Jerry007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 Ψάχνω να βρω ένα shareware πρόγραμμα για να διαρρυθμίσω και να διακοσμήσω ένα δωμάτιο στον υπολογιστή μου. Έχει κανείς τίποτα κατα νού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Google Sketchup. Και μεγάλη βιβλιοθήκη απο μοντέλα έτοιμα αν ψάξεις λιγο στο νετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Sweet Home 3D.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 20, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Το Sketchup το έχω δοκιμάσει αλλά με παίδεψε να πώ την αλήθεια Αυτό που λέει ο pavly είναι αρκετά εύκολο στην χρήση, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Ψάχνω να βρω ένα shareware πρόγραμμα για να διαρρυθμίσω και να διακοσμήσω ένα δωμάτιο στον υπολογιστή μου. Έχει κανείς τίποτα κατα νού;Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με αυτό που θες http://www.armstrong.com/flooring/design-tools.html πάτα start designing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Ρε συ jerry εχεις σκεφτει το Sims 2 και 3?? Δεν κανω πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 hahahahhahha τι σκεφτηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούλιος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Μια μικρή βοήθεια, στο sweet home 3d πώς μπορούμε σε ένα τοίχο να βάλουμε δύο χρώματα? έψαξα στο manual και στο google αλλά δεν είδα πουθενά κάτι σχετικό, σκέφτηκα ένα τρόπο αλλά είναι μπακαλίστικος.. και θέλει και περισσότερο κόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά νομίζω έχει στις επιλογές του σχήματος πεδίο για το μέσα και για το έξω χρώμα. Αλλιώς βάλε 2 τοίχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούλιος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά νομίζω έχει στις επιλογές του σχήματος πεδίο για το μέσα και για το έξω χρώμα.Αλλιώς βάλε 2 τοίχους Ναι αυτό το έχει, αλλά δεν κατάλαβες τι εννοώ, εγώ έψαχνα να βρω πως βάζω στην ίδια πλευρά του τοίχου δυο χρώματα, και η λύση που αναφέρω είναι με δυο τοίχους και στον πρώτο τον κάνεις ποιο κοντό όποτε φαίνεται ο άλλος από πίσω με το άλλο χρώμα που θέλεις, τελικά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 12, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 A, πολλά ζητάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.