tavlamari Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα!σε παιχνιδια οπως το counter strike source που το χω λιωσει και γενικως οχι τοσο βαρια παιχνιδια,που τα τρεχω ολα στο full θα δω καμια διαφορα απο μεταβαση ddr2 800αρες σε ddr3 1600αρες και που θα ειναι αυτη?ευχαριστω εκ των πρωτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Σε games μην ελπίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά που θα δώσεις (ειδικά αυτή την εποχή που οι τιμές έχουν πάρει για τα καλά φωτιά).Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ προ καιρού αλλά πρακτικώς είδα ότι δεν αξίζει η αλλαγή DDR2 σε DDR3, αν ασχολείσαι με benchmark αυτό είναι άλλο κεφάλαιο βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάϊος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 Σε games μην ελπίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι που να δικαιολογεί τα λεφτά που θα δώσεις (ειδικά αυτή την εποχή που οι τιμές έχουν πάρει για τα καλά φωτιά).Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ προ καιρού αλλά πρακτικώς είδα ότι δεν αξίζει η αλλαγή DDR2 σε DDR3, αν ασχολείσαι με benchmark αυτό είναι άλλο κεφάλαιο βέβαια.ησουν σαφης ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 οχι για την δουλεια που το θελεις εσυ οχι......καμμια μα καμμια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knerantz Ιούνιος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Κ εγώ έτσι έχω ακούσει. Η διαφορά είναι σχεδόν ασήμαντη. Καμιά σχέση με την αλλαγή από DDR σε DDR2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 τελικα real life φαινεται πουθενα η διαφορα απο ddr2 σε ddr3? εγω παντως δεν παρατηρησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιούνιος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Σε ορισμένες συνθέσεις είχα δει data transer rate 37GB/s για ddr3 και 32GB/s για ddr2. Στην πράξη δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα παρά μόνο σε benchmarks (και εκεί πάλι παίζεται). Στην ουσία η όποια καθυστέρηση είναι τόσο μικρή που θα πρέπει να αθροίσεις πολλούς μήνες λειτουργίες για να μαζέψεις μερικά λεπτά διαφοράς χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούλιος 13, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 λοιπον ηρθε η ωρα εστω και καθυστερημενα να παω στα windows 7(απο xp).η ερωτηση μου θα ειναι παλι η ιδια..αν απο 4giga ddr2 στα 800 παω σε 4giga ddr3 στα 1600 θα δω διαφορα στο περιβαλλον και γενικοτερα?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 13, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 λοιπον ηρθε η ωρα εστω και καθυστερημενα να παω στα windows 7(απο xp).η ερωτηση μου θα ειναι παλι η ιδια..αν απο 4giga ddr2 στα 800 παω σε 4giga ddr3 στα 1600 θα δω διαφορα στο περιβαλλον και γενικοτερα?ευχαριστω.Αν είχε σχέση με την ερώτησή σου το τι λειτουργικό χρησιμοποιείς κάποιος από όσους σου απάντησαν θα πρεπε να σε ρωτήσει "τι λειτουργικό έχεις;" μιας και δεν το ανέφερες οτι έχεις ΧΡ. Παρόλα αυτά, όχι δεν έχει σχέση. Όπως σου είπαν και πιο πάνω, είναι πολύ μικρές οι διαφορές σε καθημερινή χρήση που δεν αξίζει να ξοδευτείς για να πας από DDR2 σε DDR3. Όποιο λειτουργικό και αν χρησιμοποιείς. (ξοδευτείς = αλλαγή τουλάχιστον μητρικής+μνήμες ίσως και επεξεργαστή γιατί δεν αλλάζεις απλά τις DDR2 με DDR3, εκτός και αν η μητρική σου υποστηρίζει DDR2 και DDR3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 13, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Αν θες να δεις και να καταλαβεις διαφορα στην αποκριση του συστηματος σου , παρε εναν ssd.Αν ασχολεισε μονο με games και παιζεις σε τρελες αναλυσεις παρε καρτα γραφικων των 300 ευρω+.(Το counter strike δεν ειναι μεσα σ αυτα τα games).Aν θες να δεις διαφορα στο counter παρε οθονη με αποκριση 2 ms και μια γραμμη 24αρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούλιος 13, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 ευχαριστω παιδια.καρτουλα εχω την 5870 και επεξεργαστη τον qx9650 οποτε οι αποριες αφορουσαν μονο τις μνημες.μενω στις 800αρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.