Ψυχτρας Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2010 Γεια σας.Αγορασα εναν hitachi σκληρο εσωτερικο 320gb.Στο bios τον βλεπει στο sata 5,οταν μπαινω ομως windows δεν τον δειχνει στο "my computer".Σα να μην υπαρχει.Μπηκα στην διαχειρηση συσκευων και τον βρηκα,γραφει λειτουργει κανονικα αλλα δεν τον εμφανιζει πουθενα.Εχω αγανακτησει.Τι μπορει να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Ο υπολογιστής μου - δεξί κλίκ - Διαχείρηση - διαχείρηση δίσκων - δεξί κλίκ πάνω στον κενό δίσκο - δημιουργία ενώς ή περισσοτέρων διαμερισμάτων (ανάλογα με το τί θέλεις) και διαμόρφωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ψυχτρας Μάϊος 24, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 μου λες ακριβως την διαδρομη φιλε μου πως παω;;; χαθηκα λιγο.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Αυτή είναι η διαδρομή, κάντο λίγο πιο προσεκτικά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ψυχτρας Μάϊος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 ok εφτασα εκει.Διαλεγω MBR η GPT;;;Λοιπον εκανα διαμορφωση και μου τον εβγαλε εξω...Αυτον που εκανα τωρα(αποθηκη) μου τον εχει δισκος 0,ενω αυτον με τα windows δισκος 1.Θα εχω προβλημα στο bootαρισμα;;Μου το λεει πρωτευον διαμερισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Εντάξει δεν παίζει ρόλο, ωστόσο σε ότι λες θα ήταν καλό να το συνοδεύεις από ένα screenshot !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.