karoto Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2010 εχω μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου.Μπόρει να δουλεψει απο χθεσ το βραδυ μονο με safe mode.Καθως επαιζα ενα παιχνιδι ο υπολογιστης κολλησε και η οθονη σε καποια σημεια της ειχε κατι λαχανι κουκιδες...οταν τον εκανα επανεκιννηση με το που ξανάνοιγε γεμιζε με τις κουκιδες και κατι διακεκομμενεσ γραμμες ακομη οταν εβγαινε η μαυρη οθονη με τα γραμματα σε μενα με βγαζε κατι S σαν δολλαρια...νομιζα πως ηταν virus οποτε καταφερα να βρω ενα ΑV που κανει set up στο safe mode ...Να μν πολυλογω με βγαλε κατι αρχεια σαν μολυσμενα τα εσβησα αλλα δν εγινε τπτ ο υπολογιστης συνεχιζει να χει αυτο το ,,με τα γραφικα;;"προβλημα και το σαιφ μοντ..:help1::help1:
greekfragma Μάϊος 23, 2010 #2 Μάϊος 23, 2010 δυστυχώς το πρόβλημα σου δεν είναι software αλλά στο hardware και πιο συγκεκριμένα στην κάρτα γραφικών ή στο τροφοδοτικό..... αν το μηχάνημα έχει εγγύηση πήγαινε εκεί που το πήρες. αν δεν έχει προσπάθησε να βρεις μια άλλη κάρτα γραφικών ή ένα τροφοδοτικό αντίστοιχα με αυτά που είχες να κάνεις τράμπα για δοκιμή. κατά πάσα πιθανότητα πάντως περισσότερο για κάρτα γραφικών και μετά για τροφοδοτικό. δώσε μας και μια περιγραφή του συστήματός σου. Καλωσήρθες κιόλας
karoto Μάϊος 23, 2010 Author #4 Μάϊος 23, 2010 Ωχ αμαν..ο υπολογιστης ειναι ηδη 6-7 ετων σκεφτομουν ουτι σι αλλως καποια στιγμη να τον αλλαξω ή εστω να κανω καποιες τροποποιησεις...οταν αναφερεσαι για περιγραφη συστηματος εννοεις λογικα τα....Ιntel(R Pentium® 4cpu 3.20 GHz 3.19GHz 512MBRAM.. το ανεφερα και πανω οτι δν μπορω να διαβασω τα γραμματα κατα την εκκινηση...το σκεφτηκα και γω .. ευχαριστω παντως
kolofagos Μάϊος 23, 2010 #5 Μάϊος 23, 2010 Προβλημα με καρτα γραφικων μου μυριζει...Δοκιμασε να βαλεις μια αλλη κ.γραφικων και πες μας..
greekfragma Μάϊος 24, 2010 #7 Μάϊος 24, 2010 ρε ήμαρτον πια.....τι δουλειά έχει το format όταν βλέπει σκουπίδια στην οθόνη ακόμα και στο post screen?μου θυμίζεις τι διαφήμιση ο παπαγάλος μου δε μιλάει.....φταίει ο ΟΤΕ.
ManolisX Μάϊος 24, 2010 #8 Μάϊος 24, 2010 Ενα φιλαρακι ειχε το ιδιο προβλημα.Το Antivirus του ειχε διαγραψει κατι αρχεια και μετα το format εστρωσε.Μπορει να ειναι ιδια περιπτωση.Αν δεν φταιει αυτο ειναι θεμα καρτας γραφικων οπως λεει και ο φραγμας
ManolisX Μάϊος 24, 2010 #10 Μάϊος 24, 2010 Η οθόνη που σου πετάει όταν ανοίξει ο η/υ με τα χαρακτηριστικά του.Καλα οκ,μεγαλυτερος εισαι κατι περισσοτερο θα ξερεις.Σορρυ
petran_x13 Μάϊος 24, 2010 #11 Μάϊος 24, 2010 manwla... δίκιο έχει ο fragmas το post screen δεν έχει καμία μα απολύτως καμιά σχέση με το λειτουργικό...:devil: bb κάρτα μου φαίνεται και εμένα.
karoto Μάϊος 25, 2010 Author #13 Μάϊος 25, 2010 δν την παλευω με φαινεται..καταρχας η καρτα γραφικων ειναι για πεταμα οπως πολυ καλα με ειπατε αλλα και ο σκληρος μπορει να εχει καει{εξηγηση για τα s που βγαζει] λυπαμαι που θα σε δυσαρεστησω μανολη αλλα με format δν γινεται τπτ...τωρα αναρωτιεμαι αν αξιζει να τον επισκευασω να αγορασω καινουριον ή να αγορασω εξαρτηματα για τον πυργο(καινουρια καρτα γραφικων,καινουργιο σκληρο κτλ] ευχαριστω για την βοηθεια ...παει το πεντακοσαρικο
kolofagos Μάϊος 25, 2010 #14 Μάϊος 25, 2010 Δεν μαζευεις λιγα γιουρα ακομα να παρεις ενα ολοκαινουργιο συστημα? Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση. Εκτος αν βρεις μεταχειρισμενα και γλυτωσεις αρκετα φραγκα
karoto Μάϊος 25, 2010 Author #15 Μάϊος 25, 2010 δηλαδη δν συμφωνεις με την ιδεα απλης κατασκευης...αλλα δλδ λες να πεταξω και τα λοιπα εξαρτηματα τουτεστιν σκληρος οθονη κτλ και να παρω ολα μαζι καινουρια πακετο απο το πλαισιο ενα πραγμα?????
johncsj Μάϊος 25, 2010 #16 Μάϊος 25, 2010 Δεν είναι ανάγκη να τα πετάξεις κιόλας βρε αδερφέ . Μπορείς να τα πουλήσεις, μπορείς να τα κρατήσεις ως ανταλλακτικά - ή και να τα δώσεις σε κάποιον φίλο που τα έχει ανάγκη. Μπορείς επίσης ,εάν έχεις την οικονομική άνεση, εκτός να φτιάξεις αυτό το pc να πάρεις και το καινούριο, και αυτό να το έχεις ως κατεβαστήρι, ή το pc για τις απλές δουλειές.
kolofagos Μάϊος 25, 2010 #17 Μάϊος 25, 2010 E ναι,μην το πεταξεις κι'ολας..οτι ειναι παλιο,δεν ειναι και αχρηστο. Αυτο που ειπα εγω ειναι, αντι να δωσεις 500Ε να φτιαξεις αυτο το πισι,να δωσεις αλλα 200-300 και να παρεις ενα καλυτερο.(εκτος αμα το πισι που εχεις τωρα ειναι αρκετα καινουργιο.)Η αλλιως,οπως ειπε και ο jihncsj , αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα,αγορασε καινουργιο,και φτιαξε και το παλιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.