hayabusa Ιούνιος 5, 2010 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 πρώτα θα ανεβάσεις εδώ μερικές δικές σου που σου άρεσαν και μετά θα σου δώσουμε...τζάμπα δουλειές δεν κάνουμε edit: τις δικές μου θα στις ανεβάσω από Δευτέρα γιατί έχω κάτι τεχνικά προβληματάκια για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 7, 2010 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Ήρθε και η σειρά μου. Άλλες είναι οριτζινάλε, άλλες light μονταρισμένες, άλλες μάλλον κατεστραμμένες. Θα παρακαλούσα να υπάρξει αυστηρή κριτική, ώστε να υπάρξει βελτίωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 8, 2010 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Στην πρωτη....ο μυθος του ακεφαλου ογδοντοδιακοσιαρη?? Καλα του 'κανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 8, 2010 Author #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Μην τραβας με το τερμα ανοικτό διάφραγμα(f/5.6) γιατι εκει δεν αποδίδουν καλα οι φακοί. Ενα f/8 ειναι το ιδανικο συνηθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 8, 2010 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Δίκιο έχεις. Κάθε φακός έχει μια γκάμα διαφραγμάτων που αποδίδει τη μέγιστη ευκρίνεια. Σε άλλο διάφραγμα έχει μέγιστη ευκρίνεια στο κέντρο, σε άλλο (τις περισσότερες φορές) στα άκρα.Συνήθως αυτό είναι 1 ή 2 στοπ από το μέγιστο.Ο 80-200 που είχα φέρει μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 2.8, με λίγο καλύτερη ευκρίνεια στο 4.Υπάρχουν σελίδες με τεστς και διαγράμματα, που καλό είναι να ξέρει κάποιος για τους δικούς του φακούς, ώστε να παίρνει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 O 80-200 ειναι σαν τοv Chuck Norris. Δεν τον νοιάζει τίποτα Btw, Αλεξ, δεν σε έχω ξεχάσει κάποια στιγμη σήμερα θα φτιάξω ένα πακετάκι και θα στο στείλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 8, 2010 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Και εγώ θέλω πακετάκι, όπως θα φτιάξω και εγώ για εσάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 8, 2010 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Στην πρωτη....ο μυθος του ακεφαλου ογδοντοδιακοσιαρη??Καλα του 'κανες. Αυτήν η φώτο πρέπει να τραβήχτηκε κατά λάθος, αλλά μου άρεσε...(μην ρωτάτε γιατί) Ευχαριστώ για τα τιπς. Νόμιζα ότι όσο πιο ανοιχτό διάφραγμα, τόσο μεγαλύτερη ευκρίνεια. Πάω να μελετήσω καλύτερα τα review του φακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 σχετικά με το διάφραγμα ένας από τους κανόνες που ισχύει είναι ότι όσο πιο ανοιχτό είναι τόσο μικρότερο είναι το βάθος πεδίου και αντιστρόφως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 8, 2010 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Σωστός ο Ζανής , αν και νομίζω πως ο φίλος εννοεί πιο sharp αν πάρεις φώτο σε f8 αντί σε f2.8 που ισχύει για τους πιο πολλούς mainstream φακούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 σωστά αλλά εσύ ακόμα δεν μας είπες επίσημα γιατί δεν σε είδαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 8, 2010 #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 ΛΟΛ, είπα ρε, έγινε στις ~5.30 το κλασσικό "έλα μέσα για 5 λεπτά" (στον μανατζερ). και βγήκα την ώρα που σας πήρα πίσω.. (7.30+) όπου έπρεπε να την κανω για σπίτι γιατί περίμενα τους κάφρους το βράδυ για jungle speed και δεν προλάβαινα :/ Τελικά με ποιόν απόλους μίλησα? γιατί είχε θόρυβο και δεν κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 καλά ,ας σε πιστέψουμε Mε τον Διονύση μίλησες btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 8, 2010 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 με τη Δήμητρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 8, 2010 #175 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 εμένα πήρες και με εμένα μίλησες στην αρχή, και στη συνέχεια σε έδωσα στον Ιάσωνα, γιατί εγώ δεν ξέρω από Αθήνα, οπότε δε θα βγάζαμε άκρη που είμαστε που ήσουν, αν θα προλάβαινες να έρθεις κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 7, 2010 #176 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Παίζει κάνα καφεδάκι 14-15 αυγούστου πού θά είμαι κάτω;νά σάς γνωρίσω κιόλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 7, 2010 #177 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Ξ΅Ξ³Ο Ξ΄ΟΟΟΟΟΟΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΞΈΞ± Ξ΅ΟΟ Ξ³ΟΟΞΉΟΡι Ξ±ΞΊΞΏΞΌΞ±. Ξ±ΟΟΞ΅Ο Ξ£Ξ΅ΟΟΡμβΟΞΉΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΞΌΟΞΏΟΡιΟ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 7, 2010 #178 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Ζαννή τα posts σου φαίνονται με λάθος κωδικοποίηση. Έλεγξε τις ρυθμίσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 7, 2010 #179 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 ok. will check. damn you sumsang:pPosted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 8, 2010 #180 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Κάρτα!!!Σάκη, εγώ το αλλο ΣΚ θα είμαι δουλειά, οπότε μέσα, πίνω με χαρά!Και θα σου φέρω και LevelOne για δώρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.