Jump to content

Τι γινεται αμα χρωμιωσεις μια Mercedes;...

Chosen

Recommended Posts

Ναι αλλά για φανταστείτε να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα.. να έχει ήλιο.. και να περάσει αυτό το πράμα δίπλα σου!!!!! H τύφλωση η ίδια!

Έτσι όπως το θέτεις ναι. Αλλά ας είμαι εγώ μέσα στο εργαλείο και ας πάνε για ταξίδια και sex (sic) τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως απο την ωρα που την ειδα, εχω κατακ**λωσει!... :inlove: :flower: :'( :tomato: :worship: :jump:

Αρχική απάντηση από DJD

Ναι αλλά για φανταστείτε να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα.. να έχει ήλιο.. και να περάσει αυτό το πράμα δίπλα σου!!!!! H τύφλωση η ίδια!

Χμμμ...πολυ σωστο κσι αυτο...

Μπορει να ειναι και παρανομο(λεμε τωρα...)

Αρχική απάντηση από Samael

Μπορει να ειναι και παρανομο(λεμε τωρα...)

Είναι παράνομο. Στις μηχανές Harley έχει απαγορευτεί να "φοράνε" χρωμιομένα body kit για αυτόν τον λόγο.

Αλλά δε παύει να είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο

Ε βάλε καμια διαφήμιση παραπάνω ρε συ Κώστα στο φόρουμ να τα τσεπώσεις να την αγοράσεις. Δε στα έμαθε καλά τα κόλπα ο άλλος.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)

Lol!!

Τελικα ολο προβληματα ειναι το ρημαδι.....

Δεν το αγοραζω(ετοιμος ημουνα...!) :D:p:D

• 1 year later...
Αρχική απάντηση από Chosen

Δεν ξερω τι λετε εσεις, παντως απο την ωρα που την ειδα, εχω κατακ**λωσει!... :inlove: :flower: :'( :tomato: :worship: :jump:

απλα κορυφαιο:flex: :flex: :flex: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.