Jump to content

Game Server

firekiller

Διαλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω games μπας και hostarw/hostaroume κ  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Τι σέρεβερ είναι; Για css είμαι μέσα (κατά τις 22:++ - 1:00). Γνώμη μου είναι να βάλεις (γενικά σε όποιο παιχνίδι καταλήξετε/ουμε ... και είναι εφικτό) 10 bot-άκια - (μείον) των αριθμό των παιχτών, έτσι ώστε πάντα να υπάρχει λαός μέσα.

Στο css ειδικά γνωρίζω, ότι αν βαλεις πχ 30 παίχτες και 10 bot, τα bot θα μειώνονται όταν πάνε 20+ οι real παίχτες. Καλό θα είναι να έχεις 24+ παίχτες και 10 bot, αλλά τα bot να μειώνονται από τον πρώτο παίχτη που θα μπαίνει (π.χ. 0real - 10bot, 1 - 9, 5 - 5, 10 - 0, 20 - 0....). Δεν ξέρω βέβαια πως γίνεται αυτό, απλά μου αρέσει η ιδέα. :p

ρε τι θα λέγατε να αναβιώσουμε LM clan Lineage2?

καλοκαιριάζει κιόλας......να βρισκόμαστε κάνα βραδάκι για Cruma Tower, Giants Cave, Antharas, ToI και Forbidden Gateway....πωπω αναμνήσεις.....:ph34r::hehe:

δεν έχουμε παίξει και τα C4 C5 maps....νομίζω θα ήταν καλή φάση το reunion :D

ΠΩΠΩ ΤΙ ΒΡΗΚΑ!

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=11863&highlight=lineage

Update ο server είναι σχεδόν έτοιομος χωράνε 10 άτομα ώστε να μην υπάρχει lag(καλύτερα απο 30 και με τρελό lag)μπήκε και pic του site στο κείμενο πριν διαλέξεις ομάδα μαζί με το version του server(1.02 beta)και το site σαν www.thelab.gr

προχωράμε:boxed:

IP:

109.242.61.145:27015

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.