Jump to content

Δελαμπίτικη συμάζωξη για φώτο-τεστς ver 3.

Recommended Posts

πρώτα θα ανεβάσεις εδώ μερικές δικές σου που σου άρεσαν και μετά θα σου δώσουμε...τζάμπα δουλειές δεν κάνουμε :p

edit: τις δικές μου θα στις ανεβάσω από Δευτέρα γιατί έχω κάτι τεχνικά προβληματάκια για την ώρα.

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Ήρθε και η σειρά μου. Άλλες είναι οριτζινάλε, άλλες light μονταρισμένες, άλλες μάλλον κατεστραμμένες. Θα παρακαλούσα να υπάρξει αυστηρή κριτική, ώστε να υπάρξει βελτίωση :)

DSC_0024.jpg

DSC_0021.jpg

DSC_0020.jpg

DSC_0016.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0008.jpg

DSC_00022.jpg

Untitled-2.jpg

DSC_0312.jpg

DSC_0274.jpg

DSC_0258.jpg

DSC_0252.jpg

DSC_0239.jpg

DSC_0210.jpg

DSC_0206.jpg

DSC_0204-2.jpg

DSC_0197.jpg

DSC_0177.jpg

DSC_0162.jpg

DSC_0107.jpg

DSC_0102.jpg

DSC_0097.jpg

DSC_0094.jpg

DSC_0079.jpg

DSC_0071.jpg

DSC_0036.jpg

DSC_0025.jpg

filopapou.jpg

Δίκιο έχεις. Κάθε φακός έχει μια γκάμα διαφραγμάτων που αποδίδει τη μέγιστη ευκρίνεια. Σε άλλο διάφραγμα έχει μέγιστη ευκρίνεια στο κέντρο, σε άλλο (τις περισσότερες φορές) στα άκρα.

Συνήθως αυτό είναι 1 ή 2 στοπ από το μέγιστο.

Ο 80-200 που είχα φέρει μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 2.8, με λίγο καλύτερη ευκρίνεια στο 4.

Υπάρχουν σελίδες με τεστς και διαγράμματα, που καλό είναι να ξέρει κάποιος για τους δικούς του φακούς, ώστε να παίρνει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Στην πρωτη....ο μυθος του ακεφαλου ογδοντοδιακοσιαρη??

Καλα του 'κανες. :p

Αυτήν η φώτο πρέπει να τραβήχτηκε κατά λάθος, αλλά μου άρεσε...(μην ρωτάτε γιατί)

Ευχαριστώ για τα τιπς. Νόμιζα ότι όσο πιο ανοιχτό διάφραγμα, τόσο μεγαλύτερη ευκρίνεια. Πάω να μελετήσω καλύτερα τα review του φακού.

ΛΟΛ,

είπα ρε,

έγινε στις ~5.30 το κλασσικό "έλα μέσα για 5 λεπτά" (στον μανατζερ).

και βγήκα την ώρα που σας πήρα πίσω.. (7.30+)

όπου έπρεπε να την κανω για σπίτι γιατί περίμενα τους κάφρους το βράδυ για jungle speed και δεν προλάβαινα :/

Τελικά με ποιόν απόλους μίλησα? :D γιατί είχε θόρυβο και δεν κατάλαβα :D

εμένα πήρες και με εμένα μίλησες στην αρχή, και στη συνέχεια σε έδωσα στον Ιάσωνα, γιατί εγώ δεν ξέρω από Αθήνα, οπότε δε θα βγάζαμε άκρη που είμαστε που ήσουν, αν θα προλάβαινες να έρθεις κλπ :p

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.