Jump to content

amd phenom ii x4 965

alexcrx

Recommended Posts

Παιδια καλησπερες

Εβαλα σε ενα ξαδερφο τον παραπανω επεξεργαστη και ηθελα να μαθω σε τι θερμοκρασιες πεζει σε idle και σε full load

Ειναι ο 125watt και το κουτι εχει καλο αερισμο,η ψυκτρα ειναι η μαμα και το hwmonitor μου δειχνει 35 βαθμους σε idle και 54 σε full load με 4 cpu burn in ανοιχτα να τρεχουν

Καλα ειναι?????

Μηπως δεν εκατσε καλα το cooler????????

Απλα μη το βγαζω αδικα και φευγουν οι παστες

Ευχαριστω πολυ

edit

θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμοι

με τέτοια θερμοκρασία δωματίου, αν έχεις το μαμά cooler είσαι πολύ καλά.. ο επεξεργαστής μέχρι 60 βαθμούς είναι οκ.. μετά πρέπει να προσέξεις λίγο τις θερμοκρασίες σου..

Μόνο πολύ καλά με στοκ κούλερ και 30 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου?

Τόσο ψυχροί είναι οι amd (ο τελευταίος που είχα ήταν ο athlon x2 6000+)? Αν θυμάμαι καλά σε άλλο τόπικ, παλλικάρι με x6 σε νεράκι και χτύπαγε 60άρια

Ρωτάς αν είναι καλές αυτές οι θερμοκρασίες; Έπρεπε να δεις παλιά κάτι athlon xp και κάτι Prescott!

2 φορές μου άλλαξαν τον xp 1.4 στο πλαίσιο και ο τρίτος απλά δεν πρόλαβε να καεί γιατί τον ξεφορτώθηκα :)

Φίλε τελικά είναι καλή αυτή η CPU? Έχει υψηλή συχνότητα κ σκέφτομαι να την πάρω κ εγώ σε ένα gaming rig που στήνω. Όσο για τις θερμοκρασίες πιστεύω ότι είναι μια χαρά! Αλλά 30 C μέσα στο δωμάτιο που τους βρήκες? Στην Αφρική μένεις?? :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.