Jump to content

Recommended Posts

takis-pa έγραψε:
Μια χαρα σε βρισκω φιλε μου ειδικα το OpenGL ειναι εξαιρετικο καλυτερο απο 3χ580GTX

Στον επεξεργαστη μπορεις να ανεβεις κι αλλο αν εχεις καλη ψυκτρα.

Well Done:T:

Ειμαι με αερα Noctua NH-U12P και θερμοκρασια δωματιου 29c - οριακος στα ρευματα ωστε να μην "ζεστενομαι" πολυ......

Περιμενω να ερθει μια Η100 να την βαλω ΜΠΑΑΑΣ και τον καρφωσω στα 4.5 + ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Κανει θαυματα ο "νεος" αν και μικρουλης .... Αντε βρε καλοριζικος !!!! Πηρε τα "πανω" της και η "γρια" 6990.....χαχαχαχαχα

testpvv.jpg

Δυο νεα σκορακια (σε safe mode, οπου δυστυχως δεν μου διαβαζε το cpu-z τα στοιχεια του επεξεργαστη) με τον 2600κ αρκετα τσιτωμενο πανω στην Asrock z77 extreme 4 με την βοηθεια της corsair H80 μου.

Το πρωτο στα 5,1ghz (2600k 3,4@5,1ghz)

cinebench2600k51ghzsm.png

Και το δευτερο στα 5,2ghz (2600k 3,4@5,2ghz) οπου καταφερα να ξεπερασω το ψυχολογικο οριο των 10pts

cinebench2600k52ghzsm.png

• 2 weeks later...
(edited)
  zpaf έγραψε:
cinej.png

Αρκετα εμφανης η διαφορα μεταξυ ivy και sandy bridge οπως και στο SuperPI 1M οπου στα 5ghz o ivy του [MENTION=9603]firekiller[/MENTION] ειναι στα 7,27sec και με τον 2600κ ειμαι στα 7,5sec.

Έγινε επεξεργασία από stefanakos8