Jump to content

Πρόγραμμα για διαρρύθμιση/διακόσμηση χώρου.

Jerry007

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω ένα shareware πρόγραμμα για να διαρρυθμίσω και να διακοσμήσω ένα δωμάτιο στον υπολογιστή μου. Έχει κανείς τίποτα κατα νού;

Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με αυτό που θες http://www.armstrong.com/flooring/design-tools.html πάτα start designing.

• 1 month later...

Μια μικρή βοήθεια, στο sweet home 3d πώς μπορούμε σε ένα τοίχο να βάλουμε δύο χρώματα? έψαξα στο manual και στο google αλλά δεν είδα πουθενά κάτι σχετικό, σκέφτηκα ένα τρόπο αλλά είναι μπακαλίστικος.. και θέλει και περισσότερο κόπο :p

Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά νομίζω έχει στις επιλογές του σχήματος πεδίο για το μέσα και για το έξω χρώμα.

Αλλιώς βάλε 2 τοίχους :p

Ναι αυτό το έχει, αλλά δεν κατάλαβες τι εννοώ, εγώ έψαχνα να βρω πως βάζω στην ίδια πλευρά του τοίχου δυο χρώματα, και η λύση που αναφέρω είναι με δυο τοίχους :p και στον πρώτο τον κάνεις ποιο κοντό όποτε φαίνεται ο άλλος από πίσω με το άλλο χρώμα που θέλεις, τελικά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.