ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 και εγώ έχω το από πάνω που ανατινάχθηκε ... μήπως πρέπει να ανησυχώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάϊος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 παίδες χαλαρώστε έτυχε να πέσει σε τέτοιο κομμάτι 2 έχω πάρει και το ενα έχει φάει τρελό λιώσιμο ... καθαρισμός ρομποτικών σε club να δουλέυει για 30 λεπτά με πολύ λίγες παύσεις.. ενισχυτές pc κτλπ..Για μένα φίλε μου blower θα κάνει την δουλειά σου και με το παραπάνω. Τώρα αν θες να πας σε κοφλέρ απλά ψάξε για κοφλέρ που να έχει υδατοπαγίδα, αλλά στο ξαναλέω το blower θα σε καλύψει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάϊος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 καλημερα εγω εχω αυτο απο το praktiker http://www.kumas.com.tw/p5.html το ΚΒ 450 εδω και ενα χρονο και ειναι μια χαρα.το ειχα παρει 22ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 22 ευρω για τον κιμα δεν λεει.Γενικα ειναι να μην σου τύχει καμιά στραβή (εκρηξη) κανεις δεν εγγυάται και οτι το κάλο δεν θα παθει τίποτα :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.