2cpu Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2010 Πηγα να κανω μια αναζητηση σημερα και ειδα το γνωστο game . To κορυφαιοτερο ηταν το "Ριξτε κερμα "
filthy_dwarf Μάϊος 22, 2010 #4 Μάϊος 22, 2010 πριν απο λίγο έκλεισα μισάωρο και πάω.... κατάφεραν αυτο που ήθελαν........ το facebook είχε περάσει το google στις επισκέψεις. για να δούμε τώρα.
mariosdeme Μάϊος 22, 2010 #6 Μάϊος 22, 2010 Όλες οι μεγάλες εταιρίες κάνουν αυτά τα πράγματα, γιατί να παραξενευόμαστε...
mariosdeme Μάϊος 25, 2010 #8 Μάϊος 25, 2010 http://news247.gr/kosmos/technology/mania_gia_to_afierwma_ths_google.161583.html
Hydra Μάϊος 25, 2010 #9 Μάϊος 25, 2010 Πως απο ενα banner βγαζεις τοσα εκατομμυρια...Ειναι αξιοπροσεχτο και συναμα ειρωνια.Αμα το εβαζα σε δικο μου site ,κανεις δεν θα εδινε σημασια...Δεν ειναι αυτο το παραπονο ομως φυσικα!Το παραπονο ειναι,γιατι ρε γαμωτο να παιρνουν οσα λευτα θα παρω εγω μεχρι να πεθανω μετα απο σκληρη δουλεια,μονο με ενα banner.Αυτο με συγχυζει... ...Προσωπικα επαιξα λιγοτερο του λεπτου Pac man απο το google.gr
mariosdeme Μάϊος 25, 2010 #10 Μάϊος 25, 2010 Πως απο ενα banner βγαζεις τοσα εκατομμυρια...Ειναι αξιοπροσεχτο και συναμα ειρωνια.Αμα το εβαζα σε δικο μου site ,κανεις δεν θα εδινε σημασια...Δεν ειναι αυτο το παραπονο ομως φυσικα!Το παραπονο ειναι,γιατι ρε γαμωτο να παιρνουν οσα λευτα θα παρω εγω μεχρι να πεθανω μετα απο σκληρη δουλεια,μονο με ενα banner.Αυτο με συγχυζει... ...Προσωπικα επαιξα λιγοτερο του λεπτου Pac man απο το google.grKαι οι δημιουργοί της google είχαν την "ιδέα" και έκτισαν το google, απλά θέλει δημιουργικό μυαλό και όταν φθάσεις στην επιτυχία να την διαχειριστής σωστά για να βγάλεις περισσότερα...
Hydra Μάϊος 25, 2010 #11 Μάϊος 25, 2010 Δεν αμφιβαλω.Αυτο το αναγνωριζω κιολας.Οπως λες και εσυ (πιστευω το ιδιο λεμε) αμα κανεις την αρχη μετα οποιος και να το βαλει το banner-ακι,εσυ θα ατ παρεις,γιατι εισαι "το ονομα". Για μενα ομως δεν εχει σημασια ποιος θα τα παρει,σημασια εχει το νουμερο του κερδους.Και ειναι μεγαλο ,αν σκεφτεις πως το αποκομισαν.
mariosdeme Μάϊος 25, 2010 #12 Μάϊος 25, 2010 Δεν αμφιβαλω.Αυτο το αναγνωριζω κιολας.Οπως λες και εσυ (πιστευω το ιδιο λεμε) αμα κανεις την αρχη μετα οποιος και να το βαλει το banner-ακι,εσυ θα ατ παρεις,γιατι εισαι "το ονομα".Για μενα ομως δεν εχει σημασια ποιος θα τα παρει,σημασια εχει το νουμερο του κερδους.Και ειναι μεγαλο ,αν σκεφτεις πως το αποκομισαν. Σίγουρα $120.483.800 δεν είναι και λίγα...:yes2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.