Jump to content

Τι γινεται αμα χρωμιωσεις μια Mercedes;...

Chosen

Recommended Posts

Βασικα ειναι παρανομο το νικελομα σε επιφανιες πανω του 30% του συνολου του αυτοκινητου.

Θυμαμε τον καιρο με τα glxακια που ηθελα να το νικελοωσω ολο αλλα τελικα νικελωσα το "νυχακι" μονο :(

οπως βλεπεται το πιο διαδεδομενο χρωμα στα αυτοκινητα ειναι το "ματ-νικελ" που καθε εταιρια εχει μια δικια της αποχρωση αρκετα θαμπη για να μην γινεται επικυνδινη για τους υπολυπους οδηγους.

Αρχική απάντηση από Samael

Xαχχα!

Ποιος νεκροθαυτης το ξεθαψε ρε!?! Περσινο ειναι :hehe:

O dpresv μάλλον!λολ κ με ακυρο τρόπο!

Πάντως εγώ δεν το είχα δει αυτό και φαίνεται ωραίο ...θα βάψω και την βέσπα μετά το σπίτι.

Εγω ειμαι υπαιτιος για την ακυροτητα του κυριου, ηξερα ποτε θα λογκαρει στον λαμπη, μπηκα 3 δευτερα πιο πριν στο site, το χακαρα, εβαλα το συγκεκριμενο θεμα (μια που ηξερα οτι θα τσιμπησει σαν καλος καγκουρας) στα νεα θεματα των cookies του και μετα που ποσταρε, τα ξαναγυρισα ολα στο νορμαλ.... Ουουφ κουραστικη Κυριακη

Αντιποινα που δεν εχουν ερθει ακομα τα dvd....

Αμα ειναι ζηταω και συγνωμη (που ειναι της.... μοδος :p ) απο το site για το temporary hacking.

Αρχική απάντηση από SLN

Εγω ειμαι υπαιτιος για την ακυροτητα του κυριου, ηξερα ποτε θα λογκαρει στον λαμπη, μπηκα 3 δευτερα πιο πριν στο site, το χακαρα, εβαλα το συγκεκριμενο θεμα (μια που ηξερα οτι θα τσιμπησει σαν καλος καγκουρας) στα νεα θεματα των cookies του και μετα που ποσταρε, τα ξαναγυρισα ολα στο νορμαλ.... Ουουφ κουραστικη Κυριακη

Αντιποινα που δεν εχουν ερθει ακομα τα dvd....

Αμα ειναι ζηταω και συγνωμη (που ειναι της.... μοδος :p ) απο το site για το temporary hacking.

Βασικα τωρα που το σκευτομαι...παιζει να εκανες ποστ κ να το εσβησες. :p

Ρε μοντς,αντμινς,νιους ποστερς κ.α. αξιωματουχοι,ετσι μετραει στα νεα θεματα?? :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.