Jump to content

Game Server

firekiller

Διαλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω games μπας και hostarw/hostaroume κ  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Δικο σου/δικο μας server δεν μπορεις/μπορουμε να hostar-ουμε στο Bad Company νομιζω.

Προτεινω εναν CSS να παιζουμε για κανα χαβαλε...

Αλλα μονο non-steam μπορεις να κανεις?

Προτεινω steam...

Εννοεις οτι μπορω εγω με το αυθεντικο να παιξω σε non-steam?

Δεν σε πιανω :jester:

Αν εννοεις αυτο,το γνωριζω,για ασφαλεια το λεω....

css ή cod4 ή cod5

(να φανταστώ για κανα left 4 dead δεν ψήνεται κανένας :p )

ωχ ξέχασα το l4d????????????:rip::wall:

κοιτάχτε τι θα γίνει μάλλον για css το βλέπω διότι να γνωρίζω καλύτερα ασφάλεια θα υπαρχει όπως και στους original servers(vac κτλπ)το vac είναι απο μόνο του στον server εγώ θα βάλω τα υπόλοιπα

addons-mod κτλπ θα υπαρχουν όπως οι τοπ server

Ωραία ιδέα! Μπράβο!

Μια ψήφο από μένα στο CS 1.6! :triniti:

Στο συγκεκριμένο μπορώ να βοηθήσω κ στην εγκατάσταση των απαραίτητων mods κ plugins (amxmod κλπ). :)

left4dead δεν εχει κανενα νοημα πραγματικα, αμα νιωθει το upload σου και εχεις καλο cpu παιζεις coop / survival με αλλα 3 ατομα απροβληματιστα κανοντας listen server πανω σου, για versus / scavenge θα πρεπει να χρησιμοποιουμε search key στην κονσολα αλλα και παλι λογω της φυσης του matchmaking και των γκρινιαρηδων ξενων που κανουν rage quit απτα πρωτα 10 λεπτα αχρειαστος θα μεινει επειδη εμεις θα εχουμε <40 ping ενω αυτοι 200αρια

Css απλα προτεινα να φτιαχτει server ΜΕΤΑ το update γιατι θα εχει γινει το port στην orange box engine με οτι θετικο αυτο συνεπαγεται, τωρα αμα ψηνεσαι να τον φτιαξεις εδω και τωρα κανενα προβλημα, δωσε την ip και θα τον κανουμε test drive οποτε ειναι. ( crash test μαλλον :p )

left4dead δεν εχει κανενα νοημα πραγματικα, αμα νιωθει το upload σου και εχεις καλο cpu παιζεις coop / survival με αλλα 3 ατομα απροβληματιστα κανοντας listen server πανω σου, για versus / scavenge θα πρεπει να χρησιμοποιουμε search key στην κονσολα αλλα και παλι λογω της φυσης του matchmaking και των γκρινιαρηδων ξενων που κανουν rage quit απτα πρωτα 10 λεπτα αχρειαστος θα μεινει επειδη εμεις θα εχουμε <40 ping ενω αυτοι 200αρια

Css απλα προτεινα να φτιαχτει server ΜΕΤΑ το update γιατι θα εχει γινει το port στην orange box engine με οτι θετικο αυτο συνεπαγεται, τωρα αμα ψηνεσαι να τον φτιαξεις εδω και τωρα κανενα προβλημα, δωσε την ip και θα τον κανουμε test drive οποτε ειναι. ( crash test μαλλον :p )

xaxa η beta έκδοση θα ναι το απόγευμα έτοιμη:turn:(beta=πρώτο run και χωρίς plugins/addons/mods)

Ωχ παναγια μου,και αν μου το λεγες πριν καιρο δεν θα το πιστευω.Θα ξαναπαιξω css ... :rofl:

Αντε και μολις εισαι ετοιμος,πες μας να μπουμε. :devil:

είναι σχεδόν όλα έτοιμα η valve μας καθυστέρισε

χωρίς απρόοπτα το απόγευμα θαναι έτοιμος

IP θα'ναι 91.140.77.109 απλά για να τον βρείτε κάντε τον add σταγαπημένα έτσι 91.140.77.109:27015 και θα τον βρείτε όνομα Thelab Test Server by FK ή TTSFK(σαν αρχικό όνομα μετά θα αλλάξει)

Σορρυ Neph

εμένα μου λέει ότι είσαι μέσα για ξαναπροσπάθησε:suicide:

μην ασχολείστε με τον Pakistan Boy(Έλληνας είναι)ένα 13χρονο είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.