perlepes Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 καλησπερα σε ολα τα παιδια!εχω ενα προβλημα με τα windows στο Pc και δεν ξερω τι φταιει.εχω 2 υπολογιστες στο σπιτι ο ενας εχει win xp pro ελληνικα και ο αλλος win xp pro eng.πριν 10 μερες μου βγαζει ο ενας που εχει τα ελληνικα μηνυμα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το λογισμικο σε 6 μερες.και μου ελεγε ενεργοποιησει ναι ή οχι?πατουσα ναι μου ελεγε οτι εχει ειδη γινει η ενεργοποιησει εκανα restart και εβγαζε παλι το ιδιο...το πηγα σε μαγαζι εξω το εφτιαξε σε 15λεπτα και μου πηραν 30ε....μου ειπε κατι αλλαξε στη registry.Απο χθες μου βγαζει το μηνυμα αυτο και το αλλο pc me ta win xp eng.τι γινετε ειναι καποιος ιος?ξερετε πως μπορω να το αντιμετωπισω?μου ειπε το παιδι οτι αν το αφησω να κλειδωσουν τα windows και εχω αρχεια απο τη δουλεια μου.απλα δε θελω να τους ξαναδωσω αλλα 30ε δλδ 60ε για 25 λεπτα δουλεια...στην τελικη θα αναγκαστω αν δε βρω λυση.να τονισω οτι τα win ειναι αυθεντικα και στα 2 pc,δηλαδη Update Και ολα γινονται κανονικα και τα βγαζει και genuine στο τεστ.σας το λεω γιατι με ρωτησαν και στο μαγαζι εκει αν ειναι αυθεντικα.μου ειπε υπαρχει οριο στις εγκαταστασεις κατι τετοιο τελος παντων.ευχαριστω προκαταβολικα παιδια για την βοηθεια.ΑΚης Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το support της Microsoft και να σε βοηθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.