hayabusa Ιούνιος 4, 2010 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 και η ατάκα της συνάντησης εδώ --> http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062832178&postcount=908 (Διονύση, στο είχα υποσχεθεί ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 4, 2010 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Δυστυχώς λογο σχολης δεν μπορεσα να ερθω(παρεα με τον l2phile).Δεν την χανω την επομενη συγκεντρωση!!Πανεμορφες μερικες απο τις φωτογραφιες!!!Αξιζουν συγχαρητήρια σε ολους!Περιμενουμε και αλλες φωτογραφιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 4, 2010 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Συνεχίζουμε με μερικές ακομα... Άφιξη Φράγμα Kαι πάμε στους photoshooters O Πέτρος σημαδεύει κάτι χιλιόμετρα μακριά με τον 500άρη SirDiman 4 από τα μέλη της παρέας Ο Διονύσης με την Canon και τον 17-70 L2phile με την D90 και τον 18-105 Ο Πέτρος ξανα με την D200 του και τον 18-200 VR Και εδώ ο Διονύσης έχει πάρει το σωστό δρόμο και παίζει με τα Nikon-toys του Πέτρου Ιάσωνα με την D90 και δεν ξέρω με ποιο φακό Deninho again Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 4, 2010 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Ιάσωνα με την D90 και δεν ξέρω με ποιο φακό Ναι! Έλα ντε! Με ποιο φακό;;; Μια πρώτη από μένα με το Σίγμα του Ιάσωνα. Ναι αυτές οι μακρινές κεραίες στον ορίζοντα που δε φαίνονται είναι εκείνες που υπάρχουν στο κοντινό ηλιοβασίλεμα του Gomar με τον 500άρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 4, 2010 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Ρε Ιάσωνα ξέχασα να σε ρωτήσω, αυτό το πράγμα στο βγάζει και στα RAW τελικα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2010 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 oh yeah..η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι στην ιδια περιπου θερμοκρασια του ηλιου "κολλησε" ο αισθητηρας και τα εβγαζε και στην ακροπολη λογω το οτι ειχαν περιπου ιδια θερμοκρασια τα φωτα.η εστω περιπου ιδια.Γιατι σε καμμια αλλη δε το εκανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 4, 2010 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Ένας κουλουρτζής που τελείωσε τη δουλειά του, και σιγά σιγά αποχωρεί από το θησείο. Ένα σκυλί με κούρεμα μοϊκάνα. Μπαλόνια κανείς; Η Ακρόπολη των Αθηνών, από το λόφο απέναντι -που δε θυμάμαι το όνομά του Αυτό το μαρμάρινο μηνμείο (???) είναι στον προαναφερθέντα λόφο που δε θυμάμαι το όνομά του Τελικά, κάποιοι θέλανε μπαλόνια Ένας ακόμα σκυλάκος [2/3 για την ακρίβεια. Ας όψεται η κακή εμπειρία μου με τα σκυλιά] PetrosD SirDiman Παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα όλοι μαζί, γνωστοί και άγνωστοι μαζί Ωραία χρώματα στον ουρανό Υπ'όψιν, στις φωτογραφίες από την ακρόπολη και μετά, ο 85ρης που αναφέρει το exif είναι ο CZ 50 f/2.8, και προφανώς, ούτε το f/4.0 ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2010 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 εχει πεσει NR αρκετο ε;λοφος φιλοπαππου λεγεται και το μνημειο ονομαζεται φιλοπαππου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 5, 2010 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Μα με ISO 400 τράβαγε, γιατί να κάνει NR; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2010 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 νομίζω για τον Διονύση το λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2010 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 τις 3 τελευταιες δες.σαν πλαστικες ειναιedit : για τον Διονυση μιλαω ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2010 Author #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 oh **** μολις κατάλαβα οτι ειχα liposan στα χείλια μου :wall: ρεζιλι! btw ωραιες φωτογραφιες βγαλατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 5, 2010 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Mια HDR από το λόφο του Φιλοπάππου Πολύ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 5, 2010 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Συμβάλλει ο κάδος σε αυτό :patsak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2010 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 προσπάθησα να τον κόψω αλλά δεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 5, 2010 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 NR έπεσε ναι. Όσο έπεσε και στις υπόλοιπες, όμως :/ Δεν ξέρω γιατί βγήκαν τόσο "ψεύτικες" αυτές οι τρεις τελευταίες [αν και στην τελευταία με τα σύννεφα σε μεγαλύτερη ανάλυση, τα σύννεφα είναι σαφώς πιο ανάγλυφα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2010 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 μια προσπαθεια απο μενα.. οχι βεβαια κατι το φοβερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 5, 2010 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 CS5 έτσι;;;; (για τον εξαφανισμένο κάδο λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 5, 2010 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 ναι αλλα με αρκετα clonestamps και healing kai content aware.δεν ηταν τοσο απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 5, 2010 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Να διευκρινίσω ότι στην thelab_55 η κολόνα είναι κάτω από το ένα πωπωμέρι και όχι ανάμεσα, όπως και φαίνεται. Επίσης plix plox αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου δώσετε τις φωτογραφίες που είμαι μέσα (και τις καλύτερες σας) σε rapid-οειδές ή καλύτερα με ftp | server: agras.dyndns.org user:thelab pass:κενό port:21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.