Jump to content

Πρόθεση ψήφου

cherryman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Grace

Εσένα την μόνη ταμπέλα που θα σου κολλήσουν όπως το πας μάλλον είναι ότι σου άρεσε η Μόνικα με πράσινο φόρεμα....:upside:

και σε ποιον δεν θα αρεσε δηλαδη .....

ανεξαρτητως χρωματος ή υπαρξης φορεματος??????????

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Grace όντας πρόεδρος του Ελληνικού συνδέσμου φίλων της Μόνικα Μπελούτσι, δεν υπάρχει ύπαρξη (ή ανυπαρξία ενδεχομένως) ρούχου το οποίο να μη μου αρέσει πάνω στη Μόνικα Μπελούτσι. Οπότε η ταμπέλα που αναφέρεις δικαίως έχει αναρτηθεί στην κεφάλα μου. Μήπως θα ήθελες να παραθέσω εδώ φωτογραφίες με τη Μόνικα με ρούχα διαφορετικών χρωμάτων προκειμένου να καταδείξω το γεγονός ότι η Μόνικα ήταν είναι και θα είναι μουν.... εεεεεε υπερκομματική.

Κοπρίτης μίλησες ορθώς δις

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι ως ΣΥΝασπισμιωτης ειμαστε στη βουλη και μας δινεται ξανα η ευκαιρια της επιπροσθετης γνωμης και η ασκηση ελεγχου στην αυριανη κυβερνηση.Επισης χαρηκα για την αλλαγη στο κομμα εξουσιας,οχι γιατι υποστηριζω τη ΝΔ αλλα γιατι γνωριζω πολυ καλα την αξια του ρητου:

Τα λιμναζοντα νερα βρωμανε.

Ευχομαι το σημερινο αποτελεσμα να ωφελησει ολους ανεξαιρετως τους ελληνες ανεξαρτητων πεποιθησεων.Ελπιζω η ΝΔ να φανει ανταξια της ευκαιριας που της δοθηκε αλλα επισης ελπιζω το ΠΑΣΟΚ να ασκησει ουσιαστικο ελεγχο στην κυβερνηση σκεπτομενο παραλληλα τα λαθη και την αλαζονεια που στοιχισε στην αλλαγη της σκυταλης στην εξουσια.

Ας ξημερωσει για ολους μας ενα καλυτερο αυριο που θα μας βρει ενωμενους και προοδευτικους αποσκοπωντας στο κοινο καλο.

Eκατσα και διαβασα ολο το thread και ειχε ενδιαφερον να δω πραγματικα πως σκεφτονται οι νεοι Ελληνες.Ανεξαρτητως αποτελεσματος εμενα αυτο που μου εκανε ασχημη εντυπωση σημερα ηταν σχολια ατομων δε μας ενδιαφερει που νικησαμε αλλα που χασανε οι αλλοι(χαιρεκακια).Νοοτροπια, οπαδισμου και συμφεροντολογισμου.Κριμα γιατι πολλα απ αυτα τα παιδια ειναι και "φιλοι" μου(το ιδιο θα συνεβαινε και απο το αντιθετο κομμα αν ειχε κερδισει).Δυστυχως αυτοι ειναι η σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα,κοιτω την παρτυ μου και κανω γιορτη με την μιζερια του αλλου για να αισθανομαι καλυτερα.Φυσικα το τελικο αποτελεσμα ειναι ειμαι και εγω ενα θύμα οπως ολοι οι αλλοι

Για μενα παιδακια και νεοι που ψηφιζουν οτι ο μπαμπακας και η μαμακα για να τα βρουν στην ζωη τους καλα και ευκολα αξίζουν πραγματικα το μεγαλύτερο "κλασιμο"(συγνωμη για την εκφραση) στην μαπα απ αυτους που στηριζουν με δεμενα τα ματια.

Δυστυχως καλως η κακως η ελληνικη πολιτικη πραγματικοτητα πασχει απο την ελλειψη σοβαρων ατομων.Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλα απο τα ατομα που υπερασχολουνται με την πολιτικη απο ηλικιες φοιτητικες ή και μαθητικες ειναι στην πλειοψηφια τους "ρουφιανοι" ,διπροσωποι και ψεύτες.Το χειριστο ειναι οτι τα νεα στελεχη που θα ανδρώσουν τα κοματα επιλέγονται ακριβως με αυτα τα κριτηρια τις περισοτερες φορες.Πιστευα οτι με το περασμα των χρόνων οι νεες γενιες θα βγαλουν εξυπνοτερους και λογικοτερους αντιπροσωπους δυστυχως φοβάμαι οτι η κατασταση θα διαιωνιστει.

Δεν ειμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΔΕΞΙΟΣ,ΚΕΝΤΡΟΟΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.Θελω να πιστευω οτι ειμαι λογικος ανθρωπος.Τελικα πιστευω οτι η ζωη και η σταδιοδρομια στην Ελληνικη κοινωνια ειναι 85 % τυχη και 15 % κόπος.Φωτια στα ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! :devil: και σε αχρηστους ανθρωπους που βρισκουν τα παντα στρωμενα

Ο Λοβέρδος το είπε εχτές στο MEGA. "Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση".

Η ΓΣΕΕ έχει ανακυρήξει εδώ και αρκετό καιρό απεργία για της 31 του Μάρτη. Σαφώς και το ΠΑΣΟΚ το ήξερε ότι θα χάσει τις εκλογές και από μια άποψη το βολέυει κι όλας. Ο επόμενος χρόνος θα είναι πολύ δύσκολος για την Ελλάδα. Μετά τους Ολυμπιακούς κλάφτε μανούλες. Και φυσικά όπως είχε πει και ο Καραμανλής ο μακαρίτης, Οι έλληνες έχουν κοντή μνήμη. Μακάρι να μην επαληθευθεί βέβαια.

Αρχική απάντηση από Samael

Kριμα για το ΛΑΟΣ μονο που δεν μπηκε βουλη τελικα....next time.....

Εγω παλι, χαρηκα. Μου την εσπασε που σ' αυτο τον τοπο, ουτε ο διεφθαρμενος πρασινος, ουτε ο πεινασμενος μπλε, ουτε ο τριτοκοσμικος κοκκινος μπορει να κανει καλο, μου την εσπασε που παλι θα παραμεινουμε σκ*τα σαν κρατος, μου την εσπασε που θα παρει τουλαχιστον αλλα 10 χρονια να γινουμε πολιτισμενοι, αλλα χαρηκα που δε μπηκε στο κοινοβουλιο ενας τυχαρπαστος φασιστης που κατηγορει τους ξενους για την ανεργια...

Στα ~60 χρονια που εχουν περασει απο τον πολεμο, εχουμε δωσει ενα νεο ευρος στον ορισμο "baby steps"...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 09:50]

Εγω παλι, χαρηκα. Μου την εσπασε που σ' αυτο τον τοπο, ουτε ο διεφθαρμενος πρασινος, ουτε ο πεινασμενος μπλε, ουτε ο τριτοκοσμικος κοκκινος μπορει να κανει καλο, μου την εσπασε που παλι θα παραμεινουμε σκ*τα σαν κρατος, μου την εσπασε που θα παρει τουλαχιστον αλλα 10 χρονια να γινουμε πολιτισμενοι, αλλα χαρηκα που δε μπηκε στο κοινοβουλιο ενας τυχαρπαστος φασιστης που κατηγορει τους ξενους για την ανεργια...

Στα ~60 χρονια που εχουν περασει απο τον πολεμο, εχουμε δωσει ενα νεο ευρος στον ορισμο "baby steps"...

Πότε το εργατικό κίνημα και άλλες κοινωνικές τάξεις κάνανε κατακτήσεις σε αυτόν τον τόπο;

Είναι αλήθεια ότι το "κράτος" είναι κάτι που δεν το έχουν μάθει ακόμη καλά οι Έλληνες, χωρίς αυτό να είναι για μένα απαραίτητα κακό....

...πολιτισμένοι ήμασταν και είμαστε, γι αυτό δεν ξέρω τί μορφικά χαρακτηριστικά και περιεχόμενο δίνεις στον όρο, άλλο απ' αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα...αν πάλι τελεολογικά η ενδελεχής πολιτισμική μας πλήρωση έχει τοποθετηθεί σε δέκα χρόνια από τώρα, θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για κάθε χρόνο που περνάει...

...Chosen, μην με παρεξηγήσεις, το ξέρεις ότι σε συμπαθώ, αλλά δεν καταλαβαίνω αν έχει νόημα ή αν βοηθάει σε κάτι αυτή η ισοπέδωση...

Αρχική απάντηση από Chosen

H αισιοδοξια σου με συγκλονιζει...!

Το ΛΑΟΣ στη βουλη θα ειχε να προσφερει πολλα πιστευω και ειδικα σε θεματα διαφθορας...

Κοινος θα τα εκανε λιγο πολυ πουτ@να εκει μεσα καθε τρεις και λιγο....!

Next time προεδρε!

Το ΛΑΟΣ στη βουλη θα ειχε να προσφερει πολλα πιστευω και ειδικα σε θεματα διαφθορας...

Κοινος θα τα εκανε λιγο πολυ πουτ@να εκει μεσα καθε τρεις και λιγο....!

Next time προεδρε!

Δεν νομίζω ότι κάποιος τόσο φιλόδοξος καιροσκόπος και προπαγανδιστής σαν τον *********** έχει να προσφέρει τίποτε πέρα από μερικές ξέγνοιαστες στιγμές γέλιου...μπορεί να φταίει το εξωγήινο dna των Ελλήνων γι αυτό

Αρχική απάντηση από Chosen

Μπραβο μπραβο μπραβο !!!!

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 12:34]

Next time προεδρε!

Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος για το μέλλον του ΛΑΟΣ, δηλαδή δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θα υπάρχει σαν κόμμα σε 4 χρόνια. ’λλωστε κι ο Πλεύρης που προέρχεται από τον ίδιο χώρο, το έκλεισε το μαγαζί. Ο Βορίδης από την άλλη μάλλον κι αυτός πάει για φούντο.

Γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν πρόκειται να φανεί καθόλου τα επόμενα 4 χρόνια το ΛΑΟΣ. Μην δούμε και καμιά επαναπροσέγγιση του Καρα στην ΝΔ.

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 12:20]

... αλλά δεν καταλαβαίνω αν έχει νόημα ή αν βοηθάει σε κάτι αυτή η ισοπέδωση...

Δεν το ειπα για να βοηθησει Γιωργο, το ειπα γιατι αυτο βλεπω.

10 μερες τωρα στην τηλεοραση βλεπω Ελληνες πολιτικους να διαφημιζουν τι κανανε στα Χ-Ψ χρονια "υπηρεσιας" τους στο κρατος. Ποσα πακετα επιχορηγησης πηρανε απο Ευρωπη (πολιτικα επιτευγματα!), ποσα πραγματα χτεισανε για τον ελληνικο λαο κλπ.

Bulls*it!

Εγω θα ηθελα να μας πουνε ΠΟΥ πηγαν ολα αυτα τα λεφτα που πεσανε στη χωρα μας. Και τα εργα τους τι μας τα διαφημιζουνε; Αν οντως ειχανε κανει εργα, θα ηταν κυβερνηση ακομα, κι αυτη τη φορα με 70%, οχι 40%.

Ακολουθουν τυχαιες ερωτησεις οργης:

- Γιατι εχουμε φτασει στην 12 επιχορηγηση/δανεισμο απο την Ε.Ε. και αντι να εχουμε κερδισει σε δρομους, γηπεδα και αλλες επενδυσεις, να πνιγομαστε ακομα με μια βροχη;

- Γιατι ολος ο κοσμακης παιζει/βασιζεται στο τζογο;

- Γιατι δε μπορω να πω στην Ιρλανδεζα γυναικα μου οτι ο Ελληνικος λαος εδωσε καποτε τα φωτα του πολιτισμου, οταν εν ετη 200Χ το ελληνικο κρατος καθιστα παρανομα τα παιχνιδια στο Internet και εξαπλωνει σαν λαιλαπα τα Τζοκερ και τα στοιχηματα και τα Λοττο;

- Γιατι οι καινουριες τεχνολογιες που κανουν 2 μηνες να γινουν προσβασιμες ($$) στον υπολοιπο κοσμο, εμας εδω η ιδια περιοδος να διαρκει 10 χρονια;

- Γιατι εδω στη Θεσσαλονικη μου παιρνει μιαμιση ωρα να παω απο δω εκει και στην Αθηνα που εχει Μετρο, οι ανθρωποι προσευχοντε μη βρεξει και γινουν Νιγηρια;

- Γιατι ο DJD περιμενει την dsl του και στο χωριο της κοπελας μου εχουν κανονικοτατα adsl συνδεσεις; Γιατι στο Lewis, Αγγλια, οι 2000 κατοικοι της "πολης" εχουν website και forum για τους κατοικους κανονικοτατα και αλλα τετοια τραγικα, ενω εδω στην Ελλαδα, σε ενα χωριο 30χμ εξω απο την Αθηνα θα τα δουνε σε 200 χρονια;

Αν τα δεις λοιπον τα πραγματα λιγο διαφορετικα φιλε Γιωργο, θα διαπιστωσεις οτι δεν ισοπεδωνω τιποτα: ισοπεδωμενα ειναι απο μονα τους τα πραγματα. Πιστεψε με, δεν ειμαι ανθρωπος της μεταναστευσης, ουτε καν τα ταξιδια δεν πολυγουσταρω. Κι αν σκεφτομαι σημερα να παω να ζησω αλλου, ειναι επειδη αυτη η ελπιδα (οτι θα στρωσουν δηλαδη τα πραγματα) χρονο με το χρονο εξανεμιζεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.