yanni Φεβρουάριος 2, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 αεράκι.....παραδοσιακά. Αλλά με τα 100άρια που βλέπω στα μελλοντικά θυρία δεν με βλέπω να την γλυτώνω για πολύ καιρό. Βέβαια όσο μπορώ....αεράκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 2, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Nεράκι γάργαρο και γω μια που εχω καλή πρόσβαση στην πηγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 2, 2004 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Nερακι και εδω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 2, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Διάφορα έχω , και βάζω στα διάφορα PC που φτιάχνω για έμενα , ή για φίλους. Αλλά κυρίως βάζω...fresh air.Με καλή κυκλοφορία αέρα επιτυγχάνεις πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 2, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Με καλή κυκλοφορία αέρα επιτυγχάνεις πολλά. ...και με νερο περισσότερα και με φρεον ακόμα περισσότερα:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 3, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 αερα κοπανιστο. μα πολυ κοπανιστο σου λεο ρε αδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 3, 2004 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Εναν αερα κοπανιστο και στο 4 παρακαλω! Χρονια τωρα με αερα αλλα παω σε υγροψηξη συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman Εναν αερα κοπανιστο και στο 4 παρακαλω! Χρονια τωρα με αερα αλλα παω σε υγροψηξη συντομα lol, τι υγρό σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις και 14:17] lol, τι υγρό σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις? Νερακι του θεου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Πλιτς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Πλουτς κι εγώ.. Ευχαριστώ για πολλοστή τον "Πατέρα" σουηδό και τον Rootako που με έβαλαν στον μαγικό και συνάμα αθόρυβο κόσμο της υδρόψυξης... Πέραν του ότι μιλάμε για καλύτερες θερμοκρασίες, για λιγότερο θόρυβο, αν σε ενδιαφέρει το θέμα και κοιτάξεις λίγο παραπάτω.. θα κάτσεις και θα ανοίξεις τα βιβλία της φυσικής για να καταλάβεις 5 πράγματα περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 3, 2004 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Aερατος και εγω..... Θελω πολυ να περασω σε υδροψυξη αλλα την ψιλοφοβαμαι την ιστορια ρε γαμοτο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 3, 2004 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Πλεον νερακι και παλι νερακι του θεου eleven...... LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 3, 2004 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Πλεον νερακι και παλι νερακι του θεου eleven...... LOL!!! Kαλά αλλά οχι κι έτσι του θείου ισως(αλλα και πάλι οχι και θείος)αλλά του θεού με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Φεβρουάριος 4, 2004 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Και εγω νερουλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2004 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 ειμαι σε φαση αλλαγης απο αερα σε νερο!!!!!! για να δουμε................θα γινω και γω επιτυχημενος νερουλας???????? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 12, 2004 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 αέρας κοπανιστός......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 12, 2004 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 Κοιτάξτε παιδιά για να μην παιδευόσαστε με αέρα και νερό, στην Αμερική στη ΝΑΣΑ υπάρχουν κάτι τεράστια :nuke: βαρέλια να τα πω δοχεία να τα πω, τέλος πάντων. Εκεί αποθηκεύουν τους εξωγήινους :alien: για να τους εξετάζουν αργότερα ή για περεταίρω μελέτη. Αυτά τα δοχεία φτάνουν σχεδόν το απόλυτο 0 (subzero που λέμε και ακόμα παραπέρα). Ε λοιπόν εκεί να τα βάλετε τα μηχανήματά σας να μην έχετε ανάγκη από νερά και από αέρα. Εκεί μέσα θα κάνετε overcklocking του κώλου ! Θα φτάσετε το vcore +12 volt έτσι για πλάκα. Και θα κάνουν folding τα μηχανήματα 1 πρωτείνη σε 5 λεπτά. Αυτό δεν θέλατε ; κάντε μία αίτηση στη NASA και πιστεύω θα σας απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 12, 2004 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 Εαν και δεν πιστευω στους εξωγηινους στανταρ η ΝΑΣΑ θα μας απαντησει , μωρε θα φαμε αερα κοπανιστο απο δαυτους που θα παει συνεφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 12, 2004 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 μωρε εμεις να κανουμε την αιτηση,να κανουμε και μια αιτηση και στην ιντελ πρεπει να φτιαξουν επεξεργαστες να παιζουν στο απολυτο 0.....Με το αζωτο εγω ειμαι ρε παιδες μην βαρατε,ειπα οτι ΘΑ ηθεά να δοκιμασω,τωρα ακομα με αλλαγη φασης ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.