Jump to content

no boot-acer 5920-win vista

koukoubetses

Recommended Posts

δεν ανοιγουν τα windows vista home premium,σε acer 5920 laptop,δεν υπαρχει recovery disk.οταν μπουταρει,βγαζει επιλογη για recovery,αλλα μου ζηταει load drivers.τι να κανω να κατεβασω τους drivers και να τους γραψω σε cd?υπαρχει περιπτωση να βαλω αλλα win vista και να κανω repair?

Xm....ή σκέτο F10 ή με το Alt θυμάμαι το sys recovery κατά το post και το d2d enabled απ το bios...αλλιώς κάποιος έχει σβήσει το recovery partition.

βασικα τον c τον βλεπω αδειο,εκει επρεπε να ειναι το recovery partition?

Όχι....και πάλι αν δεν με απατά η μνήμη μου τα 5920(g) είχαν 3 partitions, 1 το recovery (χωρίς γράμμα), 2 το ACER (που είχε τα win C:\) και 3 το DATA (άδειο D:\)

ναι 3 εχει,c,d,και PQSERVICE(X),αλλα τι να κανω?,μου ζηταει τον driver hard disk.

• 6 months later...

καλησπέρα επειδη εχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και απο ότι διάβασα εχεισ λύσει το προβλημα σου αλλα δεν καταλαβα πως. εγω προσπαθώ να βαλω τα windows vista home premium και εχω αυτο το πρόβλημα... οταν λες εβαλες τα ultimate εννοεις τα windows vista ultimate? αν οχι μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα μπας και βρω ακρη? Ευχαριστω!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.