unseen Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2004 Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους των prometeia να μου πουν τι θερμοκρασιες εχουν σε full load. Αν γινετε με τι επεξεργαστη , σε τι συχνοτητα και αν εχει γινει αλλαγη αεριου.Εχω καποιες αμφιβολιες σχετικα με τα display και το προγραμμα αν εμφανιζουν τις σωστες θερομακρασιες γιατι ακουγονται κατι -65 με 404α. Πραγμα το οποιο δεν γινετε απο τη στιγμη που το 404α φτανει απο τον κατασκευαστη μεχρι -43.5CΑυτα , ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Στα 4,200 που ειμαι για καθε μερα με 1,65 με R404 εχω σε idle -30 με -32Σε full load -21 με -22επεξεργαστης 3.2cΑν δεν κανω λαθος το display δεν δειχνει θερμοκρασια επεξεργαστη αλλα την θερμοκρασια της κεφαλης του προμιε η του κομπρεσερ.Επειδη ειμαι νεος στην ψυξη αυτη οι πιο παλιοι ας με διορθωσουν αν κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Θερμ επεξεργαστή δεν δείχνει το display... καλά θα ήταν, αλλά δεν.την Θερμ. του αερίου στον κομπρέσσορα μετράει, αν δεν απατώμαι.....Στην κεφαλή το βλέπω λίγο δύσκολο, γιατί αν προσθέσεις μία φάνα να ψύχει το κομπρεσσέρ, κερδίζεις 2-5 βαθμούς στο display(και γρήγορα), δύσκολο να προλαβαίνει να κατεβάσει τόσο γρήγορα την θερμ στο κεφάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Λογικα μου φαινονται τα -20 με 404α.Απλα ρωτωντας μερικοι προσπαθησαν να με εντυπωσιασουν με τα -65 τους και το εψαξα λιγο περισσοτερο.Οχι βεβαια ανθρωποι απο αυτο το φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Το R404 μπορεί να κατέβει και στούς -70*C αν δουλεύει σε υποπίεση....Με περίπου -0.4 bar η θερμοκρασία πού φτάνει είναι και -56C....Εκεί περίπου δουλεύει στά Prommie....Γιά -70C θέλουμε περίπου -0.8 bar..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Hipro για -65 σε full load λιγο δυσκολο δεν ειναι? Και εκτος αυτου ο συμπιεστης του prometeia ειναι ικανος για κατι τετοιο? Αν ειναι ετσι πιος ο ρολος των cascade συστηματων αφου με μονο την ρυθμιση της πιεσης φτανουμε σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες.Δεν ειμαι ψυκτικος απλα με ενδιαφερει η ψυξη γενικοτερα γιαυτο και ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Το αέριο να κατέβει στους -65... όχι η θερμοκρασία του επεξεργαστή σε load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Θεωρητικα λοιπον ενα συστημα που ειναι ικανο να κατεβασει -65 , εναν επεξεργαστη των 140watt σε τι θερμοκρασια νομιζεις οτι θα τον διατηρει σε full load? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Εντελώς θεωρητικά, πιστεύω ότι σε full load θα τον κρατήσει στους -20 με -15.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 ΟΛΑ εξαρτώνται ΚΑΙ από την "κεφαλή" πού γίνεται η εξάτμιση.....Σε Prommie με full load και R404 "καλά στημένο" , έχεις περίπου -22* C...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Ok. Αυτο ηθελα να μαθω. Γιατι το ανωτερο που ειχα πετυχει με ενα evaporator δικο μου και με 134α ηταν σε full load -12 . Η cpu μου ηταν 3.0@4,15@1,775V. Ψαχνομουν γιατι νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Τωρα ετοιμαζω ενα νεο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτήσω, κανει ο επεξεργαστής να δουλεύει συνέχεια σε τοσο χαμηλές θερμοκρασίες (-40 η -20), νομίζω οτι η Intel εχει κατότατο οριο τους -5οC αν δε κανω λαθος, έτσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.