Jump to content

άκυρα ελληνικων σχολειων

eleozz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν αναφέρομαι στην ποιοτητα τον ελληνικον σχολειον προς το τι μαθαινουν οι μαθητες

ουτε στην ποιοτητα τον κτιριων τον ελληνικον σχολειον καθως ολοι ξερουμε τα αισχοι μας.

αλλα στις αθλιες αποφασεις που παίρνονται για αυτα και για

καποια ατομα που πιστευουν πως τα σχολεια τους ανήκουν.

και για να καταλαβετε γιατι ακριβως μιλαω θα φερω δυο τρια παραδειγματα

παραδειγμα πρωτο

στο 4ο δημοτικο σχολειο κατερινης η είσοδος του σχολειου ειναι παντελως κλειστη

ανοιγει μονο απο την μεσα πλευρα απο καποιον ενηλικα καθως ο διακοπτης που την

ανοιγει ειναι στα 2ο μετρα, η απο το γραφειο του διευθυντη μεσω ενος διακοπτη.

η ερωτηση μου ειναι τι γινεται αν καποιο παιδι αργεισει να φτασει στο σχολειο και

βρει κλειστη την πορτα και ο διευθυντης δεν ειναι στο γραφειο του για καποιο λογο?

μενει εξω απο το σχολειο?

ποιος ειναι υπευθυνος για αυτο το παιδι?

επίσης η πορτα ανοιγει μονο προς τα μεσα, αυτο δεν ειναι παρανομο?

για να παρεις αδεια απο την πυροσβεστικη πρεπει η πορτα να ανοιγει προς τα εξω

ώστε σε περίπτωση πυρκαγιας να μην ποδοπατηθουν αυτοι που θα βγαινουν προς τα εξω

παραδειγμα δευτερο

στο 4ο γυμνασιο - λυκειο κατερινης υπαρχουν τεσσερις φρουροι ώστε να φυλανε το

κτιριο (μερα νυχτα) τα συγκεκριμενα ατομα ομως την εχουν δει ετσι που δεν αφηνουν

μαθητες να μπαινουν και να βγαινουν απο το σχολειο παρολο που δεν εχουν αυτην την δικαιοδοσια.

και κατι πιο προσωπικο που μου συνεβει με ενα απο αυτα τα ατομα

πηγα στο σχολειο (εκεί πηγαίνει ο αδερφος μου) σαν κηδεμονας να δικαιολογήσω καποιες απουσιες

οταν εφυγα απο το σχολειο με σταματαει ενα απο τα σιγκεκριμενα ατομα και μου λεει

-επ που πας εσυ ρε?

δεν εδωσα μεγαλη σημασια στο συμβαν, αν και θα επρεπε.

τα δημοσια σχολεια ειναι δημοσια (γι αυτο και το ονομα) απο που και ως που υπαρχουν κλειστες πορτες?

και γιατι υπαρχουν ανωμαλοι ανθρωποι που νομιζουν οτι οι χοροι αυτοι τους ανήκουν (εχω γνωρισει αρκετους τετοιους)

περιμένω τις απόψεις σας

και τις δικες σας παρατηρησης

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποια φύλαξη.

Δεν μπορεί να είναι "μπάτε σκύλοι, αλέστε".

Στο δικό μου υπήρχε δρόμος μπροστά στην είσοδο.

Αν η πόρτα ήταν ανοιχτή και πεταγόταν ένα παιδάκι στο δρόμο και σκοτωνόταν φαντάζεσαι τι θα ακολουθούσε.

Πόρτες καλό είναι να υπάρχουν, καθώς και επιστάτες.

το δημοτικο που μιλαω βρισκεται μεσα σε πεζοδρομο

και η κλειστη πορτα προσφερει περισσότερο κίνδυνο σε μαθητες

που αργουν στο σχολειο παρα ασφαλεια στους μαθητες μεσα στο σχολειο.

στα άκυρα των ελληνικών σχολείων είναι ότι δεν σας μαθαίνουν ορθογραφία πια.

οταν ζητας ορθογραφια απο εναν δυσλεκτικο

ειναι σαν να ζητας να παρει μερος σε αγωνες

αυτοκινητων ενας τυφλος

και που καταφερνω να γραφω με μια α ορθογραφια

για ατομα σαν εμενα ειναι τεραστιο επιτευγμα

τωρα βεβαια στα ελληνικα σχολεια δεν μας μαθαίνουν

ουτε τι ειναι η δυσλεξια, οποτε δεν περιμενω να με καταλαβεις

αρκετα βγηκαμε off ομως

νομίζω όμως οτι ο tassos δε μπορεί να γνωρίζει αν είσαι δυσλεκτικός. Επίσης επειδή έχει ξαναγίνει θέμα στο thelab για την ορθογραφία.....τελικά καταλήξαμε οτι αντί να τσακωνόμαστε είναι καλύτερα αυτός που δε μπορεί να γράψει σωστά να βάλει έναν ορθογράφο....το ξέρω...βάσανο αλλά τι να κάνουμε. Θα σε βοηθήσει κιόλας έστω και σε μικρό βαθμό να διαβάζεις και να γράφεις σωστά βλέποντας τον ορθογράφο και τις διορθώσεις του.

ontopic....

το θέμα με την ασφάλεια σαφώς και προέχει........δε γίνεται να μπαίνει ο καθένας μέσα χωρίς έλεγχο απλά επειδή βρήκε μια ανοιχτή πόρτα.

όμως....αν θέλουν πόρτες ας φροντίσουν να είναι συρόμενες. ούτε μέσα κλείσιμο ούτε έξω......επιστάτης σαφώς να υπάρχει και να ελέγχει τι που και ποιος.

πυροπροστασία? what is this?........εγώ για 1 χρονιά έκανα σε λυόμενα τροχόσπιτα στην αυλή που μια φωτιά να έπαιρνε θα μας πλάκωνε όλους μαζί σα τα ποντίκια.ούτε ένα πυροσβεστήρα σε χώρο αποκλειστικά φτιαγμένο από κόντρα πλακέ και πλαστικούς σοβάδες.....τα μόνα που δε θα έπαιρναν φωτιά θα ήταν τα σιδερένια πόδια από τις καρέκλες και τα θρανία.

μενει εξω απο το σχολειο?

ποιος ειναι υπευθυνος για αυτο το παιδι?

Οι γονείς. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι το σχολείο είναι υπεύθυνο για κάτι που δεν έχει κανένα έλεγχο (= το ότι δεν ήρθε στην ώρα του ο μαθητής). Ειδικά για δημοτικό, νομίζω είναι ανεύθυνο στις μέρες μας να πηγαίνει ένα παιδί μόνο του στο σχολείο. Εφόσον είναι γνωστό ότι υπάρχει αυτό το καθεστώς στο συγκεκριμένο σχολείο, το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι γονείς είναι να τα πηγαίνουν οι ίδιοι...

τα δημοσια σχολεια ειναι δημοσια (γι αυτο και το ονομα) απο που και ως που υπαρχουν κλειστες πορτες?

και γιατι υπαρχουν ανωμαλοι ανθρωποι που νομιζουν οτι οι χοροι αυτοι τους ανήκουν (εχω γνωρισει αρκετους τετοιους)

και τα αποθεματικά της τράπεζας της ελλάδος είναι σε δημόσιο κτήριο. Γιατί δεν με αφήνουν να μπω μεσα? Και τώρα που το λέμε θα ήθελα να κάνω και μια βόλτα σε καμιά αποθήκη πυρομαχικών, αφού τα πλήρωσα!

Είναι σωστό και υπεύθυνο οι πόρτες των σχολείων (ειδικά για δημοτικό/γυμνάσιο) να κλείνουν, όχι δεν είναι παιδική χαρά να μπαίνει ο καθένας και να κάνει ότι θέλει. Η μόνη λειτουργία του σχολικού χώρου σε ώρες σχολείου είναι εξασφάλιση ενός... ασφαλούς χώρου για τους μαθητές. _κ α ν έ ν α ς_ άλλος δεν έχει δουλειά εκεί μέσα.

Επίσης η κλειστή πόρτα εμποδίζει και την έξοδο των μαθητών από το σχολικό χώρο, ειδικά επειδή είναι υπεύθυνο το σχολείο για το μαθητή από τη στιγμή που καταγράφηκε η παρουσία του. Ακόμα και θέμα "ευθύνης" να μην ήταν, ξέρεις, τα βαποράκια, οι ανώμαλοι (και οι επικίνδυνοι οδηγοί) μπορούν να κάτσουν ένα στενό παρακάτω και να περιμένουν να έρθει το θήραμα σε αυτούς

Ωραία όλα αυτά ρε παιδιά.

Επισήμως, τα πιο ΑΚΥΡΑ και συνάμα πιο επικίνδυνα όμως πράγματα για τα Ελληνικά σχολεία είναι πλέον αυτά:

%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1.jpg

Ήταν που ήταν η παιδεία στο ναδίρ, είπαμε να την καταργήσουμε εντελώς. Τα θέματα που προωθούν στο υπουργείο ΒΛΑΚΕΙΑΣ είναι απίστευτα κατά της ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Και το καλύτερο; Όλα αυτά γίνονται υποβαθμίζοντας έμμεσα τον ρόλο του εκπαιδευτικού. Βέβαια όλοι ασχολούνται με τους υπαλλήλους της Βουλής και τον Βοσκόπουλο, αλλά όχι με την Παιδεία.

Τελικά το παχινίδι των Media είναι ασύληπτα έξυπνο.

eleozz έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα ή μάλλον τα βλέπεις λάθος. Σε ένα δημοτικό πολύ καλά κάνουν και δεν αφήνουν ανοιχτή την κεντρική είσοδο. Μιλάμε για μικρά παιδιά,ενώ όσον αφορά το συμβάν με τον επιστάτη, ε εντάξει απλά αυτός δεν ήταν ευγενικός μαζί σου και ότι σου φώναξε καλώς το έκανε. Εγώ θα τον κατέκρινα αν μας έλεγες ότι ήταν 4 άτομα και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να δει ποιος ήσουν και τι ήθελες μέσα στο σχολείο.

Όσον αφορά την Αννούλα τα έχει λύσει τα της παιδείας. Για όλα φταίνε οι καθηγητές. Αλλά τι να περιμένεις από κάποια που την πρώτη μέρα που ανέλαβε το πρώτο που σκέφτηκε να πει ήταν ότι το υπουργείο ήταν μακριά από το σπίτι της και το πρώτο που πήγε να κάνει ήταν να καταργήσει την πρόσθετη διδακτική στήριξη; Ευτυχώς που κάποιος της σφύριξε ότι η ΠΔΣ είναι για τα παιδιά των οικογενειών που δεν έχουν να πληρώνουν φροντιστήρια και την επανέφερε.

έν το μεταξύ το 2 είναι τελείως άκυρο.. όποιος το έχει διαβάσει και δεν έχει κολήσει μόνο στον τίτλο καταλαβαίνει..

τίποτα δεν είναι άκυρο . όλα για κάποιο λόγο γίνονται . τίποτα δεν είναι τυχαίο !

φιλικά armageddon

το Νο1 εμενα μου αρκει...........

οχι οτι ειναι η μονη φυσικα!!

οσο για το θεμα του τοπικ - συμφωνω με οσα γραφει ο jaguar

eleozz θα συμφωνησω μαζι σου στο θεμα της πορτας και μονο (αφορα την ασφαλεια)

αλλα πιστεψε με ειναι το λιγοτερο μπροστα σε αλλα.......

καλες οι κλειστες πορτες οταν υπαρχει καποιος εκει να τις ανοιγει οταν πρεπει

διλαδει ενας μαθητης δεν θα αργησει ουτε μια μερα σε ολοκληρη

σχολικη χρονια?

εμεις καποτε δεν αργουσαμε?

για τους φυλακες γνωριζω απο πρωτο χερι οτι εχουν δει την κατασταση καπος

καθως πουλανε μουρη στους μαθητες αλλα τα βραδια καθονται στο "φυλακιο"

και βλεπουν τηλεοραση χωρις να ενδιαφέρονται για τον χώρο του σχολειου και πολυ

ο ενας απο αυτους κουβαλαει και γκλοπ

τι ***** το θελει ακομα δεν καταλαβα

και απ οτι ξερω θεωρειται οπλο και ειναι παρανομο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.