Hurricane38 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 Ερωτηση γι' αυτους που ασχολουνταιΑν αγορασω phase change θα εχω τη δυνατοτητα να το χρησιμοποιησω σε 24/7 συστημα?Η θα θελει αλλαγη το φρεον καθε λιγο και λιγακι?Το συστημα μου εχει ι7 που πανω ψηνεις αυγα τωρα που ανεβαινουν οι θερμοκρασιεςΣυμφερει απο αποψη ρευματος η θα πρεπει να πουλησω το κορμι μου στο δρομο για να πληρωνω την σκατο ΔΕΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Μάϊος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Κοιτα , με πολυ καλη μονωση , θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις στο καθημερινο σου συστημα , αλλα δεν θα το προτινα αν εχει χρηση κατεβαστηριου , και λογω πιθανης υγροποιησης αλλα και κοστους. Οι τιμες ειναι προσιτες νομιζω . Το φρεον , απαξ και μπει δεν το ενοχλεις , οπως και το ψυγειο που εχεις στο σπιτι σου.οτι αλλο θες ρωτας , η στελνεις πμ στον χρηστη Stelaras , που πιθανον να γινει ο κατασκευαστης του Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Στειλε ενα ΠΜ στον Stelaras αν θες να αγορασεις-φτιαξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Ιούνιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 Θα δίνεις πολλά χρήματα στην δεή και επίσης το Phase κάνει αρκετό θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Ιούνιος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 ο Στελλαρας ειναι εγγυηση εφτιαξε το κασκαδε μου:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Θα δίνεις πολλά χρήματα στην δεή και επίσης το Phase κάνει αρκετό θόρυβο. Δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινει τιποτε απο αυτα . Ολα γινονται με τις καταλληλες επιλογες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.