darkfighter Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2010 θέλοντας να φτιάξω μια ενδεικτική σύνθεση w/c στα reservoir που κοίταξα είχαν όλα διάμετρο 1/4 ενώ εγώ θέλω 1/2, γίνεται να αλλάξει αυτό?και κάτι ακόμη, στην Ελλάδα που μπορώ να βρω εξαρτήματα της koolance?e-shop, plaisio, multirama που κοίταξα στα site δεν βρήκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 βλέποντας τον τίτλο λέω τι σκ@τΑ σε λάθος φόρουμ είμαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 φιλε μου δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα υδροψυξη.... για δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 μπερδευτικες εσυ οπως και πολλοι σε διαφορα ξενα site που διαβαζω το G 1/4 που λενε ειναι το σπειρωμα που εχουν και οχι το τη σωληνα περνουν εκει μπορεις να βιδωσεις τα ρακορ σου που εχουν σπειρωμα G1/4 π.χ. : http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=521 ή : http://www.koolance.com/water-cooling/product_info.php?product_id=746εσυ μπερδεψες το τυπο του σπειρωματος με τη διαμετρο του σωληνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Μάϊος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 και κάτι ακόμη, στην Ελλάδα που μπορώ να βρω εξαρτήματα της koolance?e-shop, plaisio, multirama που κοίταξα στα site δεν βρήκα...Στο multirama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Μάϊος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 Απλά θα πρέπει να περάσεις από το κατάστημα του Πειραιά ή έστω να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικά. Το site δεν έχει καμμία σχέση σε επίπεδο διαθεσιμότητας και ποικιλίας προϊόντων με το τι υπάρχει εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάϊος 22, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 το θέμα είναι οτι μένω χιο... κανενα on-line shop? είτε ελλάδα είτε εξωτερικό γνωρίζει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 το θέμα είναι οτι μένω χιο... κανενα on-line shop? είτε ελλάδα είτε εξωτερικό γνωρίζει κανείς?www.aquatunning.de www.koolance.com τα προιοντα τις koolance μπορεις να τα βρεις στο Multirama οπως και αρκετα απο το aquatunning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 22, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 http://www.chilledpc.co.uk7 ευρώ τα μεταφορικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάϊος 22, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 και άλλη μια ερώτηση, αν πάρω σωλήνα με διάμετρο 1/2 τα ρακορ μετά πρέπει να είναι με εξωτερική διάμετρο 1/2 ή εσωτερική?:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 22, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 και άλλη μια ερώτηση, αν πάρω σωλήνα με διάμετρο 1/2 τα ρακορ μετά πρέπει να είναι με εξωτερική διάμετρο 1/2 ή εσωτερική?:hang2:θα αγορασεις εξαρτηματα που να λενε οτι ειναι για διαμετρο 1/2 δεν εχει εσωτερικη και εξωτερικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάϊος 22, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 λέει πως έχει 1/2 εσωτερική και 3/4 εξωτερική, πχ αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.