panospap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 Μηπως εχει βρει καποιος ανταλλακτικο κουμπι? δεν βρισκω πουθεναα http://images.anandtech.com/reviews/cases/roundups/super_towers2006/cm-z9.jpg αυτο
panospap Μάϊος 27, 2010 Author #3 Μάϊος 27, 2010 ebay δεν υπαρχει τιποτα και σε αυτο το shop δεν ξερω αν ειναι για το δικο μου γιατι ειναι απο το 2006
Κοπρίτης Μάϊος 27, 2010 #4 Μάϊος 27, 2010 παλιοτερα το ειχανε διαθεσιμο στανταρ στο eshop της CM Ολλανδιαςαπλα τωρα μοιαζει να εκτος αποθεματοςanywayτι προβλημα σου παρουσιαζει?εχει χαλασει το πλαστικο κουμπι, τα καλωδια ή το μπουτον της πλακετας?
panospap Μάϊος 28, 2010 Author #5 Μάϊος 28, 2010 απλα εχει βγει απο την θεση και πατιεται με δυσκολια..δεν ξερω και πωσ ανοιγει αυτο το μερος μηπωςτο κουμποσω αλλα επισης και απο την αρχη δεν μου αναβε το led καθολου
brdj13 Μάϊος 30, 2010 #6 Μάϊος 30, 2010 Εδώ έχει. Εμένα ήδη μου ήρθε μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια που πήρα...Αυτό έψαχνές?Ήρθε και αρκετά γρήγορα. 3 εργάσιμες αν δεν κάνω λάθος.
panospap Μάϊος 30, 2010 Author #7 Μάϊος 30, 2010 εγω ψαχνω αυτο που δειχνω στην φωτογραφια..το κουμπι με το μπλε led..δεν ξερω αν ειναι αυτο
brdj13 Μάϊος 30, 2010 #8 Μάϊος 30, 2010 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.Το λαμπάκι είναι και εμένα σβηστό.:rant:Πήρα αυτό που σου έδειξα αλλά δεν το έχω τοποθετησει ακόμα.Πάντως δεν είδα να έχει κάποιο led πάνω αλλά μόνο διακόπτες.Εμένα το δικό μου είχε ανάψει κάποια στιγμή που είχα αλλάξει mobo.Για κοίτα αν έχεις βάλει σωστά το pin του power στην mobo.
panospap Μάϊος 30, 2010 Author #9 Μάϊος 30, 2010 θα το δω..μηπως ξερεις αν υπαρχει τροπος να ανοι3ω το κουτι κατω απο το κουμπι μηποωσ το κουμποσω παλι?
brdj13 Μάϊος 30, 2010 #10 Μάϊος 30, 2010 Ναι μπορείς. Απλά εκτός από τις βιδούλες που βλέπεις έχει και μία που κρατάει ολόκληρο το πλαστικό και είναι ακριβώς πάνω από τις 5.25 θήκες. Πρέπει να σκύψεις για να την δεις.Πρόσεχε όμως γιατί τα καλώδια είναι στην τσίτα. Πάντως να ξέρεις πως λύνει ολόκληρο και ξανακουμπώνει κανονικά...Αν θέλεις περίμενε όταν πάω σπίτι να σου στείλω καμία φώτο...:computer:
Κοπρίτης Μάϊος 30, 2010 #11 Μάϊος 30, 2010 θα το δω..μηπως ξερεις αν υπαρχει τροπος να ανοι3ω το κουτι κατω απο το κουμπι μηποωσ το κουμποσω παλι? ναι λυνεται ολο το πανελ... κι επειδη μια εικονα + χιλιες λεξεις (πηγη www.overclockers.com ) μετα απλα λυνεις το μεταλλικο διαμερισμα και απομονωνεις την πλακετα τα led ειναι smd μη ψαχνεις κλασσικα bulbs και απλα το button εχει ενα πλαστικο διαφανο στελεχος που φτανει σχεδον μεχρι το led και μεταφερει το φως στην επιφανεια του, επισης τσεκαρε στανταρ εαν τα πινς που καταληγουν στη μητρικη ειναι σωστα συνδεδεμενα το μαυρο καλωδιο καθε ζευγαριου ειναι η γειωση και πρεπει να καταληγει στο Pin της μητρικης που εχει σημανση (-)
panospap Μάϊος 30, 2010 Author #13 Μάϊος 30, 2010 οπ οραιος..θα το δω!να ρωτησω τι ειναι αυτο κατο απο το dvd?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.