a3uristos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2010 Επειδη η ΑΤΙ με αντεγραψε με το νεο της EYEFINITY , θα δειξω εγω το αρχικο συστημα και ! ΑΤΙ ΗΟΜΕFINITY λεγεται και ειναι απαντηση προς την ΑΤΙ... Το συστημα αποτελειται απο ΑΤΙ 4890 Oced & 2 οθονες : μια 23αρα και μια 19αρα οθονη... :magic: TO AΠΟΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ GAMING ΚΑΙ OTI ALLO ΘΕΛΕΤΕ! Στις εικονες μπορειτε να δειτε τον καλυκα της σφαιρας να πηγαινει απο την μια οθονη στην αλλη,gameplay στα Battlefield Bad Company 2,Dirt 2... Επειδη δεν εχω και πολλα να πω,απολαυστε! (το θεμα το εκανα ολο για να γελασουμε λιγακι ! )αξιζε τον κοπο γιατι το ευχαριστηθηκα εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Δεν σε ενοχλεί η διαφορά μεγέθους από μια στην άλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Μάϊος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Εμ ειναι λιγο ενοχλητικη αλλα το εχω ρυθμιση πανω κατω να ειναι σαν ιδιες...Καλη φαση ηταν αλλα οχι και οτι πιο βολικο για FPS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.