Jump to content

Κυκλοφόρησε το πρώτο Full Cover Waterblock για την ASUS Rampage III Extreme

pol77

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε το πρώτο full cover waterblock για την ASUS Rampage III Extreme.

Κατασκευαστρια εταιρεία η EK Waterblocks, η οποία το διαθέτει σε 2 εκδόσεις, νίκελ με καπάκι από πλεξιγκλάς και νίκελ με καπάκι acetal (μαύρο).

Η τιμή του είναι 119,95 ευρώ και 129,95 ευρώ για τις 2 εκδόσεις, αντίστοιχα, ενώ τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι κάτι λιγότερο από 12 ευρώ (η οικονομικότερη μέθοδος αποστολής).

Περισσότερα στη σελίδα της εταιρείας: http://www.ekwaterblocks.com/shop/blocks/motherboard-blocks/full-board-blocks/rampage-iii-extreme.html

Σημείωση: Κανονικά το νήμα ανήκει στις ειδήσεις, κατά τη γνώμη μου, όμως δεν έχω τη δυνατότητα δημοσίευσης εκεί, οπότε το έβαλα εδώ που θεώρησα ότι επίσης ταιριάζει.

το κοιτουσα χθες γρηγορη παντως η EK ,αλλα πιστευω οτι αν περιμενουμε θα βγει και κατι απο την koolance σιγουρα θα ειναι τσουχτερη η τιμη του σε αντιθεση με αυτο που ειναι αρκετα οικονομικο αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο και ομορφοτερο.Βεβαια να βαλουν και αυτοι πανω θεση για το ROG ......

τελικα κυκλοφορισε και της koolance και η τιμη ειναι οκ,

http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=1034

τωρα αναλογα με τις προτιμησεις του καθενα , εγω παντως θα παρω koolance

αλλα το θεμα ειναι στο sli - 3way sli θα βολευει εκει κατω που ειναι το ρακορ για να φευγει το νερο??

Σήμερα "Έπαιζα" με τις κάρτες γραφικών μου και παρ' ότι εγώ έχω 2 και δε με ενοχλεί, είμαι 99% σίγουρος ότι το κάτω ρακόρ (αυτό στην πλευρά του southbridge) θα καταργεί την τρίτη PCI-E (για μακριές κάρτες).

Δε μετανιώνω που έχω παραγγείλει της EK.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.