Jump to content

Πως ρυθμίζω το skype;

Stallone

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Εγκατέστησα σήμερα το skype και δεν αναγνωρίζει ούτε την web cam ούτε ακούω την φωνή μου (έκανα το test voice).

Tι πρέπει να κάνω;

ΥΓ. "Τρέχω" το Ubuntu 10.04.

Ευχαριστώ

Είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας ήχου. Έχεις audio server εγκατεστημένο; Ίσως να πρέπει να κάνεις και εκεί κάποιες ρυθμίσεις. Εγώ είχα πειράξει λίγο το pulseaudio θυμάμαι. Για την κάμερα είχα βρει ένα post στο forum του hellug για να παίζει.

Δεν έχω προσθέσει εγώ κάρτα ήχου. Η μητρική έχει ενσωματωμένο ένα chip της Realtek Αudio 7.1 αν κατάλαβα τι εννοείς.

Αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτό γιατί στα windows λειτουργεί κανονικά το skype.

Στο Linux έχει πρόβλημα.

Δεν έχει σημασία αν είναι ενσωματωμένη στη μητρική ή ξεχωριστή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις. Απλώς πες μου αν έχεις pulseaudio. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι αν δεν το ξεχάσω θα σου αντιγράψω εδώ τις ρυθμίσεις μου.

Τελικά κλήση μπορείς να κάνεις και δεν κάνεις βιντεοκλήση; Ρίξε μια ματιά και εδώ -> http://forum.hellug.gr/index.php?topic=5300.msg39952#msg39952

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.