JOHNOLE Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2004 Αγαπητοί φίλοι, γειά σας,έχω αγοράσει το DVD εγγραφής PLEXTOR 708A (x8) εδώ και ενάμιση μήνα και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα, τα οποία είναι:1. δεν μου γράφει τα απλά CD δισκάκια που έχω, μάρκας Imation. Mάλιστα το παράξενο εδώ είναι οτι μου βγάζει και μήνυμα οτι δεν χωρούν όλα τα δεδομένα στο δισκάκι, παρόλο που ποτέ δεν γεμίζω μέχρι τέρμα το δισκάκι.Όταν όμως,έβαλα κάτι καλά TDK, τα έγραψε αμέσως.2. Δυσκολεύεται και με τα δισκάκια DVD, δηλαδή 1 γράφει, στο δεύτερο συνήθως κολλάει.Προσπαθώ να βρώ αν είναι κάποιο πρόβλημα του προγράμματος (χρησιμοποιώ το NERO 6.0) ή του μηχανήματος. Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορώ να κανω για να βρώ, αν και που, υπάρχει το πρόβλημα?:'( :'( :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Φεβρουάριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Αυτο μιάζει με πρόβλημα από firmware. Δεν γράφουν όλα τα μηχανήματα όλες τις μάρκες.Δοκίμασε ένα update στο firmware αν υπάρχει άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNOLE Φεβρουάριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Σε ευχαριστώ, μπήκα ήδη στην PLEXTOR και κατάβασα το καινούργιο Update 1.4. Eλπίζω να λυθούν τα προβλήματα!!!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNOLE Φεβρουάριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Xμ...επίσης είδα οτι τα Imation δισκάκια που παίρνω απο το Πλαίσιο δεν είναι σε αυτά που υποστηρίζονται για σίγουρη εγγραφή απο το Plextor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Δοκίμασες να ξανα-εγκαταστήσεις το Nero?Μου το είχε κάνει και εμένα αυτό που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNOLE Φεβρουάριος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2004 Δοκίμασες να ξανα-εγκαταστήσεις το Nero? Θα το κάνω το βράδυ και θα τα ξαναπούμε γιατί κατέβασα την καινούργια έκδοση 6.3.0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNOLE Φεβρουάριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Λοιπόν, χθές βράδυ έγιναν οι εξής ενέργειες:1. έκανα update το firmware του αντιγραφικού και έβαλα το 1.4. Δοκίμασα να γράψω 2 φορές 2 δισκάκια αλλά τίποτα, λίγο μετά την μέση κολλούσε η εγγραφή.2. απεγκατέστησα το Nero 6 και έβαλα την έκδοση 6.3.0.2. Δοκίμασα να ξαναγράψω 2 φορές αλλά πάλι τίποτα. Λίγο πριν το τέλος κολλούσε η εγγραφή.3. έκανα το εξής «κουφό»: άνοιξα τον υπολογιστή, αποσύνδεσα το αντιγραφικό για πέντε λεπτά περίπου και μετά το ξανασύνδεσα. Ε, σας πληροφορώ οτι το αντιγραφικό απο τότε δουλεύει κανονικά, έγραψα 3 δισκάκια κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το κουφό το είχα ξανακάνει στο παρελθόν με το παλιό μου αντιγραφικό γιαυτό και το θυμήθηκα και το ξαναέκανα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, πάντως το IDE καλώδιο ήταν καλά τοποθέτημένο στην φίσα όπως και το καλώδιο της τροφοδόσιας. Βέβαια, σήμερα το βράδυ θα ξαναδοκιμάσω να γράψω δισκάκι, έχω ενα επανεγγράψιμο που το έχω «ζαλίσει», οπότε θα δούμε αν θεραπεύτηκε η κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Καλού - κακού φώναξε και κανένα ΠΑΠΑ ρε Γιάννη να ρίξει μια ματιά ....... LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Μήπως του άλλαξες θέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNOLE Φεβρουάριος 6, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2004 Μήπως του άλλαξες θέση; Oxι, σιγά μην καθόμουν να αλλάζω θέση στα Drives. Εκτός αν έχει τόσο σημασία και πρέπει να το βάλω σαν "master". Aλλά μέχρι τώρα δούλευε κανονικά.Απλώς, μου είχε ξανατύχει και λέω "δεν το ξανακάνω". Για την ώρα δουλεύει καλά, θα δούμε. Οχι τίποτα άλλο αλλά στεναχωριέμαι γιατί είναι καινούργιο το DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.