l2phile Οκτώβριος 24, 2011 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Πετάξτε τα χρέπια ρεεεε. Viva la evolution λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 24, 2011 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Οι δισκέτες χρειάζονται ακόμη. Σε μια τεράστια γκάμα παλαιότερων μητρικών που θα της βρίσκουμε για πολύ ακόμη στην αγορά casual χρηστών δεν υποστηρίζεται bios update με usb ούτε μέσα από τα windows. Mόνο με floppy.Επίσης για πραγματικό θάνατο του floppy θα μπορούμε να μιλάμε μόνο όταν ΔΕΝ βρίσκεις πουθενά να αγοράσεις δισκάκια. Προς το παρόν δισκάκια υπάρχουνε παντού.Οπότε απέχει πολύ ακόμη να μιλήσουμε για θάνατο της δισκέτας floppyΕ τοτε ουτε οι κασέτες πεθαναν ειδα στα ραφια σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 24, 2011 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Τι εννοείς;'Oτι το άλλο pc δεν θα έχει floppy;Όταν είπα τη ξεκάνανε εννούσα και το hardware.Ότι είχε χαλάσει μέχρι να φτάσει στον άλλον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 24, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Για BIOS update σίγουρα;; Εγω πώς είχα κάνει παλιά χωρίς δισκέτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Οκτώβριος 24, 2011 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Για BIOS update σίγουρα;;Εγω πώς είχα κάνει παλιά χωρίς δισκέτα ; "Πρόσφατα" έκανες με μητρική που υποστηρίζει είτε update από OS μέσα είτε από USB. Στις παλιές που τέτοια ευκολία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 24, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Εντάξει σε καινούρια ήταν,πάντως το έκανα με το q flash της gigabyte ,ούτε με usb,ούτε σε περιβάλλον os Δισκέτες βέβαια κάπου βρίσκουμε όλοι ,σε κανά ντουλάπι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Οκτώβριος 25, 2011 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Note: The USB flash drive or hard drive must use FAT32/16/12 file system. Έλα πες την αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 25, 2011 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγω δεν εχω καν dvd drive στο pc ρε και μιλατε για δισκετες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Εγω δεν εχω καν dvd drive στο pc ρε και μιλατε για δισκετες; Έτσι ακριβώς, τζάμπα χώρος. Έχουνε βγεί και κουτιά που δεν διαθέτουν ούτε θέση για CD πόσο μάλλον για δισκέτα. Άσε που χρειάζεσαι θήκες και ντουλάπια για να αποθηκεύσεις όλα αυτά τα μέσα. Δε λέω μπορεί να κρατήσει κάποιος μια δισκέτα ή CD αλλα μόνο για να θυμάτε τα παλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 25, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Έλα πες την αλήθεια Ούτε με δισκέτα* ήθελα να πω. Με USB το έκανα. Τα πάντα με USB κάνω. CD/DVD writer μπορεί να έχω,αλλά δεν έχω ούτε προγράμματα εγγραφής ούτε δίσκους ,χρόοονια τώρα. Y.Γ: Floppy driver δεν έβαλα επίτηδες,γιατί μου χαλάνε την πρόσοψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafeine Δεκέμβριος 26, 2011 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 και όμως παιδιά, "συγχρονα" λογιστικά προγράμματα και διαδικασίες με εφορίες - τράπεζες γίνονται με δισκέττες 3.5 .... η πλάκα είναι ότι πλέον δεν υποστηρίζονται ούτε από τις mobo και στα καινούργια pc της δουλειάς ψάχναμε να βρούμε usb floppy......έλεος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 26, 2011 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Με ποιό software αυτό;USB floppy βρίσκεις εύκολα.(και δεν μαζεύει εύκολα σκόνη αν το προσέχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 27, 2011 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 και όμως παιδιά, "συγχρονα" λογιστικά προγράμματα και διαδικασίες με εφορίες - τράπεζες γίνονται με δισκέττες 3.5 .... η πλάκα είναι ότι πλέον δεν υποστηρίζονται ούτε από τις mobo και στα καινούργια pc της δουλειάς ψάχναμε να βρούμε usb floppy......έλεος;Ναι, αυτα τα καραγκιοζιλικια σε καποιες "δουλειες" στην Ελλαδα τα θυμαμαι και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafeine Δεκέμβριος 28, 2011 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Προγράμματα με δισκέτα χρησιμοποιούν πχ η τράπεζα Πειραιώς για την ανταλλαγή αρχείων με τους εταιρικούς πελάτες της (αν και από 2012 το πήραν απόφαση να υποστηρίζουν και usb flash) καθώς και κάποια προγράμματα της Singular, ManPower κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 28, 2011 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Σε 5-10 χρόνια το καλύτερο κλείδωμα θα είναι να έχεις τα αρχεία με π.χ. τους κωδικούς σου, σε δισκέτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim 33 Δεκέμβριος 28, 2011 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Και τωρα το ιδιο ειναι, τρεχεις σε DOS MODE και κανεις οτι θελεις...(Οσοι ξεκινησαν απο εκει βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 28, 2011 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Μου δίνετε ιδέες να ψάξω τα 5.25 floppy drives να δω αν παίζουν (γιατί έχω μερικές 5.25 δισκέτες unused). :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Δεκέμβριος 29, 2011 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Μου δίνετε ιδέες να ψάξω τα 5.25 floppy drives να δω αν παίζουν (γιατί έχω μερικές 5.25 δισκέτες unused). :magic: The Big Bang Theory - Mortal Enemy - YouTube Δε νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 1, 2012 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 @echo offformat C: never underestimate the power of the floppy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Ιανουάριος 23, 2012 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Ε, δεν αντεξα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=up863eQKGUI]Don't Copy That Floppy (Official Video - Digitally Remastered) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.