Jump to content

Πρόβλημα, δεν εκκινεί ο υπολογιστής.

Zenor

Recommended Posts

Καλημέρες, σήμερα αποφάσισα(τι το θελα; ) να αλλάξω thermal paste στον επεξεργαστή.

Όλα καλά λοιπόν τον ξανατοποθέτησα, κούμπωσα και την H50 από πάνω, πατάω το κουμπάκι να ανοίξει το pc και εδώ αρχίζουν τα ωραία...

Η οθόνη δεν δίχνει τίποτα, ενώ ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά μετά το power on, και το fan της κάρτας τρέχει 100%

Μου το έχει ξανα κάνει αυτό και απ'ότι θυμάμαι έπαιξα με τα jumpers και μετά από λίγο έφτιαξε.

Τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα:

1) Clear CMOS

2) RAM swap

3) Διακόπτης τροφοδοτικού

4) Μπαταρία μητρικής

Αυτά με κανένα αποτέλεσμα :rant:

Καμιά ιδέα;

αυτό το έχω πάθει κι εγώ κάποτε κι επανήλθε με βγάλε/βάλε την μπαταριούλα της μητρικής και μερικά restart.

ο πραγματικός λόγος που συνέβη όμως και το κατάλαβα αργότερα,ήταν επειδή είχα ανεβάσει την κάρτα γραφικών και δεν την επανέφερα στα κανονικά της ρολόγια πρίν την αφαιρέσω από τη μητρική:crazy:.

μήπως είχες κάνει το ίδιο;

δοκίμασε λίγο να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις,γιατί θυμάμαι κι εμένα οτι ο ανεμιστήρας της δούλευε στο φουλ και δεν έβγαζε εικόνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.