Jump to content

Προσοχη στον Κωτσοβολο

aggelopas

Recommended Posts

Το σκηνικο εχει ως εξης: φιλη μου εχει ζητησει τη συμβουλη μου για αγορα λαπτοπ και της εχω προτεινει το toshiba Satelite L500D-163 M300 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10044561 αξιας 550 ευρω απο τον κωτσοβολο επειδη ηθελε να το παρει με δοσεις και νομιζω οτι ειναι τιμιο για τα λεφτα του. Της ειπα θα πας θα ζητησεις αυτο, θα σου βαλουν δοσεις, δεν θα παρεις τιποτα αλλο, δεν ακους κανενα, εγω ειμαι ο θεος.

Με παιρνει τηλεφωνο λοιπον και μου λεει, μου ειπε ο κυριος εδω να αγορασω το πακετο επεκτασης εγγυσης του κωτσοβολου για 3 ετη για 185 ευρω.

της εξηγω οτι το ποσον ειναι μεγαλο και δεν αξιζει σε καμια περιπτωση απο τη στιγμη που μπορεις να αγορασεις το πακετο επεκτασης σε 4 ετη απο την επισημη αντιπροσωπεια για 121 ευρω οποτε θελεις μεχρι να ληξει η υπαρχουσα εγγυηση. της λεω παρτο και φυγε.

[εν τω μεταξυ ο τυπος της πασαρε το πακετο επεκτασης για λαπτοπ αξιας ανω των 800 ευρω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=12561 και οχι το σωστο για αξια μεχρι 800 ευρω που κοστιζει 135 ευρω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=12551] ]

με ξαναπαιρνει και μου λεει οτι ο κυριος της ειπε οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει ενα ετος εγγυηση μονο (μερικα βγαινουν ετσι με ενα ετος μωρε...οπως κατσει) και οτι ενας κυριος με ενα acer που του χαλασαν οι usb θυρες και δεν ειχε παρει το πακετο επεκτασης του ειπαν 400 ευρω για επισκευη.Ψιλοσοκαριστηκε με αυτο και της ειπα οτι σου δινω και εγω δικια μου εγγυηση οτι σου λεει μανιταρια-μαντολες.παρτο το τιμημενο επιτελους και φυγε.

με ξαναπηρε μετα και μου ειπε οτι της ειπε προσφορα θηκη και ποντικι 65 ευρω, αλλα του ειπε μονη του οχι επειδη ηθελε ροζ. κρατωντας την αναπνοη μου ειπα παλι καλα με ανακουφιση.

Ο τυπος στο καταστημα της πετρου ραλλη εφαγε απανωτα counter γειωματα σημερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιους τους βγαζει ΚΟ με perfect.Γι' αυτο προσοχη στις αγορες τους απο εκει οι ασχετοι με το αντικειμενο.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Όπως το 99% των πωλητών στο 99% των καταστημάτων. Αναμενόμενο και δεν μου κάνει εντύπωση, σαφώς ως καταναλωτές πρέπει να δίνουμε προσοχή σε τέτοια ζητήματα.

Σόρρυ κιόλας, αλλά το πακέτο του Κωτσόβολου δεν έχει σχέση με την εγγύηση του αντιπροσώπου αφού καλύπτει και άλλα πράματα όπως το βλέπω εγώ...

Μπορεί να είναι για λιγότερα χρόνια αλλά δίνει καλύψεις που μάλλον δεν παρέχει ο αντιπρόσωπος. (π.χ. επαναφορά λειτουργικού, μεταφορικά)

Τα μεταφορικα δεν ξερω με ποια εννοια το αναφερεις...αλλα υποχρεουται ουτως η αλλως να τα καταβαλει το οποιαδηποτε καταστημα.

Τσακωνας λογικα θα ξερει καλυτερα-περισσοτερα.

Μεταφορικα εννοω απο καταστημα σε service (εντος εκτος σε αλλη χωρα κλπ) κλπ..

Ελπιζω να μη κανω λαθος....

Σόρρυ κιόλας, αλλά το πακέτο του Κωτσόβολου δεν έχει σχέση με την εγγύηση του αντιπροσώπου αφού καλύπτει και άλλα πράματα όπως το βλέπω εγώ...

Μπορεί να είναι για λιγότερα χρόνια αλλά δίνει καλύψεις που μάλλον δεν παρέχει ο αντιπρόσωπος. (π.χ. επαναφορά λειτουργικού, μεταφορικά)

ακομα και ετσι να ηταν ομως, το πακετο του κωτσοβολου με τα 185 και το αρμοδιο με τα 135 εχουν ενα 50αρι ευρω διαφορα, 17.000 δρχ, ενα βασικο μεροκαματο με τις εισφορες, 25 σουβλακια με γυρο, 30 λιτρα βενζινη.

MAJOR UPDATE.

Μολις μου τηλεφωνησε.

Απο ποτε οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ στο καταστημα του περνανε προγραμματα??

Υποτιθεται οτι ειναι preinstalled το junkware right?

What else is new? Εδώ πας σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και όλα τους τα αμάξια είναι τα καλύτερα σε επιδόσεις, χώρους, αξιοπιστία, κατανάλωση και σχεδιασμό από όλα τα άλλα.

Αυτό που δεν πιάνω είναι ότι τις ντομάτες στην λαϊκή τις διαλέγουν μία μία, για ένα Laptop, τηλεόραση κλπ, τρώνε ότι τους δώσουν..

Ναι, φταίει και ο πωλητής (που κάνει τη δουλειά του και το αποκλείω να της έδινε απόδειξη με υπερχρεωμένη εγγύηση, το πιθανότερο είναι να έκανε λάθος.), αλλά όπως και η φίλη σου άκουσε εσένα έτσι πρέπει να είναι όλοι διαβασμένοι και υποψιασμένοι.

Όλος ο κόσμος κοιτάει τι αγοράζει, ο Ελληνάρας θα πάρει αυτό που γυαλίζει περισσότερο.

Όλος ο κόσμος κοιτάει τι αγοράζει, ο Ελληνάρας θα πάρει αυτό που γυαλίζει περισσότερο.

Βγαίνουμε λίγο εκτός αλλά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό, απλά είναι θέμα τεμπελιάς ίσως να κάτσεις να ψαχτείς. Πριν κανά δίμηνο είδα τύπο να πληρώνει 75ευρώ για 1μέτρο HDMI επειδή του έλεγε ο πωλητής ότι θα πηγαίνουν τα δεδομένα γρηγορότερα.. ε καλά να πάθει.

Υποτίθεται ναι. Τι προγράμματα της περάσανε;

την προλαβα και τους προλαβε και το πηρε τελικα.δεν εχω ιδεα, παντως δεν μπορουσαν να τα δωσουν σε cd.

Βγαίνουμε λίγο εκτός αλλά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό, απλά είναι θέμα τεμπελιάς ίσως να κάτσεις να ψαχτείς. Πριν κανά δίμηνο είδα τύπο να πληρώνει 75ευρώ για 1μέτρο HDMI επειδή του έλεγε ο πωλητής ότι θα πηγαίνουν τα δεδομένα γρηγορότερα.. ε καλά να πάθει.

ετσι γινεται και με τα mail in rebates απεναντι στον ατλαντικο.οι περισσοτεροι βαριουνται να το στειλουν και να παρουν μια ζεστη επιταγη.

Υπαλληλος της τελας(που προσπαθουσε να πεισει την μανα μου να βαλει τελας, ενω εγω της ελεγα οτι θα την αποκληρωσω αν το κανει) μου ειπε ευθεως οτι αφου ειμαι ασχετος οπως οι περισσοτεροι τι εκφερω αποψη χωρις να ξερω...και στο καπακι με ρωτησε τι δουλεια κανω και εκφερω αποψη.

Το κορυφαιο ειναι οτι μολις της ειπα οτι το σπουδαζω το αντικειμενο και οσο να'ναι εχω μια Α επαφη...μου ειπε οτι σε ολη την Ελλαδα τα δικτυα ειναι της τελας και οχι του Οτε εννοειται και οτι απλα τα δανειζεται ο Οτε...:shutup:

Επισης στην αναφορα μου για τις αμετρητες καταγγελειες οι οποιες αναγκασαν την τελας στο κλεισιμο η απαντηση ηταν οτι τωρα κανει κουμαντο η wind...

Συμπερασματα δικα σας...

Μιας που το θεμα ειναι η παραπλανηση προσθεσα και εγω μια ασχημη εμπειρια με την τελας.

Υπαλληλος της τελας(που προσπαθουσε να πεισει την μανα μου να βαλει τελας, ενω εγω της ελεγα οτι θα την αποκληρωσω αν το κανει) μου ειπε ευθεως οτι αφου ειμαι ασχετος οπως οι περισσοτεροι τι εκφερω αποψη χωρις να ξερω...και στο καπακι με ρωτησε τι δουλεια κανω και εκφερω αποψη.

Το κορυφαιο ειναι οτι μολις της ειπα οτι το σπουδαζω το αντικειμενο και οσο να'ναι εχω μια Α επαφη...μου ειπε οτι σε ολη την Ελλαδα τα δικτυα ειναι της τελας και οχι του Οτε εννοειται και οτι απλα τα δανειζεται ο Οτε...:shutup:

Επισης στην αναφορα μου για τις αμετρητες καταγγελειες οι οποιες αναγκασαν την τελας στο κλεισιμο η απαντηση ηταν οτι τωρα κανει κουμαντο η wind...

Συμπερασματα δικα σας...

Μιας που το θεμα ειναι η παραπλανηση προσθεσα και εγω μια ασχημη εμπειρια με την τελας.

μήπως έκανες πόστ σε λάθος thread?

...Πριν κανά δίμηνο είδα τύπο να πληρώνει 75ευρώ για 1μέτρο HDMI επειδή του έλεγε ο πωλητής ότι θα πηγαίνουν τα δεδομένα γρηγορότερα.. ε καλά να πάθει.

Αν ηταν monster και λίγα πλήρωσε ;)

Της ειπα θα πας θα ζητησεις αυτο, θα σου βαλουν δοσεις, δεν θα παρεις τιποτα αλλο, δεν ακους κανενα, εγω ειμαι ο θεος.

:hehe:

ηταν οτι τωρα κανει κουμαντο η wind...

Συμπερασματα δικα σας...

Επρεπε να του πεις οτι θα τα παει τοσο καλα οσο τα παει και με την κινητη .

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα τεμπελιάς. Εμείς που ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα θέλουμε λίγο χρόνο για να ψάξουμε και να διαπιστώσουμε ότι ο πωλητής συμπεριφέρεται ως κοινός απατεώνας. Ο άλλος που να ψάξει και γιατί να ψάξει; Δεν ξέρει τι και που να ψάξει, το κυριότερο, δεν ξέρει ότι εκείνη την στιγμή ο πωλητής των εξαπατά ως κοινός απατεώνας.

Υ.Γ. Πριν κάτι χρόνια στο Ακτίνιο της Πατησίων μου είχαν δείξει επίχρυσο καλώδιο USB της SONY για τις βιντεοκάμερες της αξίας 55€.

Κανένας πωλητής δεν έχει λόγους να συμπεριφέρεστε σαν απατεώνας.

Πληρώνετε για να εκτελεί εντολές της διοίκησης .

Παλι ομως συμπεριφέρεται σαν απατεωνας, ειτε εκτελει εντολές, ειτε οχι. ;)

Μηδενικός σεβασμός πλέον στον συνάνθρωπο, έτσι φαίνεται.

Αλλά για να σέβεσαι τον άλλον και να μην του λες μπαρούφες πρέπει να σέβεσαι τον ευατό σου πρώτα.

Να πω ότι η Ελλάδα είναι πλούσια, οι μισθοί είναι μεγάλοι ναι θα γίνουν απατεωνιές αλλά όταν παίρνεις έναν μισθό τόσο χαμηλό και τον

δίνεις όλο σε ένα τέτοιο κατάστημα για να αγοράσεις ένα προϊόν το οποίο και θα κρατήσεις για αρκετό χρονικό διάστημα και σε κοροϊδεύουν οι πωλητές...

Φταίει και ο κόσμος όμως που δεν κάνει έρευνα/δεν βάζει το μυαλό του να δουλέψει πρώτα.

Δουλευα στον Κωτσοβολο για κατι μηνες πριν μπω φανταρος.

Μας ειχαν φαει καθε πρωι να δινουμε την εγγυηση, Total Support, γιατι ειχε μεγαλο κερδος για την εταιρεια. Πουλουσες στην ουσια αερα.....

Αυτο εφερνε και σε μας εξτρα χρηματα στο μισθο, οποτε τα διναμε οσο μπορουσαμε. Στα λαπτοπ ηταν αρκετα ακριβη η εγγυηση και δεν την επαιρναν.

Σε καποια αλλα προιοντα αξιζε....πχ σε καποιο προιον μεχρι τα 180€ νομιζω, αν αγοραζες την εγγυηση που ηταν περιπου 20€, ειχες αμεση αντικατασταση αν παθαινε οτιδηποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.