Vadergr Φεβρουάριος 12, 2004 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 Aερας και Αγιος Ο Θεος!Θα εμπαινε νερακι αλλα μας καλει η πατριδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 17, 2004 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Καλησπέρα, εγώ ειμαι με αέρα και σιγουρα κοπανιστό γιατι τα επίπεδα θορυβου ειναι κοντα στο ταβάνι και κοντεύω να τους διώξω όλους απο το σπίτι, στο τέλος θα φύγω και εγώ απο το σπίτι και θα μείνει μόνος του ο κομπουτορας να κοπανιέται. Σκεφτομαι (απ'οτι καταλάβατε και μόνοι σας) να αλλάξω φάση. Η θα πάω στο νερό, η θα πάω στο φρεόν, η θα πάω στο άζωτο για να τελειώνουμε. Μάλλον προς το νερό με βλέπω που ειναι και πιο ευκολο και ακινδυνο (σχετικά) Α και όσον αφορά τη NASA και το απολυτο μηδέν, ως φυσικός, εχω να κανω τις εξείς παρατηρήσεις: 1. Δεν υπάρχει περίπτωση να εχουν απόλυτο μηδέν (ποσο μάλλον παραπέρα) 2. Κοντα στο απόλυτο μηδεν τουλάχιστον στα 0.01oK που εχουν φτασει τα σωματίδια εχουν τη μικρότερη (θεμελιώδη) κινητική ενέργεια, άρα δε ξέρουμε αν θα έχουμε ρεύμα. 3. Η NASA δεν έχει κανένα λόγο (και καλά!!!) να μας κρατάει κρυφό εναν εξωγηινο (λέμε τωρα) και 4. Ειμαι σίγουρος οτι το απόλυτο μηδέν αν ειναι να το "πιάσει" κάποιος, αυτός θα είναι Overclocker και πιθανότατα ο hipro !!! και όχι η NASA ουτε καποιος τρελλός επιστήμονας. :nuke: :nuke: :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 17, 2004 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Παράθεση Αυτά τα δοχεία φτάνουν σχεδόν το απόλυτο 0 Γράφω σχεδόν Όσον αφορά το τελευτάιο και εγώ αυτό πιστεύω ότι τις χαμηλότερες θερμοκρασίες τις πιάνουν οι overclocker !!! Τώρα που είπες κάτι περι φυσικής με τρέλανες. Μήπως ξέρεις σε ποια θερμοκρασία παγώνει το ρεύμα δηλαδή τα ηλεκτρόνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 17, 2004 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Κοιτα θεωρητικά παντα (με βαση τη Φυσική Χαμηλών Ενεργειών και τη Κβαντική Μηχανική) στο απόλυτο μηδεν τα σωματίδια έχουν τη χαμηλώτερη ενέργεια (οχι 0) και επιπλέον θεωρητικά εχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φτάσουμε σε θερμοκρασίες τοσο κοντά στο απολυτο μηδέν (εχουν φτάσει μεχρι 0.01οΚ νομίζω) αρα θεωρητικά το ρεύμα δε "παγώνει" ποτέ απλά μειώνει παρα πολύ τη ταχύτητά του. Προφανώς σε θερμοκρασίες πολύ κοντά στο απόλυτο μηδεν τιποτα ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό δε θα δουλεύει γιατί τα ηλεκτρόνια θα κινούνται πολύ πιο αργά απ'τη κανονική τους ταχύτητα, αρα στην ουσία δε θα έχεις ρεύμα. Απο την άλλη σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες τα περισότερα μέταλλα και οι ημιαγωγοί γίνονται υπεραγωγοί, άρα δε θα έχεις και αντίσταση...Με λίγα λόγια ενας Θεός (Feyman, Einstain, Faraday, Gauss, ...., Νανόπουλος!!) ξέρει τι γίνεται σε αυτές τις θερμοκρασίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 17, 2004 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Πολύ θα ήθελα να έβλεπα τί θα συνέβαινε σε μία τέτοια περίπτωση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 4, 2004 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 πσιτ...πόσο πάει το αζοτο?ενλαιτεν ε νοοπμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.