chroma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2004 ...τελευταία στη ψύξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 νεράκι του θεού, άντε και κανα παγάκι του ψυγείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 νεράκι του θεού.. αν και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος απο τα επίπεδα θορύβου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 δροσερο αερακι...... μεγαλα fans & μεγαλυτερες ψυκτρες....π α ρ α δ ο σ ι α κ α ....Δεν ξερω... δεν ειμαι ετοιμος ακομα για υδροψυξη....ειναι ψυχολογικο το θεμα μαλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Κοπρίτης που είναι η ψήφος σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις και 19:37] δροσερο αερακι...... μεγαλα fans & μεγαλυτερες ψυκτρες.... π α ρ α δ ο σ ι α κ α .... Δεν ξερω... δεν ειμαι ετοιμος ακομα για υδροψυξη.... ειναι ψυχολογικο το θεμα μαλλον.... θα το συνηθήσεις και συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Χμ χμ εαν εισαι κοντα στην πηγη πινεις νερο , εαν μαλιστα εισαι και απο αυτους που ανοιξαν την πηγη ακομα καλυτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αλλαγή φάσης εις τον πυρήνα, νεράκι εις την καρτούλα.... αεράτο το τσιπσετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Εγω εβαλα αζωτο......δεν θα ελεγα οχι να δοκιμασω (ο Θεος και η ψυχη μου αν ξερω εστω και 2 πραγματα) :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις και 17:54] Αλλαγή φάσης εις τον πυρήνα, νεράκι εις την καρτούλα.... αεράτο το τσιπσετ. Δια τον επεξεργαστή εννοούσα, όλοι το έχουμε αεράτο σε κάποιο σημείο.. Εκτός αν θέτε και κατηγορία submerged Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Νεράκι - και passive ψύκτρες για όλο τον κόσμο.Almost there από πλευράς θορύβου ( 1-2 mods έμειναν:nuke: ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Δια τον επεξεργαστή εννοούσα, όλοι το έχουμε αεράτο σε κάποιο σημείο.. Εκτός αν θέτε και κατηγορία submerged Πωπω, καλά ωρέ αδέρφι, δεν σε είπαμε και καμπούρη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Nερακι του θεούλη....και παμε για το δευτερο..προσεχως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Φεβρουάριος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 νερακι προς το παρον και ψαχνομαστε για αλλαγη φασης (βασικα μονο τα λεφτα λειπουν απο κει, γιατι compressor gia r404 1/2hp εχουμε βρει στα 100ευρο, ψυκτικο γνωστο εχουμε, για evaporator υπαρχει λυση, μονο τα λεφτα μας μενουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 2, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις και 18:18] Πωπω, καλά ωρέ αδέρφι, δεν σε είπαμε και καμπούρη..... Βρε το ξέρω, απλά το ξεκαθάρισα λίγο.. np. keep on spamming (post count +1) :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αερας, αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσω το νεράκι της ΦΥΣΗΣ. Όταν πάρω κανάν επεξεργαστή της προκοπής φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Νερακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Φεβρουάριος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Αεράκι......(αμα εισαι και στο βουνο ακομα καλυτερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 νερακι σε θερμοκρασιες ανω το περιβαλλοντος προς το παρρον. νερακι σε θερμοκρασιες κατω του περιβαλλοντος σε τσιπ, τσιπσετ και καρτουλα σε λιγακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 tap water που λεει κι ενας γνωστός μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.