Lucio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 Καλημερα ! Χθες , αποφασισα να βαλω ολα τα εξαρτηματα μου στο καινουργιο μου κουτι (HAF 932).Μετα απο προσεγμενη δουλεια ωστε να τακτοποιησω τελεια τα καλωδια ( τα καταφερα σε εναν πολυ ικανοποιητικο βαθμο :clap:) τελειωσα και αποφασισα να κατσω λιγο στον υπολογιστη.Μετα απο κανα 30 λεπτο αποφασισα να βαλω ενα dvd στο dvd drive και ειδα οτι δεν λειτουργει !!!! Εχω 2 dvd drive ( ενα κυριο και ενα για αντιγραφικο ) τα εχω συνδεδεμενα με τα καλωδια ( 4 pin ) τροφοδοτικου και με την ταινια ΙDE .Τι μπορει να φτεει ???Ολα τα αλλα εξαρτηματα λειτουργουν αψογα .
SirDiman Μάϊος 27, 2010 #2 Μάϊος 27, 2010 δεν συνδεσες σωστα την καλωδιοταινια (ακομα σε IDE εισαι?) ή τα jumperακια πισω απο τα drive δεν ειναι σε σωστη θεση
Lucio Μάϊος 27, 2010 Author #3 Μάϊος 27, 2010 δεν συνδεσες σωστα την καλωδιοταινια (ακομα σε IDE εισαι?) ή τα jumperακια πισω απο τα drive δεν ειναι σε σωστη θεσηΣυστημα του 2007 ειναι τι περιμενες . Jumperακια να φανταστω ενοεις τα 4πινα καλωδια του τροφοδοτικου ???Καποιος να με βοηθησει !!!
TopCLR Μάϊος 28, 2010 #4 Μάϊος 28, 2010 Ακόμα και αν η μητρική σου είναι η πιο απλή P5b έχει 6 SATA 3Gb/s. Τα jumperακια που αναφέρει ο SirDiman, ένα είναι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Πρέπει να είναι στην σωστή θέση τοποθετημένο. Επίσης η καλωδιοταινία πρέπει να είναι καλά συνδεδεμένη (καλά πατημένη στην θέση της, όχι μονόπατα) σε μητρική και συσκευές.α) Αν το συρτάρι από το DVD drive ανοίγει όταν πατάς το κουμπί τότε λογικά η τροφοδοσία του (4πινο από το τροφοδοτικό) θα είναι εντάξει.β) Αν το άλλο DVD drive που είναι στην ίδια καλωδιοταινία λειτουργεί κανονικά ίσως δεν πατάει καλά η καλωδιοταινία στο "προβληματικό" DVD drive.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.