basdel Μάϊος 27, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Έχω βρει φτηνά μια gtx 240 με hdmi, ποια η διαφορά με τις υλοποιήσεις της ATI; Γενικά ποια κάρτα είναι καλύτερο για θέαση ταινιών HD, mkv, blueray κλπ, χωρίς να είναι πανάκριβη (έως 60 € καινούργια); Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzakis Μάϊος 27, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Ασχετο...κοιταξτε stock το e-shop της κυπρου......μια χαρα ε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 27, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Έχω βρει φτηνά μια gtx 240 με hdmi, ποια η διαφορά με τις υλοποιήσεις της ATI; Γενικά ποια κάρτα είναι καλύτερο για θέαση ταινιών HD, mkv, blueray κλπ, χωρίς να είναι πανάκριβη (έως 60 € καινούργια); Καλύτερη όσο αφορά ποιότητα απεικόνισης δεν νομίζω να υπάρχει μια χαρά είναι και οι 2(ati, nvidia), από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι audio formats υποστηρίζει το hdmi της nvidia(εάν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει και λόγος να το ψάξεις). Εάν σε ενδιαφέρει και απόδοση σε παιχνίδια κλπ καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ψάχνεις reviews ή/και να ανοίξεις νέο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 27, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Έχω βρει φτηνά μια gtx 240 με hdmi, ποια η διαφορά με τις υλοποιήσεις της ATI; Γενικά ποια κάρτα είναι καλύτερο για θέαση ταινιών HD, mkv, blueray κλπ, χωρίς να είναι πανάκριβη (έως 60 € καινούργια);Η 240 είναι η ξαναζεσταμένη ληγμένη 9600gt, για τη δουλειά που αναφέρεις μπορείς να πάρεις και φτηνότερη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 28, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 θα πρότεινα μια φτηνή nvidia καθαρά για cuda και coreavc. Το dxva δουλεύει μια χαρά στις ΑΤΙ απλά αν το vid είναι εκτός bluray spec μπορεί να μην ενεργοποιηθεί και να την κάνει την δουλειά η cpu.... το coreavc σε αντίθεση τα αποκωδικοποιεί όλα....με τους catalyst 10.4++ υποτίθεται λύνεται αυτό, αλλά μόνο για vista/7 και μιας και δεν εχω δεν μπορώ να το δοκιμάσω...ο αδερφός μου με μια nvidia 220 σε έναν Athlonx2 5600 δεν βλέπει πάνω απο 15% cpu usage σε 1080p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHacker Μάϊος 30, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Να προτιμήσω Nvidia αντί Ati; Αν ναι, ποια Nvidia να επιλέξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Μάϊος 31, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 με μια 4850 θα κάνεις δουλίτσα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.