Stallone Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Εγκατέστησα σήμερα το skype και δεν αναγνωρίζει ούτε την web cam ούτε ακούω την φωνή μου (έκανα το test voice).Tι πρέπει να κάνω;ΥΓ. "Τρέχω" το Ubuntu 10.04.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Μάϊος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 στο audio kai στο video settings evales to σωστο hardware? λογικα δεν παιζει σημασια το λογισμικο, το engine του skype ειναι το ιδιο ετσι? η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας ήχου. Έχεις audio server εγκατεστημένο; Ίσως να πρέπει να κάνεις και εκεί κάποιες ρυθμίσεις. Εγώ είχα πειράξει λίγο το pulseaudio θυμάμαι. Για την κάμερα είχα βρει ένα post στο forum του hellug για να παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Δεν έχω προσθέσει εγώ κάρτα ήχου. Η μητρική έχει ενσωματωμένο ένα chip της Realtek Αudio 7.1 αν κατάλαβα τι εννοείς.Αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτό γιατί στα windows λειτουργεί κανονικά το skype.Στο Linux έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archongr Μάϊος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 κοιταξες αν εχεις βαλει τους σωστους οδηγους στα linux τοτε? στο devise manager βρισκει κανονικα και τον ηχο και την καμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Στο device manager την αναγνωρίζει και κάνω και test.Αλλά βίντεοκλήση δεν μπορώ να κάνω.Που θα τους βρω τους οδηγούς; Για Linux πρώτη φορά το ακούω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Δεν έχει σημασία αν είναι ενσωματωμένη στη μητρική ή ξεχωριστή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις. Απλώς πες μου αν έχεις pulseaudio. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι αν δεν το ξεχάσω θα σου αντιγράψω εδώ τις ρυθμίσεις μου.Τελικά κλήση μπορείς να κάνεις και δεν κάνεις βιντεοκλήση; Ρίξε μια ματιά και εδώ -> http://forum.hellug.gr/index.php?topic=5300.msg39952#msg39952 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 28, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 Αστο δεν πειράζει. Μπαίνω skype από τα windows.Eυχαριστώ για τον χρόνο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.