Jean-Paul Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2010 καλημερα παιδια..ενδιαφερομαι για εναν φορητο πανω απο 17αρα οθονη. τι εχετε να μου προτεινετε ? δεν θελω να δωσω πανω απο 700 ευρω πρωτον.δευτερον με νοιαζει να ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και να εχει καλη υποστηριξη το service!!δεν θελω με τιποτα HP.eixa kai enan innovator με τον οποιο ημουν πολυ ευχαριστημενος και απο service kai apo αξιοπιστια αλλα πλεον δεν βγαζουν αποτι βλεπω ποικιλια...ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 τα 17.3 ξεκινάνε από 750ευρώ. τα 18 από 850.....τα σοβαρά (είτε 17.3 είτε 18+) ξεπερνάνε το 900άρι.δυστυχώς δε γίνεται και μεχρι 700 και αξιόπιστο και καλό service και μεγαλύτερη από 17ίντσες οθόνη.....άλλαξε τις ανάγκες σου αν δεν αλλάζε το budget αλλιώς μάζεψε περισσότερα χρήματα για να διαθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 δηλαδη αν δωσω πολλα λεφτα για ενα λαπτοπ μιας εταιριας αυτοματος γινεται και καλο το after sales service της εταιριας ? αυτο πρωτη φορα το κουω. το ν αμου πεις οτι δεν θα εχει τοσο καλα χαρακτηριστικα το καταλαβαινω. αλλα αυτο που λες δεν στεκει με το service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 όχι....απλά οι εταιρίες με καλό after sales (τουλάχιστον Ελλάδα) κοστολογούν τα άνω των 17ιντσών στις τιμές που σου είπα και δε θα βρείς κανένα με έως 700ευρώ σε Dell,Toshiba για παράδειγμα.τώρα αν θες να πάρεις acer ή fujitsu siemens ή sony και να ψάχνεσαι με τα support σε Βέλγιο και Ιταλία και να μένεις χωρίς laptop για κανα μήνα σε περίπτωση προβλήματος.....δικό σου θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 εμμ αυτο λεω. ποιες εταιριες αυτη τη στιγμη εχουν καλο service ? ας ξεκινησουμε απο αυτο.π.χ. acer ηξερα οτι δεν εχει εδω.toshiba exei εδω αλλα ειναι χαλιαfujitsu δεν εχει εδω? νομιζα οτι ειχε και τα ειχα και σε πολυ καλη μοιρα. δεν ειναι καλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Χαλια toshiba? No way dude.Δες και dell εχει εξαιρετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 http://www.mgmanager.gr/product/21897/dell-inspiron-1764-i3-330m-4g.htmlΔεν ξερω να πω για την αξιοπιστια..αλλα για καλο sevice νομιζω ολοι μπορουν.(στα dell αναφερομαι ..οχι στο μαγαζι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Μάϊος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.Sony-Vaio-VPC-EC1M1E-WI-Core-i3-330M-2-13-GHz-17-3-TFT-LED-Leyko.204710.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάϊος 30, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Αν θες αξιοπιστία ΠΡΩΤΑ η DELL. Για value for money γενικά καλά είναι τα ΗΡ (δεν ξέρω γιατί δεν τα θες - έχουμε 3 στην οικογένεια και δεν έχει πάθει κανένα τπτ) και τα acer.Τα sony έχουν φοβερό 'σασί αλλά από προσωπική εμπειρία με service δεν θέλω ούτε να τους ξαναδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 30, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-7736ZG-444G32MN-LX-PQ602-004.htmγια παραδειγμα....και ενταξει δεν παθαινουν τιποτα τα acer , εγω εχω αλλαξει παρα πολλα acer και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.