Vagouridis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2004 Πριν κανα 2 μερες εψαχνα τις δισκετες για να βρω το μεμτεστ μετα απο λιγο ειδα νεα κδοση του αμαν να βρω και αλλη δισκετα....στα καπακια και αυτο το προγραμμα απο την microsoft και σαν να μην εφταινε αυτο ανακαλυψα ενα πολυ καλο dosαδικο προγραμμα για μετρηση των σκληρων και χρειαστηκα να μπουταρω με pcdos ..... Ε σημερα ηταν πιο τραγικα τα πραγματα επρεπε να φλασαρω την μητρικη με ενα παλιοτερο bios.....Μετα απο ολα αυτα ειπα δεν γινετε ολο και κατι θα υπαρει για multiboot cd με ολα τα διαγνωστικα προγραμματα μας μεσα και τα συναφη καλουδια σε dos.Δυστηχως δεν εβγαλα ακρη με μια σελιδα και με ενα αλλο προγραμματακι μαλλον το dos δεν με θελει γιατι αργησαμε να γνωριστουμε.Εχει προσπαθησει κανεις κατι αναλογο ?Εαν ναι ας δωσει ενα χερι βοηθειας.....Εαν οχι γιατι να μην προσπαθησουμε κατι τετοιο ολοι μαζι ( δεν ειναι κ@υλ@ να τα εχουμε ολα σε ενα cd?? ) και στην τελικη ας το ονομασουμε και Thelab OC toolz........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μόνο που διάλεξες δύσκολη εποχή για να κάνουμε τέτοια Project.Μάζεψε εσύ τα προγράμματα και στο φτιάχνω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Mα δεν ειναι εκει η λυση...ας κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια..Θα εχει και μπουτ μενου με βελακια και ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Τι να τα κάνεις τα βελάκια; Η ουσία είναι να κάνεις την δουλειά σου. Με επιλογές μπορώ να σου φτιάξω, άντε και και κανένα χρωματάκι. Αν κάποιο από τα παιδιά εδώ μπορεί κάτι παραπάνω θα ήταν καλή ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Αυτο φαινεται ενδιαφερον http://www.translate.ru/url/tran_url.asp?lang=ru&url=http%3A%2F%2Fbootcd.narod.ru%2F&direction=re&template=General&cp1=NO&cp2=NO&autotranslate=off&transliterate=on Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 εγώ έχω φτίαξει ένα δικό μου και έχει μέσα.Memetest X86 v1Windows Memory DiagnosticGoldmemoru 5.07GhostMS DOS boot (για flash από FAT32 Partition)Advance BootPower Max (για παν ενδεχόμενο)Θέλω όμως να βάλω και ένα Prog που να φορμάρει NTFS. Έχει πάρει το μάτι σας τέτοιο Prog? freeware φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Το γνωστό format δεν σου κάνει;http://www.robvanderwoude.com/index.htmlΟ Πάρης όμως δεν λέει απλά να φτιάξεις ένα cd με προγράμματα τυχαία γραμμένα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 σε μενα δεν είναι τυχαία, είναι σαν λίστα (α,b,c) αλλά για GUI δε ξέρω. Μάλλον με το CD shell και το Wizard που έδωσε ο unstop θα κάνει την δουλεία του...Format δε μπορώ να κάνω από DOS γιατί εν βλέπει τα NTFS καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Υπάρχει ειδική έκδοση του DOS στην πιάτσα που βλέπει NTFS. Ρίξε ένα search στο google.Με απογοητεύεις Endu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Hiren's Boot CD το απολυτο εργαλειο. Το χρησιμοποιω καθε μερα στη δουλεια. Με εχει σωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 πραγματι το Hiren's Boot CD ειναι κορυφη!!εχει βγει και version 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.