papatsonis Ιανουάριος 23, 2012 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Οι δισκετες πεθάναν.Να ενας τροπος να τις αξιοποιήσετε. τι μου θύμησες.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=dmoDLyiQYKw]Phantom of the Floppera - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galioni Ιανουάριος 23, 2012 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Πάντως από καμιά 10αριά δισκέτες που είχα καταχωνιασμένες σε ένα συρτάρι μόνο μία ήταν σε θέση να γράψει επιτυχώς τους sata drivers μιας παλιάς asus. Σε μια βρήκα και ζωγραφιές που είχα κάνει στο paint το 1998 στον πρώτο μου υπολογιστή :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Ιανουάριος 23, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 H τελευταία μου μητρική που χρειαζόταν δισκέτα για bios update ήταν μια Abit pro. Η Abit έκλεισε και δεν υποστηρίζει updates, τι να την κάνω την δισκέτα???όπως είπε και άλλος φίλος εδώ, ούτε dvd δεν έχω στο pc.Ο κατά δέκα χρόνια μικρότερος αδερφός μου, γεννηθείς του 91 αγνοεί την ύπαρξη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhshs Απρίλιος 16, 2012 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 καλμερα παιδια !!!!! προσφατα ειχα πει να ανοιξω ενα παλιο p3 pc που το εστησα και ειδα οτι υπηρχε update για το bios το οποιο γινοταν μονο με δισκετα!!!που ειχα να χρησημοποιισω απ το '98 εψαξα σεραταρια ντουλαπες αποθηκες και τελικα εκανα τη δουλεια μ!!!!αλλα δεν πιστευω να ξαναχρειαστω ποτε!!!! οπως ειπε ενα παλικαρι ποιο πανω ουτε dvdrom δεν εχουμε πλεον!!!! ολα με usb εγγατασταση μεταφορα δεδομενον αποθηκευση !!! τα παντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samaritan Απρίλιος 20, 2012 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Ακόμα έχω ολόκληρη "βιβλιοθήκη" από αυτά. Αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιούλιος 15, 2012 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 καιρος ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Ιούλιος 16, 2012 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 Pokemon πρώτα υπόσχεση για κουρκουμπίνια και κάπου θα ξετρυπώσω 5,25 floppy που θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Ιούλιος 19, 2012 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 ταλαιπωρηθηκα αφανταστα να βρω δισκετες 1.44 και τελικα δεν βρηκα στο εμποριο , μιας και η υπαλληλος της εφοριας δεν δεχοταν να παραλαβει cd με δεδομενα (μεχρι που με αφησε να της δειξω πως θα διαβασει το cd) ...αυτα εν ετει 2012 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean Ιούλιος 23, 2012 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Κρίμα και ό,τι σκεφτόμουν να καθαρίσω τα ντουλάπια μου και να πετάξω τις δισκέτες που είναι διάσπαρτες εκεί μέσα εδώ και μια δεκαετία. Τώρα θα πρέπει να τις κρατήσω γιατί θα γίνουν συλλεκτικές;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Αύγουστος 1, 2012 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 το 1987 αγόρασα την πρώτη μου δισκέτα 5+1/4" για 3200 δρχ. τρελά λεφτά για την εποχή η πλάκα είναι ότι την έχω ακόμα verbatim πρέπει να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2012 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Verbatim και TDK θυμάμαι πολύ έντονα από μάρκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Αύγουστος 1, 2012 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2012 Αυτο το θεμα γιατι "ανασταινεται" καθε 3 κ λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 2, 2012 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Οι δισκέτες αρνούνται το θανατό τους μάλλον.Βρήκα και εγώ καταχωνιασμένες καμιά 50αριά δισκέτες 5,25 μαζί με ένα παλιό drive για αυτές. Verbatin και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 2, 2012 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Ζούν ακόμα ανάμεσα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Αύγουστος 4, 2012 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Υπάρχουν αρκετές βιομηχανικές εφαρμογές που βασίζονται στην δισκέτα π.χ ζακαρ πλεκτομηχανές παλιά cnc κ.τ.λοπότε ολική εξαφάνιση δύσκολα να έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Αύγουστος 4, 2012 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Υπάρχουν αρκετές βιομηχανικές εφαρμογές που βασίζονται στην δισκέτα π.χ ζακαρ πλεκτομηχανές παλιά cnc κ.τ.λοπότε ολική εξαφάνιση δύσκολα να έχουμεΑπό τη στιγμή που σταμάτησε να παράγει το εργοστάσιο κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν.Πες αυτούς που έχουν τέτοια μηχανήματα να αγοράσουν αρκετά αποθέματα δισκετών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Αύγουστος 4, 2012 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Εγω αγορασα φετος floppy drive καινουριο με δυο χρονια εγγυηση.. Ηταν ο μονος τροπος να κανω bios update σε παλια μητρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max-ed Νοέμβριος 3, 2012 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 RIP ΚΩΛΟΔΙΣΚΕΤΤΑ...Το τρακάρισμα που ειχα κανει προσπαθωντας να παραδωσω εργασια και να προλαβω την προθεσμια ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΙΣΤΗΚΕΣ θα μου μεινει αξεχαστο. Ευτυχως ξηλωσα απο τοτε όλα τα floppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Νοέμβριος 3, 2012 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Ειναι λιγο παλιο το θεμα αλλα ακομη θυμαμαι που τρυπαγα με τρυπανι τις δισκετες για να τις αναγνωρισει σαν διπλασια χωρητικοτητα η Amiga μου. Τρυπαγαμε σε μια ακρη που ειχε τον αισθητηρα. Ηταν πιο ευκολο να χαρχαλεψουμε τον διακοπτη/αισθητητα αλλα τοτε δεν ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Νοέμβριος 4, 2012 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 Ειναι λιγο παλιο το θεμα αλλα ακομη θυμαμαι που τρυπαγα με τρυπανι τις δισκετες για να τις αναγνωρισει σαν διπλασια χωρητικοτητα η Amiga μου. Τρυπαγαμε σε μια ακρη που ειχε τον αισθητηρα. Ηταν πιο ευκολο να χαρχαλεψουμε τον διακοπτη/αισθητητα αλλα τοτε δεν ηξερα.Σε ποιά AMIGA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.