Jump to content

Πρόβλημα, δεν εκκινεί ο υπολογιστής.

Zenor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρες, σήμερα αποφάσισα(τι το θελα; ) να αλλάξω thermal paste στον επεξεργαστή.

Όλα καλά λοιπόν τον ξανατοποθέτησα, κούμπωσα και την H50 από πάνω, πατάω το κουμπάκι να ανοίξει το pc και εδώ αρχίζουν τα ωραία...

Η οθόνη δεν δίχνει τίποτα, ενώ ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά μετά το power on, και το fan της κάρτας τρέχει 100%

Μου το έχει ξανα κάνει αυτό και απ'ότι θυμάμαι έπαιξα με τα jumpers και μετά από λίγο έφτιαξε.

Τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα:

1) Clear CMOS

2) RAM swap

3) Διακόπτης τροφοδοτικού

4) Μπαταρία μητρικής

Αυτά με κανένα αποτέλεσμα :rant:

Καμιά ιδέα;

Ναι την έβγαλα και την ξανα έβαλα πάνω, χωρίς αποτέλεσμα.

αυτό το έχω πάθει κι εγώ κάποτε κι επανήλθε με βγάλε/βάλε την μπαταριούλα της μητρικής και μερικά restart.

ο πραγματικός λόγος που συνέβη όμως και το κατάλαβα αργότερα,ήταν επειδή είχα ανεβάσει την κάρτα γραφικών και δεν την επανέφερα στα κανονικά της ρολόγια πρίν την αφαιρέσω από τη μητρική:crazy:.

μήπως είχες κάνει το ίδιο;

Την κάρτα δεν την αφαίρεσα από την μητρική, μόνο τον επεξεργαστή.

Πριν κλείσω το pc όμως απ'ότι θυμάμαι δεν είχε OC πάνω (η κάρτα).

δοκίμασε λίγο να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις,γιατί θυμάμαι κι εμένα οτι ο ανεμιστήρας της δούλευε στο φουλ και δεν έβγαζε εικόνα.

σιγουρεύτηκες οτι έχεις κουμπώσει σωστά επεξεργαστή και ψύκτρα;

κοίτα μήπως στράβωσες κανένα pin.

Απ'ότι φαίνεται δεν πατούσε η ψύκτρα :getlost:

Ευχαριστώ!

Η ψύκτρα είναι καλά κουμπωμένη πάνω στον επεξεργαστή????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.