko_Xoiridio Ιούλιος 30, 2010 #33 Ιούλιος 30, 2010 Να σας πω και την δικιά μου εμπειρία.Παρήγγειλα ένα παιχνίδι στις 26/7 με χρέωση πιστωτικής και δωρεάν παράδοση στον χώρο μου(εντός 7 εργάσιμων).Σήμερα το μεσημέρι με παίρνει μια κοπέλα τηλέφωνο και με ενημερώνει ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο και να περάσω να το πάρω απο το κατάστημα!!!!Μόλις της εξηγώ ότι είναι για παράδοση στο σπίτι μου, μου λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό και να πάρω τηλέφωνο το τμήμα internet για να το ξεκαθαρίσω!!!Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε κανένας. Πάω να μπω στον λογαριασμό μου στο site να δω τι γίνεται και με έκπληξη διαπιστώνω ότι ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει πια........!!!!!!!Αποτέλεσμα: Η πιστωτική μου έχει χρεωθεί κανονικα, το παιχνίδι δεν ξέρω που βρίσκεται, ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει/έχει διαγραφεί και δεν σηκώνουν το τηλεφωνο....Θα τους πάρω και αύριο το πρωί ένα τηλέφωνο μπας και καταφέρω να βγάλω άκρη και βλέπουμε...Edit: Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έστειλαν το δέμα με Speedex. Δεν ήξερε να μου απαντήσει όμως γιατί ο λογαριασμός μου στο site δεν υπάρχει πια..!!!!
dunkel_Stern Αύγουστος 2, 2010 #34 Αύγουστος 2, 2010 Να σας πω και την δικιά μου εμπειρία.Παρήγγειλα ένα παιχνίδι στις 26/7 με χρέωση πιστωτικής και δωρεάν παράδοση στον χώρο μου(εντός 7 εργάσιμων).Σήμερα το μεσημέρι με παίρνει μια κοπέλα τηλέφωνο και με ενημερώνει ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο και να περάσω να το πάρω απο το κατάστημα!!!!Μόλις της εξηγώ ότι είναι για παράδοση στο σπίτι μου, μου λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό και να πάρω τηλέφωνο το τμήμα internet για να το ξεκαθαρίσω!!!Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε κανένας. Πάω να μπω στον λογαριασμό μου στο site να δω τι γίνεται και με έκπληξη διαπιστώνω ότι ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει πια........!!!!!!!Αποτέλεσμα: Η πιστωτική μου έχει χρεωθεί κανονικα, το παιχνίδι δεν ξέρω που βρίσκεται, ο λογαριασμός μου δεν υπάρχει/έχει διαγραφεί και δεν σηκώνουν το τηλεφωνο....Θα τους πάρω και αύριο το πρωί ένα τηλέφωνο μπας και καταφέρω να βγάλω άκρη και βλέπουμε...στο παραμικρό κίχ που θα κάνουν, ΙΝΚΑ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Indiko_Xoiridio Αύγουστος 2, 2010 #35 Αύγουστος 2, 2010 Ήρθε σήμερα το παλικάρι από την Speedex να μου παραδώσει το δέμα. Με το που πάω να υπογράψω μου λέει είναι 11.40 τα μεταφορικά. Του ανέφερα ότι τα μεταφορικά ήταν δωρεάν από το κατάστημα, αλλά επειδή δεν γνώριζε τίποτα τα πλήρωσα...Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα ξανά και τους εξήγησα τι έγινε και με ενημέρωσε ότι θα πάρουν τηλέφωνο αυτοί την Speedex να μου φέρουν τα λεφτά πίσω......Έλεος....
greekfragma Αύγουστος 2, 2010 #36 Αύγουστος 2, 2010 κακώς τα πλήρωσες..........για να δούμε...θα τα πάρεις πίσω...?
morfeas-dsl- Αύγουστος 2, 2010 #37 Αύγουστος 2, 2010 Δεν επρεπε να πληρωσεις τιποτα. Προσωπικα τα εχω σιχαθει τα κουριερ και τα ελτα. Να παιρνω τα δεμματα μου ομορφα και καλα θελω ο καημενος απο καταστημα.Να παραγγελνω κατι με τιμη ιντερνετ και μολις ερθει απλα ενα μηνυμα σαν αυτο που κανει το eshop και να παω να το παρω.Ελεος δηλαδη. Θα κυνηγαω τον καθε κουριερ ποτε θα με θυμηθει να μου το φερει? Θα ειμαι παντα σπιτι να κοιταω απο το μπαλκονι ποτε θα περασει ο ταχυδρομος μηπως και αφησει το δεμα στο πεζοδρομιο( απο play οτι παιρνω μου τα αφηνουν εξω απο την πορτα τα ελτα γιατι δε χωρανε απο κατω...) και μου το κλεψουν?Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να πληρωσω κατι ειτε στον κοτσωβολο ειτε στο πλαισιο και να πηγαινα εκει να το παρω με τιμη ιντερνετ? Οτι θα εφθανε η στιγμη που θα ελεγα μπραβο στο eshop ΔΕΝ το περιμενα! Μπραβο ομως γιατι ειναι το πιο βολικο απο ολους σε αυτο το θεμα..
aggelopas Αύγουστος 2, 2010 Author #38 Αύγουστος 2, 2010 στο ξωτερικο ολα τα δεματα ερχονται σπιτι απο οτι παρατηρησα παντως, μικρο,μεγαλο ερχεται σπιτι, δεν μπας σε ουρες πισω απο συνταξιουχους και αλλους που θελουν να πληρωσουν το λογαριασμο της δεη να περιμενεις.
Chosen Αύγουστος 2, 2010 #39 Αύγουστος 2, 2010 Εδώ (Δουβλίνο) είναι τι θα σου κάτσει. Μια μεταφορική με έχει μάθει και με παίρνουν στο κινητό (το δίνω σε κάθε αποστολή) και πετάγομαι από το γραφείο. Άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και του Ιρλανδικού ταχυδρομείου) κάνουνε 3 συνεχόμενες απόπειρες (μια κάθε μέρα) για να παραδώσουνε και αν αποτύχουν και οι 3 σου λένε μετά πέρνα από τα γραφεία μας να το παραλάβεις.
yanni Αύγουστος 2, 2010 #40 Αύγουστος 2, 2010 Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να πληρωσω κατι ειτε στον κοτσωβολο ειτε στο πλαισιο και να πηγαινα εκει να το παρω με τιμη ιντερνετ?Με παραλαβή από το κατάστημα (παραγγελία μέσω ιντερνετ-παραλαβή από κατάστημα) οι τιμές ιντερνετ του Πλαισίου ισχύουν κανονικά. edit τελικά κάνω λάθος σε αυτό. Μάλλον θυμόμουν λάθος μιας και τώρα που δοκίμασα το σύστημα σε περίπτωση επιλογής για παραλαβή από κατάστημα βάζει τιμή καταστήματος. Βέβαια οι τιμές του Πλαισίου έχουν αρχίσει να αποκλίνουν αρνητικά από αυτό που κάποτε εννοούσαμε λέγοντας "τιμές πλαισίου".
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.