Jump to content

Πως πάει η μόδα...

chroma

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Πλουτς κι εγώ.. Ευχαριστώ για πολλοστή τον "Πατέρα" σουηδό και τον Rootako που με έβαλαν στον μαγικό και συνάμα αθόρυβο κόσμο της υδρόψυξης... Πέραν του ότι μιλάμε για καλύτερες θερμοκρασίες, για λιγότερο θόρυβο, αν σε ενδιαφέρει το θέμα και κοιτάξεις λίγο παραπάτω.. θα κάτσεις και θα ανοίξεις τα βιβλία της φυσικής για να καταλάβεις 5 πράγματα περισσότερα.

Κοιτάξτε παιδιά για να μην παιδευόσαστε με αέρα και νερό, στην Αμερική στη ΝΑΣΑ υπάρχουν κάτι τεράστια :nuke: βαρέλια να τα πω δοχεία να τα πω, τέλος πάντων. Εκεί αποθηκεύουν τους εξωγήινους :alien: για να τους εξετάζουν αργότερα ή για περεταίρω μελέτη. Αυτά τα δοχεία φτάνουν σχεδόν το απόλυτο 0 (subzero που λέμε και ακόμα παραπέρα). Ε λοιπόν εκεί να τα βάλετε τα μηχανήματά σας να μην έχετε ανάγκη από νερά και από αέρα. Εκεί μέσα θα κάνετε overcklocking του κώλου ! Θα φτάσετε το vcore +12 volt έτσι για πλάκα. Και θα κάνουν folding τα μηχανήματα 1 πρωτείνη σε 5 λεπτά. :blink:

Αυτό δεν θέλατε ; κάντε μία αίτηση στη NASA και πιστεύω θα σας απαντήσει.

:D

μωρε εμεις να κανουμε την αιτηση,να κανουμε και μια αιτηση και στην ιντελ πρεπει να φτιαξουν επεξεργαστες να παιζουν στο απολυτο 0.....

Με το αζωτο εγω ειμαι ρε παιδες μην βαρατε,ειπα οτι ΘΑ ηθεά να δοκιμασω,τωρα ακομα με αλλαγη φασης ειμαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.