Jump to content

Επιλογη καινουργιου router

Jigsaw

Recommended Posts

Για σας.Μεχρι πρότινος είχα ένα Speedtouch 585 σύνδεση ΟΤΕ 24mbps και όλα μέλι γάλα....

Την τελευταία εβδομάδα άρχισε να σβήνει κάθε 3-4 ώρες και να ξανασυνδεεται κανονικα.

Πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι μαλλον εχει χαλασει το modem οποτε αρχισα να ψαχνω για καινουργιο και συνειδητοποιησα οτι δεν ξερω τιποτα απο routers :whistling.

Εχετε καμια προταση?Το μονο που θελω ειναι να εχει Wifi(802.11b/g) βασικα το θελω για online παιχνιδια και P2P

Κατι παρομοιο με το Speedtouch π ειχα??..Διαθετω πρπ 120Ε

Ευχαριστω

Αν κάνεις ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο θα σου δώσουν

έμεις οταν ανεβάσαμε απο 2mb/s σε 8mb/s μας λένε οτι θα μας στειλουν ενα ρουτερ καινουργιο ενσυρματο δωρεαν... μας λεει αν θελουμε ασυρματο πρεπει να δωσουμε αλλα 60€... επειδη δεν ειχαμε αναγκη τοτε απο ρουτερ τους ειπαμε να μας στειλουν το απλο... το οποιο ειναι ενα ρουτερ με μια θυρα ethernet, μια θυρα USB, μια θυρα για το ρευμα και μια για το τηλέφωνο...

Αν έχεις 24αρα γραμμή, με ανανέωση 1 χρόνου, σου δίνουν δωρεάν το ασύρματο.

Αυτό μου είχαν πει, από ένα oteshop πριν 20 μέρες.

Αν δεν έχεις 24, σου δίνουν ενσύρματο δωρεάν.

το λοιπον το πηρα απο δω..ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο με 2 χρονια εγγυηση infoquest..

αψογα τα τυπακια..το απογευμα το παρήγγειλα την επομενη το πηρα απο το καταστημα..44ε..

80ε εχει πλαισιο..ειναι σεβαστη διαφορα νομιζω

^θα σου πω σε λιγο...θα ειναι κρισιμη η απαντηση μου..μην βιαστεις παντως..:hehe:

τα χω μπλεξει λιγο με ανταπτορες..δοκιμες και τετοια..και δεν εχω ξεκαθαρο τοπιο..

μεχρι στιγμης "χλωμο" το βλεπω..

^λοιπον στην αρχη με ξενισε λιγο το ρουτερακι..στην συνεχεια ψαχτηκα λιγο του φορεσα και φιρμγουερ απο ντι τζι τιμ..και ολα γκουντ..

εντωμεταξυ επαιξα λιγο με το σνρ και καταφερα να συνχρονισω στα 14495 kbps απο 10.500 του 9108

*παρτο ειναι καλο και φθηνο..ειδικα με το σνρ ολο το θεμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.