aspirin Ιούνιος 12, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Δεν χρειάζεται καθρεφτάκια αυτό το αυτοκίνητο. Έχει ΠΑΝΤΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 12, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 θελω και εγω μια τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads θελω και εγω μια τετοια! Μπαμπη ποτε εχεις γενεθλια;:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 άψογη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Xαχχα! Ποιος νεκροθαυτης το ξεθαψε ρε!?! Περσινο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Ιούνιος 12, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Μαμακά τώρα που έρχονται τα 18α γενέθλια θα μου πάρεις μια από αυτές?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούνιος 12, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Πε παιδιά πως κάνετε έτσι για ένα τέτοιο αμάξι...Βασικά τώρα που το κοίταζα μου ψιλοάρεσε...Λέω την μια από τις 2 που έχω να δοκιμάσω να την κάνω έτσι να δούμε αν βγαίνει καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 12, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Βασικα ειναι παρανομο το νικελομα σε επιφανιες πανω του 30% του συνολου του αυτοκινητου. Θυμαμε τον καιρο με τα glxακια που ηθελα να το νικελοωσω ολο αλλα τελικα νικελωσα το "νυχακι" μονο οπως βλεπεται το πιο διαδεδομενο χρωμα στα αυτοκινητα ειναι το "ματ-νικελ" που καθε εταιρια εχει μια δικια της αποχρωση αρκετα θαμπη για να μην γινεται επικυνδινη για τους υπολυπους οδηγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 12, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Xαχχα! Ποιος νεκροθαυτης το ξεθαψε ρε!?! Περσινο ειναι O dpresv μάλλον!λολ κ με ακυρο τρόπο! Πάντως εγώ δεν το είχα δει αυτό και φαίνεται ωραίο ...θα βάψω και την βέσπα μετά το σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούνιος 12, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 ρε, εγώ το είδα στα "νέα θέματα", ούτε που είχα προσέξει ημερομηνία ! τι παίχτηκε????? :toomuchne :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 12, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv ρε, εγώ το είδα στα "νέα θέματα", ούτε που είχα προσέξει ημερομηνία ! τι παίχτηκε????? :toomuchne :computer: Δολοπλοκια για να σε ξεφτηλισουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 12, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Εγω ειμαι υπαιτιος για την ακυροτητα του κυριου, ηξερα ποτε θα λογκαρει στον λαμπη, μπηκα 3 δευτερα πιο πριν στο site, το χακαρα, εβαλα το συγκεκριμενο θεμα (μια που ηξερα οτι θα τσιμπησει σαν καλος καγκουρας) στα νεα θεματα των cookies του και μετα που ποσταρε, τα ξαναγυρισα ολα στο νορμαλ.... Ουουφ κουραστικη Κυριακη Αντιποινα που δεν εχουν ερθει ακομα τα dvd.... Αμα ειναι ζηταω και συγνωμη (που ειναι της.... μοδος ) απο το site για το temporary hacking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 12, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Εγω ειμαι υπαιτιος για την ακυροτητα του κυριου, ηξερα ποτε θα λογκαρει στον λαμπη, μπηκα 3 δευτερα πιο πριν στο site, το χακαρα, εβαλα το συγκεκριμενο θεμα (μια που ηξερα οτι θα τσιμπησει σαν καλος καγκουρας) στα νεα θεματα των cookies του και μετα που ποσταρε, τα ξαναγυρισα ολα στο νορμαλ.... Ουουφ κουραστικη Κυριακη Αντιποινα που δεν εχουν ερθει ακομα τα dvd.... Αμα ειναι ζηταω και συγνωμη (που ειναι της.... μοδος ) απο το site για το temporary hacking. Βασικα τωρα που το σκευτομαι...παιζει να εκανες ποστ κ να το εσβησες. Ρε μοντς,αντμινς,νιους ποστερς κ.α. αξιωματουχοι,ετσι μετραει στα νεα θεματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Τελειο ειναι το Γ@μ$μενο... αραγε ποσο παει το μαλλι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 12, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Τελειο ειναι το Γ@μ$μενο... αραγε ποσο παει το μαλλι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 12, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN Τελειο ειναι το Γ@μ$μενο... αραγε ποσο παει το μαλλι ? να το χρωμιωσεις η να το αγορασεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούνιος 13, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Εχω δει κιτς, αλλα αυτο πια..... γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το εχει κανει αγουστος αμερικανος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 13, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 και τα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.