Jump to content

Radeon 9600XT ή Geforce FX 5700 ?

smurf1gr

Recommended Posts

Τελικά κατέληξα στην 5900 SP την οποία μου την άφησε με 210 (γνωστός ο καταστηματάρχης ;) ). Απο Radeon υπήρχε έλλειψη τόσο σε 9600, όσο και σε 9700 (μόνο την all in wonder βρήκα, αλλα....)

Ανέβασα λίγο το αρχικό budget αλλά πιστεύω ότι αξίζει (από το να έπαιρνα την 5700). Την παραλαμβάνω το απόγευμα...οπότε...είδωμεν :)

Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν και με βοήθησαν.

• 1 year later...

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θελω λιγη βοηθεια.Εχω την 9600ΧΤ(club 3d).Εχτες την πηρα μεταχειρησμενη,ενα μηνα εχει δουλεψει.Την πηρα 70ε.Βρηκα ομως σημερα την 5700 ULTRA και αυτη 70ε.Λοιπον τι λετε.Απ'οτι ειδα σε θεμα χρονισμων η ULTRA ειναι 475/450 core/memory ενω η ΧΤ ειναι 500/300 core/memory.Βοηθηστε λιγο για να μην χασω την 5700 αν ειναι.

Οι χρονισμοι δεν λενε τπτ ...σημασια εχει τι σηκωνει το chipaki αυτο καθαυτο ....οποτε μην βασισης την αγορα σου ΜΟΝΟ στους χρονισμους ...ειαναι σαν να κανεις αυτο που εχω δει απειρες φορες να κανουν --->να περνει καποιος μια fx 5200 με 256 μνημη και να νομιζει οτι εχει παρει την υπερκαρτα....

Εχω την εντυπωση οτι η 9600 ειναι καλυτερη αγορα αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος (δεν ξερω αν η 5700 "ultra" ειναι καλυτερη ) ψαξε λιγο στο net για καν συγκριτικο ολο και κατι θα βρεις...

Κοίτα λίγο την υπογραφή μου και την ημερομηνία (05-02-2004) στο προ-προηγούμενο πόστ. Είναι σχετικά διότι πριν ένα χρόνο περίπου άξιζαν και οι 2 κάρτες (με την επιλογή μου να δίχνει πια ήταν η καλύτερη και την αγόρασα 03-2004) αλλά τώρα με 100euros πέρνεις μια 6600 και είσαι άρχοντας.

Ναι.Ομως αυτην τη στιγμη εχω "πανω μου" μια 9100 64 ΜΒ ,και σε ενα σακουλακι:p λιγο πιο διπλα την ΧΤ.Οποτε να κρατησω αυτην?Οι διαφορες που εχω βρει ειναι στους χρονισμους μονο.

Φιλε απρε την 9600 ψτ ειναι πολυ καλυτερη..και θα σου πω μονο οτι οι fx οι πυρηνες τις nvidia ζοριζονται παρα πολυ ...διλαδη μια 9600 χτ βγαζει περιπου 1500 3d marks sto 2005 και η 5700 ultra βγαζει 600....3d marks sto 2005 ...μιλαμε για εσθητη διαφορα....βεβαια κι εγω προτεινω μια 6600 .... αλλα αν δεν μπορεις παρε την 9600xt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.